wrccko Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Este ze mam FL Ale aj mna to vyjde pekne draho: naraznik, led, hmlovky, mriezky, lakovanie, praca... Tipujem 600-700€ Len aby tie LED vedeli zapojit... ja by som išiel do nejakého väčšieho servisu na tvojom mieste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 ja by som išiel do nejakého väčšieho servisu na tvojom mieste Neviem, ale servisom by som v takejto záležitosti nedôveroval. Mne k dokončeniu FL podľa mojich predstáv už vhýbajú iba zrkadlá, ale ani za svet ich neviem zohnať za rozumnú cenu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 A co sedadla ? Nebudes calounit na "RS kuzi" do zlute barvy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 ja by som išiel do nejakého väčšieho servisu na tvojom mieste to pojdem bud do NIE-Skoda servisu, alebo do Skoda servisu v NR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Neviem, ale servisom by som v takejto záležitosti nedôveroval.Mne k dokončeniu FL podľa mojich predstáv už vhýbajú iba zrkadlá, ale ani za svet ich neviem zohnať za rozumnú cenu! skúšal si http://www.auto.asp2.cz/ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 (editace) A co sedadla ? Nebudes calounit na "RS kuzi" do zlute barvy ? A ako to myslíš? skúšal si http://www.auto.asp2.cz/ ? Som s Alešom v kontakte, ale bohužíaľ viac ako rok ich nevie zohnať. Editováno: 18. leden 2010, autor: Diamant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Myslim tim ty nove sedacky co se davaji za priplatek do FL RS, viz. obr: akorat do zlute kuze aby ti to ladilo a mel bys komplet FL (pokud mas i FL climatronic). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Ale veď ja mám žlto čierne RS sedačky aj s vyšitým farebným logom už 3,5 roka. Ja som si urobil FL podľa svojich predstáv, takže som si dal len to, čo je lepšie alebo krajšie. Takže zadné svetlá ostali pôvodné (FL sa mi nepáčia) a ten FL panel Climatronicu považujem za nepodarok, takže som si nechal pôvodné ovládanie. Taktiež som si nechal na zadku pôvodný kubistický nápis Octavia (podľa mňa ten font bol zaujímavý, nemuseli ho meniť) a aj pôvodné RS logo som si nechal a aj na prednú masku som dal pôvodné logo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Tak s tym kubistickym fontom plne suhlasim :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Ale veď ja mám žlto čierne RS sedačky aj s vyšitým farebným logom už 3,5 roka. Tak muzu rict ze to je nejpeknejsi interier jaky jsem kdy videl v octavii. Mozna to dela ta fotka ze neni videt uplne vsechno, ale co vidim je proste super. Jak to je s udrzbou te zlute? Je na ni videt spina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zralous Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 tady: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...st&p=119658 Nefunguje.. Nenašel bys tam něco jinýho? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 musíš se na to forum zaregistrovat a pak ti ta stránka bude nabíhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zralous Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 musíš se na to forum zaregistrovat a pak ti ta stránka bude nabíhat už to frčí, díííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vac Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Chlapi, před chvílí se mi podařilo sejmout srnu. Schytala to maska a SPZka. Mám OII RS a chci ji v létě předělávat na FACE. Vleze se mi tam už teď ta maska z FACE při zachování neface nárazníku, nebo musím ještě koupit PŘEDFACE? Na něčí Oktě tady z fóra jsem to viděl (FACe masku na neface nárazníku), ale nevím kdo to byl a jestli to nějak upravoval. Dík za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Zmesti sa tam, ale bude to vyzerat komicky, lebo to vobec nelicuje a ta facelift precnieva pred naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vac Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Ok, dal jsem to tam dočasně taky. Ale jaksi teď nefunguje páčka na otevírání kapoty, nová maska jí brání v dostatečném vysunutí. Jak vyřešit toto? J tam i jiná páčka, nebo to stačí nějak ohnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 ano, packa byla modifikovana, cili treba ji menit, jestli se ti ji podari spravne vyhnout tak to by melo stacit, ale nevim jestli se to nezlomi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vac Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Paldous: díky, číslo dílu náhodou nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 (editace) no jen tak z hlavy ne, ale pred casem jsem tady nekde o tom cetl, tam to nekdo spominal, ale kdyz zbehnes do kterekoliv prodejny Skoda (stejne to budes kupovat tam) tak to v Etce najdou, je to tusim nejak od konce roku 2009 stejny edit: tu jsem nasel clanek o prestavbe, je tam psano v textu ze je potreba nova maska i s otviranim kapoty: http://skodaoctavia.cz/clanek/predelani-na-facelift-octavia-2-jde Editováno: 19. Březen 2010, autor: paldous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Tedatá faceliftová maska na predfaceliftovom aute vyzerá strašne! A obávam sa, že spodná hrana je bez kovového lemu, ktorý tam normálne patrí. Takže spodok bude dosť voľný. A zrejme sa to dotýka aj nárazníka, takžýe to časom prešúcha lak na nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 (editace) Takže pánove celkově s připravuji na přestavbu z Octavia 2 Kombi 2007 na Octavia 2 Face Kombi Základní díly: -zadni naraznik RS pred Face 3000 Kč (nastříkaný) Nemám scháním -Blatniky levý pravý FACE cca 5000 Kč Nemám scháním -svetla FACE 2500 Kč (obyč) Mám -naraznik přední FACE 1000 Kč (nenastříkaný) Mám -maska 1000 Kč Nemám scháním -plasty do narazniku mrizky cca 1000 Kč Nemám scháním -uchyty na svetla a listy na naraznik 2000 Kč Nemám scháním -střkání tipuji cca 5000 Kč Nemám scháním -montáž blatníku cca 2000 Kč Nemám scháním Celkem 22500 Kč cca... Myslíte že jsem na něco zapomněl? Pasuje zapojení svetel obyc i na FACE obyc svetla ten konektor?Děkuji Editováno: 28. Březen 2010, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Konektor svetiel pasuje na face aj predface ten istý, jedine face natáčacie Xenóny sú zapojené inak. Takže tam je už konektor iný. Pod blatníky ešte potrebuješ výstuhu, lebo tá pôvodná pravdepodobne ostane na blatníku. Iné sú aj úchyty blatníka v sponej časti vpredu (ale možno ich prevŕtaš). A iný je aj háčik kapoty. Pod prednú masku potrebuješ spodný držiak (plech). A ak máš aj parksenzory, tak potrebuješ nové + ich úchyty. No a ešte predné hmlovky (ak máš) a ich konektory. A doplniť kabeláž na denné svietenie hmloviek (ale napájanie denného svietenia si musíš vyriešiť sám, lebo predFL nemá vývod na denné svetlá. A ešte šťastie, že prestavuješ kombík zase na kombíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 (editace) Jakej? "Pod prednú masku potrebuješ spodný držiak (plech)" prosím o číslo nebo co by to mělo být ten plech vespod pod autem? Editováno: 11. Duben 2010, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Pod prednú masku myslím pod prednú masku, nie pod nárazník, alebo nejaký iný diel. Číslo dielu je 1Z0 853 480. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Pod prednú masku myslím pod prednú masku, nie pod nárazník, alebo nejaký iný diel. Číslo dielu je 1Z0 853 480. Jětě mám dotaz kolik vás vyšli blatníky a stříkání a vyměna jen blatníků.Aby mně někdě nenatáhli.Nebo máte nějaký tip kde by mi to udělali?A za jak dlouho se to dá udělat za 1 den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.