Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Škoda že nejsi z východních čech. Můj kámoš my takto předělal o2 před face na rs před face a stímto by si poradil určo taky. A za dobrý peníze( stříkání,lakování a sváření+elektrika by taky nebyl problém.

To je nejaky blazen ne co tam chce svařovat????? Ten s vychodnich čech....

Presne predface na rs predface mam taky a tam se nic nevari:) Tam jen prohodis narazniky a prepojis mlhovky

- Facelift Blatniky 5000 Kč

- Naraznik predni doporučuji RS 4000 Kč

- Mlhovky 1000 Kč

- Světla doporučuji xenony ( pokud jsou tam ted normal svetla tak normal H7) 5000 Kč

- Parkovací čídla + jednotka 2500 Kč

další věci cca 5000 Kč

a mnoho dalších blbostí ....uchytu atd.....

Jaká barva auta důležité !! Pokud máš shodnou barvu s facelift mas vyhrano pokud ne tak stříkaní blatníky a naraznik

Žádný blázen, to jste mě asi špatně pochopili. Myslel jsem to tak že kdyby někdo potřeboval tak i stříká a lakuje a umí i svářet( zrovna na rs koncovky sváření je potřeba) takže asi tak.

A co tam chce svařet ??? Plasty je to fakt blazen....RS neni zadny rozdil.....

Mozna tak vyfuk navarovat koncovky....ale to je uplna zbytecnost.....

Žádný blázen! Jak jsem napsal v mém posledním příspěvku( bylo to myšleno obrazně že kdyby někdo potřeboval tak umí i svářet a né že něco sváří či svářel při předělávání na rs. A když už jsem dělal předělání vzhledu na rs tak jsem nakonec neodolal a nechal navařit i koncovky. Tak snad už je to k pochopení že se při předělávání nic nesvářelo(kromě těch koncovek!)

• 2 měsíce později...

chci se zeptat, zadni svetla kombiku z face pasuji na predface jen tak ze se vymeni kus za kus??diky

U faceliftu není v zadním světle odrazka, protože je v nárazníku. Takže pokud nemáš odrazku v nárazníku neměl bys tam dávat FL světlo.

tak, tak - a kdo už někdy v noci míjel u silnice zaparkovanou takto vylepšenou oktávku ví, že to je pěkná kokotina.

• 2 měsíce později...

zdar kluci,dokazal by někdo sprostředkovat upravu rs nárazníku fl na old octu ,když někdo stím už má zkušenost?rs narazník seženu.

mělo by se to dát dopasovat i na sundaných světlech ,Ne?

díky za rady

• 2 měsíce později...

Zdravím, uvažuji, že přes zimu předělám OII na facelift. Interiér už mám komplet krom budíků... Je mi zhruba jasné co shánět za díly. Jen se chci zeptat, jestli je nutné vyměnit i BCM jednotku za faceliftovou, aby fungovalo facelift denní svícení nebo je lepší se na denní svícení vyprdnout?

Nutné to není, denní svícení se dá zapojit i pomocí relátka. Spíš záleží jaký funkce při tom předělávání budeš chtít dodělat, třeba na xenony je BCM nutná..

Mate nekdo co vše se musí připojit na bcm

Bcm na facelift xenony neni nutná

Tak to se omlouvám za dezinformaci, mam pocit, že jsem tu někde četl že xenony komunikujou s BCM po LINu a že to předfacelift BSG neumí..

Prosím zapojeni bcm a bsg

• 3 měsíce později...

Ahoj lidi chci se zeptat kde mam sehnat uplne nastrojeny predni narazník na skodu octavia 2 rs face ..uz jsem zoufalí myslím cely nastrojeny 

aby ty jsi sehnal celý nastrojený nárazník, tak někdo pravděpodobně bude muset přijít o celé auto...

Sbazar? Bazos? Cena okolo 12 tisic...

• 3 týdny později...

Nebo mít štěstí jako já a sehnat ho fungláč za 8 tisíc se vším (led, mřížky, mlhovky, prostě vše...). Ale měl jsem prostě štěstí na bazošu..

o legalitě si můžeme nechat zdát :) Minimálně byl jako "kazoví" zlikvidován :) Pokud člověk pomine lakování, tak se dá  sehnat, ale třeba na mojí modrošedou bych ho neměl nikdy :D

Prodejce z Mladé Boleslavi měl asi "slevu" pro zaměstnance  :kol-31:

Když je Škodovka schopná dělat před vánoci akce na Columbuse za 7.000,- kus a na Amundsena+ za 2.500,- tak proč ne...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.