Leden 4, 201510 r Škoda že nejsi z východních čech. Můj kámoš my takto předělal o2 před face na rs před face a stímto by si poradil určo taky. A za dobrý peníze( stříkání,lakování a sváření+elektrika by taky nebyl problém.
Leden 4, 201510 r Presne predface na rs predface mam taky a tam se nic nevari:) Tam jen prohodis narazniky a prepojis mlhovky
Leden 4, 201510 r - Facelift Blatniky 5000 Kč - Naraznik predni doporučuji RS 4000 Kč - Mlhovky 1000 Kč - Světla doporučuji xenony ( pokud jsou tam ted normal svetla tak normal H7) 5000 Kč - Parkovací čídla + jednotka 2500 Kč další věci cca 5000 Kč a mnoho dalších blbostí ....uchytu atd..... Jaká barva auta důležité !! Pokud máš shodnou barvu s facelift mas vyhrano pokud ne tak stříkaní blatníky a naraznik
Leden 4, 201510 r Žádný blázen, to jste mě asi špatně pochopili. Myslel jsem to tak že kdyby někdo potřeboval tak i stříká a lakuje a umí i svářet( zrovna na rs koncovky sváření je potřeba) takže asi tak.
Leden 4, 201510 r A co tam chce svařet ??? Plasty je to fakt blazen....RS neni zadny rozdil..... Mozna tak vyfuk navarovat koncovky....ale to je uplna zbytecnost.....
Leden 4, 201510 r Žádný blázen! Jak jsem napsal v mém posledním příspěvku( bylo to myšleno obrazně že kdyby někdo potřeboval tak umí i svářet a né že něco sváří či svářel při předělávání na rs. A když už jsem dělal předělání vzhledu na rs tak jsem nakonec neodolal a nechal navařit i koncovky. Tak snad už je to k pochopení že se při předělávání nic nesvářelo(kromě těch koncovek!)
Březen 28, 201510 r chci se zeptat, zadni svetla kombiku z face pasuji na predface jen tak ze se vymeni kus za kus??diky
Březen 28, 201510 r U faceliftu není v zadním světle odrazka, protože je v nárazníku. Takže pokud nemáš odrazku v nárazníku neměl bys tam dávat FL světlo.
Březen 30, 201510 r tak, tak - a kdo už někdy v noci míjel u silnice zaparkovanou takto vylepšenou oktávku ví, že to je pěkná kokotina.
Červen 12, 201510 r zdar kluci,dokazal by někdo sprostředkovat upravu rs nárazníku fl na old octu ,když někdo stím už má zkušenost?rs narazník seženu. mělo by se to dát dopasovat i na sundaných světlech ,Ne? díky za rady
Srpen 24, 201510 r Zdravím, uvažuji, že přes zimu předělám OII na facelift. Interiér už mám komplet krom budíků... Je mi zhruba jasné co shánět za díly. Jen se chci zeptat, jestli je nutné vyměnit i BCM jednotku za faceliftovou, aby fungovalo facelift denní svícení nebo je lepší se na denní svícení vyprdnout?
Srpen 24, 201510 r Nutné to není, denní svícení se dá zapojit i pomocí relátka. Spíš záleží jaký funkce při tom předělávání budeš chtít dodělat, třeba na xenony je BCM nutná..
Srpen 24, 201510 r Tak to se omlouvám za dezinformaci, mam pocit, že jsem tu někde četl že xenony komunikujou s BCM po LINu a že to předfacelift BSG neumí..
Prosinec 14, 20159 r Ahoj lidi chci se zeptat kde mam sehnat uplne nastrojeny predni narazník na skodu octavia 2 rs face ..uz jsem zoufalí myslím cely nastrojeny
Prosinec 14, 20159 r aby ty jsi sehnal celý nastrojený nárazník, tak někdo pravděpodobně bude muset přijít o celé auto...
Leden 4, 20169 r Nebo mít štěstí jako já a sehnat ho fungláč za 8 tisíc se vším (led, mřížky, mlhovky, prostě vše...). Ale měl jsem prostě štěstí na bazošu..
Leden 4, 20169 r o legalitě si můžeme nechat zdát Minimálně byl jako "kazoví" zlikvidován Pokud člověk pomine lakování, tak se dá sehnat, ale třeba na mojí modrošedou bych ho neměl nikdy
Leden 5, 20169 r Když je Škodovka schopná dělat před vánoci akce na Columbuse za 7.000,- kus a na Amundsena+ za 2.500,- tak proč ne...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.