Přejít na obsah

bojler

Doporučené příspěvky

Nejlepší cesta jak možnosti zjistit je navštívit prodejce. V nedávné době došlo ke změnám a vyjednání slev je teď podstatně složitější. Výši základní marže zveřejňovat na jednotlivé modely nebudu. Řeknu jenom tolik, že položky mimořádné výbavy je možné považovat jako nedílnou součást celkové ceny pro výpočet slevy.

A máš pravdu v tom, že tady spousta lidí plácá o něčem o čem nic neví.

P.S. Pandoro, hledej pořádně a na správných místech. Zároveň si procvič rozlišování JI a JÍ.

:noot:

Kdo neví co dělat s 159 900Kč, možná by si mohl do rozpočtu zařadit novou Škodovku.

Editováno: , autor: bojler
  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rád bych se zeptal, jaká je pravděpodobnost získání slevy na Toura. Vím, že by neměl být problém získat 5 % z ceníkové ceny. Zajímá mě, jak moc lze tuto slevu navýšit, respektive kde je pro prodejce hranice, kam až může zajít. Dále mě zajímá, jestli je těch 5 či více procent pouze ze základní ceny, či 5 % z ceny, navýšené i o přípaltkovou výbavu, resp. jestli i v ní není prostor pro jednání.

Zkušenosti chci od těch, kteří s tím mají u Touru zkušenost či od těch, kteří mají relevantní informace. To, co kdo slyšel, či co si myslí, to nikoho nezajímá a je to tu dost zaplevelené i tak.

Díky, Tour mi dost leží v hlavě:-)))

a co by sis tak představoval u Toura Trumf za masitou slevičku :o ? Nechtěl bys to třeba jen za náklady a prodejce ať si přivydělává prodejem párků ?

Ono sehnat na Trumfa nějakou slevu hodnou zřetele není žádná legrace. Na těch pár skladovkách Trumfů s akčním paketem Trumf+ je sleva cca 10 000,- ale to jsou výbavově holobyty :feve: .....

.

No a z čeho počítat slevu je taky alchymie - jeden prodejce Ti dá nabídku, kde bude montáž konstruktu za mastnotu, k tomu předprodejní servis pár tisíc a z téhle ceny dává teprve slevu :blink: - druhý tyhle položky vůbec do nabídky nekalkuluje ....

.

aby se dalo vůbec filosofovat, z čeho počítat slevu, tak je třeba stanovit mantinely, tj. předprodejní servis nula, montáž konstruktu, případně jiné práce ( nalepení bočních lišt ap. ) nula Kč ....

.

Pak 5% u Trumfa už není samozřejmostí, chtěl bych vidět, jak těch 15000,- sype každej prodejce hned z rukávu z třísettisícovýho toura (metlu tady neřeším) ve full ceně .... vycházím ovšem z toho, že kdo objednává Oktávku v Trumfu, dá si tam kromě paketu aspoň dálkový centrál, dělenej zadní sedák, tonovaný skla, rezervu, boční lišty a případně konstrukt - alarm je na ho....no ). Opravdovej světec si ještě přikoupí mlchovky, aby auto zepředu vypadalo kúúlovaně a opravdovej fajnšmekr ještě aero stěrač dozadu, aby auti vypadalo kúúúl zepředu i zezadu :p ....

.

Takže těch cca 5% slevy z konečné ceny u Trumfa se dalo nedávno sehnat, ale dnes už nevím :o

Editováno: , autor: Komodor
  • Pozitivní 1
  • Negativní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bojlerovi díky za příspěvěk, který mi odpověděl na část mé otázky.

Dále díky nicku "Komodor", že předvedl to, co jsem označil jako zbytečnou odpověď - bez reálné zkušenosti, bez relevantních informací, spousta subjektivních, zcestných, zbytečných názorů..

Bojlerovi a případným dalším budu vděčný za info, které bude využitelné.

O Tourovi uvažuji a protože se zajímám delší dobu o možnosti prodejců a zkušenosti kupujících, vím, že ceníkové ceny jsou, snad kromě Renaultu, výzvou k boji. Ale protože mi to přijde nedůstojné, ale zároveň nechci zbytečně vyhodit desítky tisích korun, možná u toho Renaultu i skončím. Což bych v zásadě nerad, protože Octavii považuji za dobré auto. Ale ceníkové ceny jsou naprosto neakceptovatelné pro toho, kdo nekupuje auto jako firemní :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dále díky nicku "Komodor", že předvedl to, co jsem označil jako zbytečnou odpověď - bez reálné zkušenosti, bez relevantních informací, spousta subjektivních, zcestných, zbytečných názorů..

:_icon_smich2:lol rofl

mám Trumfa 1,6 doma už tři týdny ( ještě že jsem vybíral Toura tak dlouho a dozvěděl se de facto o Trumfu, jinak jsem měl už objednanýho Toura Family a skřípal bych zubama nad vyšší cenou s menší výbavou - to by mi byla vyjednaná %ní relativně slušná sleva u Family opravdu totálně k prdu ve srovnání s tímhle Trumfem, u kterýho následně dosažená slevička potěšila - navíc s Trumfem zatím maximální spokojenost při zajíždění - prostě z mého pohledu "bingo" )

a napsal jsem tady jen víceméně obecně ale korektně bez konkrétních čísel ( možná by to chtělo nabídky naskenovat že :rtfm: ) část svých poznatků z období, když jsem si nechal dělat nabídky nejdříve na Toura Family, ale pak jsem se dozvěděl o akci Tour Trumf ještě než vůbec byla vyhlášena a Bojler to tady natapetoval ze stránek Škody :smich: ( někteří prodejci začali zadávat Trumfy do harmonogramu výroby ještě před oficiálním vyhlášením akce 1.7.) - mohl bych Ti ty nabídky přeposlat, aby ses dostal vůbec do obrazu, nakonec jsem byl ve finále u svého nakonfigurovaného Trumfa plně spokojen s dosaženou konečnou cenou - ale mmmm radši potřebuje něco kúúúlovanějšího než zbytečné a zcestné názory někoho bez reálné zkušenosti :kol-98: ( p.s. - k návodu se teď přikládá ještě tenká brožura s platností od května 2011 o drobných technických úpravách u Toura kdyby to někoho zajímalo :kol-131: )

:skoda:

Editováno: , autor: Komodor
  • Pozitivní 1
  • Negativní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale pak jsem se dozvěděl o akci Tour Trumf ještě než vůbec byla vyhlášena a Bojler to tady natapetoval ze stránek Škody :smich: ( někteří prodejci začali zadávat Trumfy do harmonogramu výroby ještě před oficiálním vyhlášením akce 1.7.)

Po sté a sto první. Akce mají v drtivé většině prodejci předem a nabízí je zákazníkům někdy i víc jak měsíc dopředu před veřejným spuštěním. Pokud se podíváš na věrnostní program, TSI Drive a podobné, kecy o tapetování z webu bys nevedl. Pokud se ti to vlákno nelíbí, číst ho nemusíš.

Pokud chceš mmmmm pomoct, tak si odpusť to koledování a naskenuj ty nabídk jak tě samotného napadlo. Informační hodnota tvých příspěvků se zásadně zvýší.

  • Pozitivní 2
  • Negativní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle vlakno sleduju jen pasivne, ale mam takovej pocit, ze se to tu posledni dobou hemzi novackama "chytrakama", kteri maji z nejakeho duvodu pocit, ze je tady komunita volu, kteri na rozdil od nich nic nevedi a jen prazdne plkaji...

No, jak se krasne nemecky rika, "selber schuld". lol

  • Pozitivní 3
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli jsem to z toho přehršle zbytečných vět od nicku Komodor pochopil, tak mi vlastně chtěl odpovědět na moji otázku následovně :

Toura jsem koupil před třemi týdny. Zaplatil jsem ceníkovou cenu a ještě jsem byl vděčný za to, že jsem stihl nový, výhodnější paket. O možných slevách nic nevím.

Být to takto stručné, byla by ta komunikace stručnější, jasnější a přehlednější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak od května je nový návod ke všem Škodovkám (nový MR), takže pokud máš něco novějšího než http://www.skoda-auto.cz/cze/service/documentation/tour/pages/05-2011.aspx, nemusíš váhat ani s tím.

ale jo, to byla jen drobná poznámka pro mmm, že toura opravdu mám ale z tohoto úhlu pohledu to teď vypadá jako konspirační teorie, že jsem si o tom návodu přečetl z webu a žádnýho trumfa vlastně nemám a všechno jsem si vymyslel kol103

Akce mají v drtivé většině prodejci předem a nabízí je zákazníkům někdy i víc jak měsíc dopředu před veřejným spuštěním. .....Pokud se ti to vlákno nelíbí, číst ho nemusíš.

Pokud chceš mmmmm pomoct, tak si odpusť to koledování a naskenuj ty nabídk jak tě samotného napadlo. Informační hodnota tvých příspěvků se zásadně zvýší.

ale jo, ten měsíc předem cca sedí, mám trumfa doma od konce července, při objednání v červenci bych se nechytal.....jinak kdyby se mi vlákno či forum nelíbilo, tak sem vůbec nechodím kol105

Jestli jsem to z toho přehršle zbytečných vět od nicku Komodor pochopil, tak mi vlastně chtěl odpovědět na moji otázku následovně :

Toura jsem koupil před třemi týdny. Zaplatil jsem ceníkovou cenu a ještě jsem byl vděčný za to, že jsem stihl nový, výhodnější paket. O možných slevách nic nevím. Být to takto stručné, byla by ta komunikace stručnější, jasnější a přehlednější.

bohužel trefa do černého - teď už se musím přiznat - Toura jsem koupil před třemi týdny. Zaplatil jsem ceníkovou cenu a ještě jsem byl vděčný za to, že jsem stihl nový, výhodnější paket. O možných slevách já opravdu nic nevím :kol-52:

Editováno: , autor: Komodor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pak by možná bylo nejlepší si ty řeči nechat od cesty. Jinak malý sešit máš mimojiné proto, že na webu sice návod je, ale v tištěné verzi existuje dodatek technických změn. Zřejmě je to kvůli dojetí starých návodů, aby nezůstaly zbytečně na skladech a dealerů.

P.S. hoď sem ty nabídky na Tour - typ, mimořádná výbava, sleva a výsledná cena. Všechnu výbavu prosím s cenama.

Jinak už to začíná, cíl je podle všeho očekávávaný - hlavně propagace, cenově je to výrazná sleva jenom u některých výbav: Můj odkaz

  • Pozitivní 2
  • Negativní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak je škoda, že se nikdo nechytil na 159 900Kč za Fabiu Easy, to je blbost.

  • Slevu dostanete, pokud máte v rodině vůz starší 10 let a je přihlášen alespoň 6 měsíců
  • Objednávat může majitel nebo rodinný příslušník
  • Slevu lze získat jenom jednou
  • Vozidlo starší 10 let se nemusí povinně vykoupit, stačí kopie TP
  • Sleva NELZE kombinovat s jakýmkoli akčním balíčkem ani modelem, takže pro stupeň Classic/Easy klimatizace za 35 300Kč a pro Ambiente 20 300Kč (Sport I. a Sport II. nejsou akční balíčky) >>>>> někdy je výhodnější vzít auto v rámci této akce, jindy je lepší koupit modely Magic
  • z toho plyne, že největší efekt má sleva 40 000Kč na výbavové stupně Elegance/Attractive, Scout, RS, Greenline a Monte Carlo, které se tímhle hodně přiblíží modelům Magic
  • u Roomsteru je vždy lepší nakoupit rovnou Magic, s jedinou výjimkou (Style Magic s oběma balíčky vs. Attractive, tady záleží na preferenci výbavové kombinace)

Ještě pár postřehů i z toho článku, kde se víceméně potvrzuje, že Škoda kompletně ztratila privátní zákazníky. Mimojiné by měl být v Boleslavi nový obchod a marketing.

V případě malých škodovek dnes činí podíl soukromé klientely jen 34 %, odbyt značky Škoda jako celek je z 80 % živen firemními zákazníky.
  • Pozitivní 1
  • Negativní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

P.S. hoď sem ty nabídky na Tour - typ, mimořádná výbava, sleva a výsledná cena. Všechnu výbavu prosím s cenama.

nikdy jsem na tomhle ani nějakém konkurenčním fóru neviděl, že by tady někdo někde natapetoval kompletní nabídky se specifikací výbavy, slevou a výslednou individuální cenou :kol-21:

všude se vždy jen hovoří o cca možné dosažitelné procentní slevě a to ještě většinou filosoficky. Já jsem komentoval výše otázku prý bezproblémové 5% slevy u nového Trumfa - zkuste si dnes vyjednat na Trumfa třeba těch 6%, když je to tak jednoduchý

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Těch nabídek je tady moře. V čem se cítíš ohrožený zveřejněním nabídky bez uvedení prodejce a čehokoli dalšího, co tě identifikuje?

chytrý mmmmm už na začátku hned poznal, že nemám žádné reálné zkušenosti, relevantní informace a jenom tady plkám ohledně možnosti 5% slevy na toura případně více. Takový jasnovidec žádnou radu nepotřebuje .......

Ale i tak slušně poděkoval za cenné informace, že nejlepší cesta je navštívit prodejce a že položky mimořádné výbavy je možné považovat jako nedílnou součást celkové ceny pro výpočet slevy, o čemž nebyla v mém příspěvku samozřejmě ani zmínka ba se to ani nedalo jednoduše vydedukovat .......a to, jak někteří prodejci ftipně konstruují nabídky včetně případných prací souvisejících s doplňkovou či mimořádnou výbavou či prodejem a teprve až z této ceny počítají slevu, už jasnovidce vůbec nezajímalo ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je škoda, že se o svoje zkušenosti nechceš podělit. Právě sdílení informací je tím, proč jsou podobná fora zajímavá. Pokud ostatním pomoct nechceš a hodláš dělat drahoty, možná by bylo lepší další přispívání do vlákna přehodnotit.

  • Pozitivní 2
  • Negativní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je škoda, že se o svoje zkušenosti nechceš podělit. Právě sdílení informací je tím, proč jsou podobná fora zajímavá. Pokud ostatním pomoct nechceš a hodláš dělat drahoty, možná by bylo lepší další přispívání do vlákna přehodnotit.

tak to nestojí, ale po arogantních výlevech mmmmm ve 20.32 a 9.03 z mého pohledu už není co řešit .......

No a do tohodle vlákna teda už přispívat nebudu, ať má mmmmm klid na čtení požadovaných odpovědí od někoho s reálnými zkušenostmi a relevantními poznatky .....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bojler : úplně některá individua ignoruj, nereaguj na ně, a jeď si dále ve své osvědčené linii, která ostatním přináší užitečné info. Už tři dny např. kroutím hlavou nad tím, jak nějaký novic prostě v žádném případě nenaskenuje kus papíru a třeba někde v malování nezačerní zákl. identifikační data, asi to neumí :-) nebo je to úplnej ignorant :-) ale furt musí něco komentovat :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, takže jsme doma, objednáno v červnu.... I tak bych ale rád viděl sken faktury, pokud by to bylo možné. Ono to většinou ledacos vysvětlí.

Přikládám jednu z nabídek, kterou jsem dostal

Nakonec jsem si ještě připlácel za nějaké drobnosti, takže tohle není ta, co jsem nakonec bral...

post-60147-0-09316300-1314166280_thumb.j

  • Pozitivní 2
  • Negativní 4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, čeho chceš touhle exhibicí dosáhnout. Jak vidíš, těch minusů máš povícero a já dál opravdu nehodlám řešit KOKOTINY.

Pro majitele novějších škodovek, kteří ale kupují delší dobu vzkaz od Škodovky:

"Zároveň nabídneme stejnou slevu třeba těm, kteří jezdí už dlouhé roky škodovkou a pravidelně ji obměňují, takže by se na stáří deseti let u svého vozu nedostali," slibuje zástupce automobilky.

Editováno: , autor: bojler
  • Pozitivní 2
  • Negativní 6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a kdo mi je asi naklikal ty :prc: navíc během několika hodin..

navíc se nepředvádím, ale uposlech jsem tvé výzvy abych sem hodil tu nabídku s NEUVĚŘITELNOU slevou, kterou mi dal prodejce na úkor své marže

Editováno: , autor: beranek666
Porušení pravidel - nekopírovat předchozí příspěvek
  • Pozitivní 1
  • Negativní 7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

xxx

Děláš ostudu sám sobě, ostatním otravujš život. Ale pozitivní je, že vedle urážek přinášíš konečně i nějakou hodnotnou informaci. Ta sleva neuvěřitelná není, dalo se jí za jistých okolností dosáhnout. Situace se ovšem poměrně zásadně změnila a to je něco, o čem od začátku mluvím a co pořád někteří nepochopili.

Editováno: , autor: admin
Porušení pravidel - nekopírovat předchozí příspěvek
  • Pozitivní 3
  • Negativní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...