dawes Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Zdar chlapi, chtěl bych se dozvědět něco víc o spínači vyhřívání zadního skla. V návodě jsem se dočetl, že když zmačknu vypínač jednou tak se vyhřívání zapne jen na určitou dobu a pak se vypne samo. Když ho pak stisknu ještě jednou tak už hřeje stále. Mě hřeje stále a zajímá mě, zda to lze řešit pouhou výměnou vypínače nebo je v tom jiný fígl. Občas se mi stane, že ho zapomenu vypnout a zbytečně se vyhřívají kontakty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Ten navod by som chcel vidiet... Spinac vyhrevu zadneho skla ma len dve moznosti - zapnute a vypnute. A ked je zapnuty, tak na nom svieti oranzova kontrolka. Takze vypinat rucne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Jak napsal olisoft, když ho zapneš tak hřeje a když vypneš tak nehřeje , jiné možnosti tam nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawes Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Ten navod by som chcel vidiet... Spinac vyhrevu zadneho skla ma len dve moznosti - zapnute a vypnute. A ked je zapnuty, tak na nom svieti oranzova kontrolka. Takze vypinat rucne. No pokud ho chceš poslat, není problém, jen má 63MB ale doslova se na stránce 63 píše: 2 - Vyhřívání skla víka zavazadlového prostoru Vyhřívání skla víka zavazadlového prostoru lze zapnout pouze při zapnutém zapalování. Při zapnutí vyhřívání skla víka zavazadlového prostoru je u vozidel s el. stahováním oken současně zapnuto i vyhřívání vnějších zrcátek. Vyhřívání skla víka zavazadlového prostoru se po asi 20 minutách samo vypne. Pokud opětovně stisknete spínač 2, vyhřívání skla se zapne na trvalo - nedojde již k automatickému vypnutí. Po dosažení průhledu sklem je nutno vyhřívání skla vypnout. Snížená spotřeba elektrické energie působí příznivě i na celkovou spotřebu paliva - viz str. 118. kód na návodu: Návod k obsluze Octavia česky 04.07 S63.5610.33.15 1U0 012 003 JH www.skoda-auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Tohle mi připomíná návod na OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawes Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Tohle mi připomíná návod na OII. hmm já to nevylučuju ale fakt na tom návodu je zobrazená OI a i ovladače jsou z OI. Ale vypada to, že na to asi budu muset myslet a vypínat. kdyby přeci jen někdo tak budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanH Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 hmm já to nevylučuju ale fakt na tom návodu je zobrazená OI a i ovladače jsou z OI. Ale vypada to, že na to asi budu muset myslet a vypínat. kdyby přeci jen někdo tak budu rád. Neco na tom muze byt. Kdyz to zapomenu vypnout, tak se mi vypinac kousne a nejde vypnout. Po vypnuti zapalovani a po nejake dobe to obvykle vypnout jde. Z toho usuzuji, ze tam muze byt nejaky nefunkcni vypinaci automat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Vypinac ohrevu zadneho okna na OI je jednoduchy, ziadna "automatika" tam nie je. http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Pods...iSerialDil6.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 To automatický vypínání je na F1 a dá se ta doba nastavit Vagem myslím v centrální elektrice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.