Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý večer,

nevím, do kterého fóra jít, ale snad sem. Mám octavii a chtěl bych poradit se zabezpečením auta. V různých vláknech jsem se dozvěděl o tajných vypínačích, o zlodějích o odtazích atd. Fakt síla. Já mám prostě zájem o alarm do auta. Chci se prostě připojit na net a podívat se, kde mi stojí auto a hlavně chci, aby mi ho někdo střežil. A teď, co s tím... Na trhu toho je asi hodně.... Já mám teď nabídku na jednotku Athos od Jablotronu, za velmi dobré penízky !!!

Jak jsem zmínil...mluvilo se tady o Sherlogu atd. Já teď na Forarchu viděl produkt OKO2. Neznám to, ale vypadalo to fakt dobře. Hlavně se mi na to líbilo to, že to kámoš i soused zná a to proto, že jim hlídá barák SV-AGENCY. Ty to prej provozují... Znáte někdo to OKO2 - www.oko2.cz Hledám něco, co nebude drahé a hlavně od někoho, kdo to na trhu už nějaký čas dělá, aby to zase hned nezkrachovalo..

Tak děkuji všem za poznatky...k věci..

díky

Šimoš

Vloženo

To Oko vypadá zajímavě a není ani drahý ,od Jablotronu mám gsm alarm v domě a plná spokojenost . :D jak se spustí alarm tak mi to volá na mobil a píše sms a co mi ukradli auto tak přemýšlíme nad napojením na PCO ale do auta dám minimálně zamykání řadící páky ,alarm a tajnej vypínač a taky nebudu línej zajet do garáže :rolleyes:

Vloženo

OKO2 je alternativou, nástupcem ke službě OKO1, která je určena pro ochranu a střežení domů. OKO1 i OKO2 zajišťuje stejný firma SVA. Používám oboje a plná spokojenost

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...