Pavel 5 Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 (editace) Potřebuji poradit.Nainstaloval jsem alarm.Potřebuji ale k něnu napojit plus z kíčku který je vypínatelný.Při zapnutí a vypnutí klíčku je jasné.Alarm se ale aktivuje i při vypnutí klíčku.Potřebuji najít plus který se vypne při vytažení klíčku.To přestane hrát i rádio.U rádia ale není,tam jde asi jen impuls z počítače.Kde tedy hledat?Prohledal jsem kde co a nenašel.Moc děkuji za případné rady. Editováno: 10. Říjen 2009, autor: Pavel 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 podle mě je pár spínaných plus kontaktů schovaných v pojistkové skřínce jak tam spí pojistky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plajik157 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Já jsem použil na alarm plusový výstup od radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Rozhodně v pojistkách, zrovna včera jsme na to koukali s Rolbařem..takto spínané kontakty mají černý vodič na přívodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 11. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Rozhodně v pojistkách, zrovna včera jsme na to koukali s Rolbařem..takto spínané kontakty mají černý vodič na přívodu. V pojistkách je vypínací jen při otočení klíčku.Já potřebuji ten co vypne plus po vytažení klíčku.U rádia jsou dva plusy a ty se nevypnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 To se dá podle mě najít jen na spínací skříňce (konatkt 86s) protože pak jde do řídící jednotky elektroniky sloupku řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 11. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 To se dá podle mě najít jen na spínací skříňce (konatkt 86s) protože pak jde do řídící jednotky elektroniky sloupku řízení. To jsem si myslel.To znamená sundat volant co?Není někde svorkovnice nebo to jde rovnou do počítače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Co víc dodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xKamil Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 V pojistkách je vypínací jen při otočení klíčku.Já potřebuji ten co vypne plus po vytažení klíčku.U rádia jsou dva plusy a ty se nevypnou. Já jsem použil plus co jde na ovládání klimatroniku. Jsou tam tuším dva silné dráty a na jednom z nich je +12V po klíčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian II Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 (editace) To se dá podle mě najít jen na spínací skříňce (konatkt 86s) protože pak jde do řídící jednotky elektroniky sloupku řízení. U své O2, r.v. 2005 chci použít výstup 86s pro autorádio jako spínané napětí. Nebude to mít negativní vliv na 86s z hlediska proudové zátěže? Ze schématu vidím, že vstupem do spín. skříňky je napětí 30, které jde z řídící jednotky J527. Toto napětí se po zasunutí klíčku objeví na kontaktu 86s a do J527 se vrací. Na co je řídící jednotce J527 údaj o zastrčeném klíčku? Díky Editováno: 1. Květen 2012, autor: Octavian II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian II Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Ještě jedna otázka. Na řídící jednotce elektroniky sloupku řízení J527 je svorkovnice centrální řídící jednotky J519 označená jako B. Piny 1 a 2 jsou značeny jako "radiostanice taxi", piny 3 a 4 jako "alarm taxi". K čemu ty signály jsou? Jak nebo kdy se aktivují? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.