djmanny Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 zdravim..chtel bych se zeptat...jak je mozne.ze se mi sjizdeji vnitrni cast gumy? mam gumu nerovnomerne sjetou... vnitrek gumy je sjety vic nez venek... a vsak jenom na predni naprave a objedve predni kola stejne jsou sjeté.... nez jsem si kupoval novy gumy.tak jsem byl na geometrii... auto neprasim,zatacky projizdim normalne plynule....tak cim by se to mohlo sjizdet ty vnitrky? podotykam ze objedve predni kola jsou stejne sjete..vnitrky vic nez venky... diky za odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 zdravim..chtel bych se zeptat...jak je mozne.ze se mi sjizdeji vnitrni cast gumy? mam gumu nerovnomerne sjetou... vnitrek gumy je sjety vic nez venek... a vsak jenom na predni naprave a objedve predni kola stejne jsou sjeté.... nez jsem si kupoval novy gumy.tak jsem byl na geometrii... auto neprasim,zatacky projizdim normalne plynule....tak cim by se to mohlo sjizdet ty vnitrky? podotykam ze objedve predni kola jsou stejne sjete..vnitrky vic nez venky... diky za odpoved... Mohlo by to být přehuštěnýma pneu. Zkus skontrolovat jestli tam máš doporučený tlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 A třeba taky změřit geometii. Ale jestli máš hodně široký pneu tak se sjedou vnitřem vždycky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Tak vnitřky, nebo středy? to je docela rozdíl... Středy = přefoukané vnitřky = špatná geometrie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Vnitřky nejsou sbíhavost co sis nechal udělat, ale odklon kola a ten ti na "geometrii" standartně nedělaj. A opravdu je rozdíl jestli středy kol nebo vnitřky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmanny Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 nnn opravdu vnitrky... no gumy mam dobre nahusteny,...na to si davam pozor... a geometrie to je divny...pac jsem si ju nechaval delat pred 8mi tisicema km,nez jsem nasazoval tadyty nový gumy.... a este jsem si u toho stal... no a je taky divny ze prava i leva guma jsou uplne stejne sjetý...jako ze neni jedna jinaci nez ta druha..ale jako co este k tomu dohuštění: prijde mi divny... foukam je na cca 2,2-2,5 atmosfery ...ale prijde mi ze ten predek je porad stale mekej... jaok ze to je strasne tezky na to kolo...ze mi prijde ze je porad mekky pritom je dost nafoukly...podle tlakomeru...diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 nepochopil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 nnn opravdu vnitrky... no gumy mam dobre nahusteny,...na to si davam pozor... a geometrie to je divny...pac jsem si ju nechaval delat pred 8mi tisicema km,nez jsem nasazoval tadyty nový gumy.... a este jsem si u toho stal... no a je taky divny ze prava i leva guma jsou uplne stejne sjetý...jako ze neni jedna jinaci nez ta druha..ale jako co este k tomu dohuštění: prijde mi divny... foukam je na cca 2,2-2,5 atmosfery ...ale prijde mi ze ten predek je porad stale mekej... jaok ze to je strasne tezky na to kolo...ze mi prijde ze je porad mekky pritom je dost nafoukly...podle tlakomeru...diky za rady Vono stačí dobrá dírá a máš geometriji rozhozenou. třeba na dálnici to je hned. Jj, to sou ty dnešní kola. Nafoukneš je tak akorát a furt vypadaj jako měkký. Kdybys to dělal podle vzkledu tak do nich narveš skoro 4 atm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmanny Vloženo 15. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Vono stačí dobrá dírá a máš geometriji rozhozenou. třeba na dálnici to je hned.Jj, to sou ty dnešní kola. Nafoukneš je tak akorát a furt vypadaj jako měkký. Kdybys to dělal podle vzkledu tak do nich narveš skoro 4 atm. jj to je vonco...vzhledove bych nejradsi do toho narval 4atm .... neim no ale proc se to jakoby sjizdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Nech si změřit odklon-přiklon kol. ne jenom sbíhavost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmanny Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Nech si změřit odklon-přiklon kol. ne jenom sbíhavost. to je vono...me prijde ze odklon a priklon... a to se necha kde zmerit?? a jak se to da nastavit???ani nevim ze to jde tyjo...ale me prave prijde ze mam ty kola jakoby moc zkloneny....ale pritom vsechno jezdi vpohode nikde nic neklepe a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Změřit to de i na jednoduchejch našinách. Seřídit to trošku de. Je otázka jestli nemáš "vyvrácený" tlumiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.