Publikováno Říjen 20, 200915 r Jedná se o 1.4. 16v. Po nastartování při studeném motoru vyluzuje tak na vteřinu vysoký bzučivý zvuk - připadá mi to jako by se nějak zasekl startér či co.. Co s tím? Pokud je to startér tak výměna??? Díky
Říjen 21, 200915 r Zdar, zkontroluj si klínovej řemen. Může bejt zatuhlá kladka nebo opotřebenej řemen a pak to může při startu na chvíli proklouznout a vydat bzucivej zvuk...
Říjen 23, 200915 r Jedná se o 1.4. 16v. Po nastartování při studeném motoru vyluzuje tak na vteřinu vysoký bzučivý zvuk - připadá mi to jako by se nějak zasekl startér či co.. Co s tím? Pokud je to startér tak výměna??? Díky Jak to popisuješ, tak to bude dle mě startér. Dělalo mi to samé a hned mi ho známý doporučil vyměnit.
Říjen 23, 200915 r Jo je to startér mě už to dělá tak 2 roky. Zkoušeli jsme to i několikrát promazávat nachvili to pomohlo, ale pak to začlo dělat znova. Takže na to prdim. Zas tak vážná závada to není aby jsi s tím musel letět hned do servisu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.