Qwee Vloženo 20. Říjen 2009 Vloženo 20. Říjen 2009 Jedná se o 1.4. 16v. Po nastartování při studeném motoru vyluzuje tak na vteřinu vysoký bzučivý zvuk - připadá mi to jako by se nějak zasekl startér či co.. Co s tím? Pokud je to startér tak výměna??? Díky Citovat
J.Š. Vloženo 21. Říjen 2009 Vloženo 21. Říjen 2009 Zdar, zkontroluj si klínovej řemen. Může bejt zatuhlá kladka nebo opotřebenej řemen a pak to může při startu na chvíli proklouznout a vydat bzucivej zvuk... Citovat
Winstonn Vloženo 23. Říjen 2009 Vloženo 23. Říjen 2009 Jedná se o 1.4. 16v. Po nastartování při studeném motoru vyluzuje tak na vteřinu vysoký bzučivý zvuk - připadá mi to jako by se nějak zasekl startér či co.. Co s tím? Pokud je to startér tak výměna??? Díky Jak to popisuješ, tak to bude dle mě startér. Dělalo mi to samé a hned mi ho známý doporučil vyměnit. Citovat
FiKuZZ Vloženo 23. Říjen 2009 Vloženo 23. Říjen 2009 Jo je to startér mě už to dělá tak 2 roky. Zkoušeli jsme to i několikrát promazávat nachvili to pomohlo, ale pak to začlo dělat znova. Takže na to prdim. Zas tak vážná závada to není aby jsi s tím musel letět hned do servisu. Citovat
Qwee Vloženo 23. Říjen 2009 Autor Vloženo 23. Říjen 2009 Díky, asi to tak bude. Počkám až se rozbije a pak to teprve budu řešit. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.