Přejít na obsah

120km/hod octavka 1.8 20v p7


herrkomisar

Doporučené příspěvky

ahoj všichni,chci se zeptat včera jsem jel do Prahy po dálnici a všiml jsem si že když držím plyn tak abych jel 120km/h tak od té chvíle motor začne dost řvá,jako by se vytáčel mám tam tak 4500 otáček.mám chvílemi dojem že snad už víc nepojede,nebo vylítne motor z auta ven.ale dá se to rozhulit i víc ale pořád ten vytáčivej zvuk od motoru.potřeboval bych snad 6 a 7 rychlostní stupen.taky pozoruju že mám pomalejší akceleraci při rozjezdech.mám nalítáno cca 230tis.ale toto pocituju až ted.tak 3tis.km.blíží se mi výměna rozvodů.mohlo by to být tímhle?na kolik tak příjdou rozvody na mojí motorizaci?díky všem.

Editováno: , autor: herrkomisar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

mam motorizaci 1,6 74kw ,nalitano 260tis a je to taky hlucny snek!!!!!po dalnici jezdim taky tech 12O a navic se nedostanu pod 8l/100km . A to jezdim sam, neumim si predstavit met plne auto! Taky jsem hledal pricinu , zkousel si pujcovat vahu vzduchu ale nejak se vykon nelisil. Jak pises podpaleni valcu--mam dojem ze by se to projevilo spotrebou oleje, ale zjistit se to da merenim tlaku ve valci.

Editováno: , autor: fiser
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...