Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Vás,

jak mám vyměnit manžetu ruční brzdy, kterou jsem koupil zde na foru?

Dost inzerátů, které zde jsou obsahují i ten mechanismus ručky, já mám bohužel jen tu koženou manžetu. Jde to prostě a jednoduše jen vyměnit?

Díky

• 2 týdny později...
  • Autor

To opravdu nikdo neví jak na to?

zespodu na ty gumovy u takovyho toho zahybu je vyrizla obdelnikova dira - do ty strc sroubovak a vyhni ten obdelnik smerem od rucni brzdy a stahni manzetu smerem dopredu...

• 2 týdny později...

Ahoj Já koupil koženou ručku i s mechanismem, ale nechce se mi rozdělávat tunel. Jak se sundá kůže, když tam není žádná pojistka?

Dík

• Autor
zespodu na ty gumovy u takovyho toho zahybu je vyrizla obdelnikova dira - do ty strc sroubovak a vyhni ten obdelnik smerem od rucni brzdy a stahni manzetu smerem dopredu...

Díky moc za radu, chystám se na to...

Ať nezakládám nové téma, jak se vytahuje čudlik na ruční brzdě? Mám chromovaný, ale bohužel je nějaký uvolněný a při jízdě po horší cestě strašně vrzá.

Kombinačky a páčit přes hadr, ať se nepodře :)

Kombinačky a páčit přes hadr, ať se nepodře :)

no me taky vrze ten cudlik na rucce pri jizde po nerovnostech... pockej, to ho mam chytit pres kombinacky a tahat na silu ven? a novej tam potom jak narvu? :))

Natlačíš ho z5 ;)

hmmm, tak to ho jeste nekde sehnat :-D

Už se to tu řešilo, je to z OI :)

Samostatne ten cudlik nekupis, jedine v bazari tu alebo inde, skodovka to predava aj s tiahlom (kus drotu) za tusim 6Eur...

Tak to ja som videl nejaku zvlastnu variantu. Kovove tiahlo a pruzinka na nom, plastovy koniec (s cuplikom). :huh:

• 2 týdny později...

Opravdu nikdo neví jak sundat kožené obšití ruční brzdy? Nějaká pojistka zevnitř nebo tak něco?

Příspěvek č. 4

Dík

Opravdu nikdo neví jak sundat kožené obšití ruční brzdy? Nějaká pojistka zevnitř nebo tak něco?

Příspěvek č. 4

Dík

Pokud máš rv 01 a výš: jestli máš loketku sundat boční plasty loketky povolit 13klíčem šroub sundat leketku, vyndat zadní popelník povolit dva šrouby na 20 torx zbednout co nejvíc ručku odpojit zapalovač stáhnout zadní díl střed panelu a pak už na ručku můžeš krásně

Nevím jak je to u octy, ale u fabky je zespod jak držíš při zatahováni takova dira -obdelnikova, strč tam šroubovák a uvolníš zobáček co to drží :)

u OI face je to tak taky...

notobi: Tento postup znám, ale nechce se mi přehazovat celý mechanizmus ruční brzdy.

Woody: Na plastovém madle je. Na koženém nikoli. Možná je pod kůží stejná západka, ale nechci to roztrhat.

Kdyby to někdo věděl přesně.

jakmile tam nasadíš koženej tak to nesundáš ten nemá díru,takže smolík.

no, já taky při výměně nevěděl, jak to sundat. Tak jsem chyt ručku a škubl smerem ka palubce a ona povolila a nic se nezlomilo lol

tak tos měl teda velkou kliku :palec2:

Tak to budu muset rozebrat celé. Jinak dík

notobi: Tento postup znám, ale nechce se mi přehazovat celý mechanizmus ruční brzdy.

Woody: Na plastovém madle je. Na koženém nikoli. Možná je pod kůží stejná západka, ale nechci to roztrhat.

Kdyby to někdo věděl přesně.

packa tam je, ale musis proriznout tu kuzi...

• 1 měsíc později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.