Přejít na obsah

mihanie osvetlenia

fabian55

Doporučené příspěvky

Tak zakladam nove tema lebo velmi vela som tu cital a nenasiel som nic podobneho Tak vsimol som si u mojeho auta ked mam nastartovane auto a zapnem parkovacky len tie tak som si vsimol ked sa zapozeram do prednych svetiel ze mihotaju tak som sa zapozeral aj na pristrojovku a aj ta jemne mihoce podsvietenie za jazdy to nemihoce len ked sa rozbieham a prehadzujem 2ku a kuknem sa na pristroje podsvietenie tak mihne a este ked aj pozeram na svetlo hore pri volnobehu je take mihotave je toto vsetko normalne ???auto nema zamocene ziadne kable a nie su hnile je to 2006ka 1,4 59kw ma najazdene 45tisic este smrdi novotu s nutra

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim vsechny jsem tu novy takze newim presne jak to tu chodi ale mam asi ten samy problem pozhasina mi palubka svetla jak predni tak zadni proste vsechny svetylka altik taky dobiji presne kolik ma tak take newim co stim poradite mi mel jsem jsem to i na diagnostice a zadna chyba nic to nenaslo diky :help::help:

Odkaz ke komentáři

• o 9 měsíců později...

Zdravim... Mam podobny problem. Preblikava mi pristrojovka a svetla, ale len na volnobeh, pri zviseni otacok nad 1000 to prestane. Meral som voltmetrom bateriu na volnobehu so zapnutymi svetlami, pustenym ventilatorom a radiom a nameral som len 13,2 V na volnobehu, pri zvyseni otacok 13,5V. Ziadne problemy so servom som nezaznamenal. Takze to bude altik? Dakujem

Odkaz ke komentáři

tym cidlom serva to nebude, lebo ked otocim volantom tak napatie este poklesne ale chvilu na to sa zase vrati na povodnu hodnotu. Mam podozrenie na chybne ukostrenie niekde, lebo ked som meral napatie od alternatora na poistkach tak bolo na volnobehu 13,5 V a pri zvysenych otackach 13,9 - 14 V.

Odkaz ke komentáři

Tak hosi vyriesene... tym cidlom serva to nebolo ako som hovoril...

Bolo to zlym kostriacim kablom baterie, tam sa mi stracalo to napatie... Ale zaujimave bolo ze ked ho meriam nepripojeny, tak sa tvari, ze je OK... Dalo sa to zistit az pri zatazeni... lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...