fabian55 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Tak zakladam nove tema lebo velmi vela som tu cital a nenasiel som nic podobneho Tak vsimol som si u mojeho auta ked mam nastartovane auto a zapnem parkovacky len tie tak som si vsimol ked sa zapozeram do prednych svetiel ze mihotaju tak som sa zapozeral aj na pristrojovku a aj ta jemne mihoce podsvietenie za jazdy to nemihoce len ked sa rozbieham a prehadzujem 2ku a kuknem sa na pristroje podsvietenie tak mihne a este ked aj pozeram na svetlo hore pri volnobehu je take mihotave je toto vsetko normalne ???auto nema zamocene ziadne kable a nie su hnile je to 2006ka 1,4 59kw ma najazdene 45tisic este smrdi novotu s nutra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Nebude to senzor uhlu napočenia? Skus tam dat volmeter že čo to ukaže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabian55 Vloženo 15. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 asi nie neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Dakoho poproš nech ti to premera voltmetrom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 a co si cital ked si toto tu nenasiel? ved o mihoteni je tu toho mraky. je to normalne. kazdemu to blikoce kym da altik dost stavy. najma ak vela cucas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabian55 Vloženo 15. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 aj aj tebe mihoce v svetlach parkovacky za volnobehu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.isa.k Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Zdravim vsechny jsem tu novy takze newim presne jak to tu chodi ale mam asi ten samy problem pozhasina mi palubka svetla jak predni tak zadni proste vsechny svetylka altik taky dobiji presne kolik ma tak take newim co stim poradite mi mel jsem jsem to i na diagnostice a zadna chyba nic to nenaslo diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekHahn Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 (editace) Ikdyž vag žádnou chybu nenapsal tak je to určitě vadným čidlem řízení. Nejjednuduší test je to čido odpojit. Pokud je to opravdu čidlem tak se rosvítí kontrolka řízení, ale auto přestane blikat. Více už je napsáno zde" čti Editováno: 20. Listopad 2009, autor: RadekHahn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c1nc0 Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 Zdravim... Mam podobny problem. Preblikava mi pristrojovka a svetla, ale len na volnobeh, pri zviseni otacok nad 1000 to prestane. Meral som voltmetrom bateriu na volnobehu so zapnutymi svetlami, pustenym ventilatorom a radiom a nameral som len 13,2 V na volnobehu, pri zvyseni otacok 13,5V. Ziadne problemy so servom som nezaznamenal. Takze to bude altik? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 13,2V na volnobehu je v pohode hodnota. mne nemihoce nic. skuste odpojit ten snimac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c1nc0 Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 tym cidlom serva to nebude, lebo ked otocim volantom tak napatie este poklesne ale chvilu na to sa zase vrati na povodnu hodnotu. Mam podozrenie na chybne ukostrenie niekde, lebo ked som meral napatie od alternatora na poistkach tak bolo na volnobehu 13,5 V a pri zvysenych otackach 13,9 - 14 V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c1nc0 Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Tak hosi vyriesene... tym cidlom serva to nebolo ako som hovoril... Bolo to zlym kostriacim kablom baterie, tam sa mi stracalo to napatie... Ale zaujimave bolo ze ked ho meriam nepripojeny, tak sa tvari, ze je OK... Dalo sa to zistit az pri zatazeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.