Jump to content

cerny tapece v r.v99

urna_
 Share

Recommended Posts

Ešte ma čaká obklad strechy na čierno( tiež flock) a sedačky dám asi pod potahy MAD... Ale to už do tejto témy nepatrí-autor rieši iný problém,takže sorry za OT. :palec2:

v klidu jen sem davej fotky a ukazuj jsem zvedavej. nemas nekde fotky postupu jak jsi delal ty tapece ve dverich? diky

Jediné čo nerobím sám je samotné nastrelenie vlakien. Ale kamoš má zariadenie,takže ja všetko demontujem a odstrojím vyčistím a navrhnem kombináciu farieb. Do zmeny som sa pustil hlavne koli tomu,že som prerábal dvere na 4xel.okná a spetné a tapacíre čo som zohnal boli v biednom stave. Po namontovaní čierno-červrných tapacírov som zistil,že šedé pirely na dverách sú hnus a zvyšné šedé plasty v interiery tiež. Tak som postupne vymenil komplet spodok prístrojovky, dorobil lakt.opierku prehodil koberec za čierny atd...atd... Bohužial foto rozobraných tapacírov nemám,ale je to fuška nakolko tie výplne sú lisované a lepené v lise,takže spet to ide tažko. Ale ja to robím pre zábavu,takže sa rád pobavím. Pokial by som si mal platit za prerábku asi by tobolo finančne neúnosné. :palec2:

sorry za ot :feve:

ale nemůžu jinak..

Chlape tys předělával okna od elektriky? ja mam manual na všech a chci to příští rok hodit všechno do elektriky, co si k tomu potřeboval, mohl bys mě seznam napdsat pomocí SZ??? zkušenosti a věci co potžebuju, at vim co mám shanět. A dělal sis to sám?