Hensel Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 jinak chlapci ta deska co jsem předělal tak mi jí dnes truhelka uříznul takže až se domluvím s prezidentem tak mu jí předám a on to pak přemaluje v cadu a hodí do návodů na stránky Jaka ? Kdo co jak nac ? Sem se stavil jen na skok tak abych byl v obraze :-) no neviděl si můj kufr to je škoda..viděl bys jak mám uchycenej zesík...tu deksu na který je chycenej prostě letos postihnul upgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 jinak chlapci ta deska co jsem předělal tak mi jí dnes truhelka uříznul takže až se domluvím s prezidentem tak mu jí předám a on to pak přemaluje v cadu a hodí do návodů na stránky Jaka ? Kdo co jak nac ? Sem se stavil jen na skok tak abych byl v obraze :-) no neviděl si můj kufr to je škoda..viděl bys jak mám uchycenej zesík...tu deksu na který je chycenej prostě letos postihnul upgrade Jojo to sem videl .. moc pekny ... uz tu mel ten nakres davno byt :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Jen aby se nezapomelo : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 tak asi o vikendu se u mě v práci staví Vitto pak to bude zálžet už jen na něm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Má někdo zkušenosti z vestavbou subwooferu do Oktávky ? pokud vím tak jsem viděl na netu dvě možnosti a to do náhradního kola a do boční kapsy vzadu. Osobně se přikláním na druhou možnost. Hledám někoho kdo to už realizoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Má někdo zkušenosti z vestavbou subwooferu do Oktávky ? pokud vím tak jsem viděl na netu dvě možnosti a to do náhradního kola a do boční kapsy vzadu. Osobně se přikláním na druhou možnost. Hledám někoho kdo to už realizoval. Hensel tady na foru nebo Vittorio .. tusim ze oba dva to maji ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 jj já to realizoval, ale ne pro sub, ale zesík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 jj já to realizoval, ale ne pro sub, ale zesík No jo sem se prehlidnul ... sem HNUP ... sorraaaac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 jj já to realizoval, ale ne pro sub, ale zesík No jo sem se prehlidnul ... sem HNUP ... sorraaaac ale prosím tě pokud je někdo zručnej a měl by sub, kterej nepotřebuje moc velkou litráž tak by to šlo zrealizovat i pro něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 No potřebuju pořád volnej kufr. Neustále něco vozím a do rezervy se mi to moc nelíbí. Neví někdo o někom kdo to dělá? Nemám abych se přiznal moc času to vyrábět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 No potřebuju pořád volnej kufr. Neustále něco vozím a do rezervy se mi to moc nelíbí. Neví někdo o někom kdo to dělá? Nemám abych se přiznal moc času to vyrábět. No tak par firem by se naslo, ale musis pak mit dost $$$. Treba www.rachot.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8035&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Jak je složitý a co všechno potřebuju, abych ten sw měl umístěnej v bočnici. Mátě někdo fotky ať se můžupodívat co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Jak je složitý a co všechno potřebuju, abych ten sw měl umístěnej v bočnici. Mátě někdo fotky ať se můžupodívat co a jak. Jestli ti stačí sedan, tak mrkni na mojí octu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22659&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Jak je složitý a co všechno potřebuju, abych ten sw měl umístěnej v bočnici. Mátě někdo fotky ať se můžupodívat co a jak. Jestli ti stačí sedan, tak mrkni na mojí octu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22659&st=0 To je přesně vono, co tam musí všecno být aby to fungovalo a jak je to složitě? a cena v řádech. měl bych zájem ROCKFORD FOSGATE PUNCH P18S4, ten by se i cenově docala dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Jak je složitý a co všechno potřebuju, abych ten sw měl umístěnej v bočnici. Mátě někdo fotky ať se můžupodívat co a jak. Jestli ti stačí sedan, tak mrkni na mojí octu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22659&st=0 To je přesně vono, co tam musí všecno být aby to fungovalo a jak je to složitě? a cena v řádech. měl bych zájem ROCKFORD FOSGATE PUNCH P18S4, ten by se i cenově docala dal No ceny si úplně nepamatuju, ale tak přibližně když to i přeženu 4-5 max komplet se dřevem, kabelama, zesíkem... Dozadu potřebuješ natáhnout signálový kabely od rádia se spínacím pro zesík, potom napájecí od baterky a nějak vytvořit ozvučnici, tu taky nemám zrovna dokonalou, je to dost o improvizaci, udělat si přibližně šablonu... trochu práce to je, ale na to že ten basák je 200mm průměr hraje dost slušně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 máš sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 nikdo jiný už subwoofer v kufru nemá??! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Nema, ale premysli nad resenim stihacky:) Stihacko, klidne sem hod miry, plany - pokud se s nimi chces podelit. Ostatnim to vadit nebude a nam to pomuze:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Nema, ale premysli nad resenim stihacky:)Stihacko, klidne sem hod miry, plany - pokud se s nimi chces podelit. Ostatnim to vadit nebude a nam to pomuze:)) mě se to taky líbí, akorát bych ten zesilovač schoval dovnitř. ale chce to viděl i jiný řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Nema, ale premysli nad resenim stihacky:)Stihacko, klidne sem hod miry, plany - pokud se s nimi chces podelit. Ostatnim to vadit nebude a nam to pomuze:)) mě se to taky líbí, akorát bych ten zesilovač schoval dovnitř. ale chce to viděl i jiný řešení. Zesilovač se právě dovnitř nevejde, momentálně nemám moc času, ale jen když to trochu půjde tak to nafotím a dám i jinou možnost jak to udělat, tak aby se tam vešel větší woofer a případně zesík dovnitř... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Nema, ale premysli nad resenim stihacky:)Stihacko, klidne sem hod miry, plany - pokud se s nimi chces podelit. Ostatnim to vadit nebude a nam to pomuze:)) mě se to taky líbí, akorát bych ten zesilovač schoval dovnitř. ale chce to viděl i jiný řešení. Zesilovač se právě dovnitř nevejde, momentálně nemám moc času, ale jen když to trochu půjde tak to nafotím a dám i jinou možnost jak to udělat, tak aby se tam vešel větší woofer a případně zesík dovnitř... já už sem uplně nedočkavej, a nic se tu neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Nema, ale premysli nad resenim stihacky:)Stihacko, klidne sem hod miry, plany - pokud se s nimi chces podelit. Ostatnim to vadit nebude a nam to pomuze:)) mě se to taky líbí, akorát bych ten zesilovač schoval dovnitř. ale chce to viděl i jiný řešení. Zesilovač se právě dovnitř nevejde, momentálně nemám moc času, ale jen když to trochu půjde tak to nafotím a dám i jinou možnost jak to udělat, tak aby se tam vešel větší woofer a případně zesík dovnitř... já už sem uplně nedočkavej, a nic se tu neděje Nejsi sam, take to tu sleduji:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Nema, ale premysli nad resenim stihacky:)Stihacko, klidne sem hod miry, plany - pokud se s nimi chces podelit. Ostatnim to vadit nebude a nam to pomuze:)) mě se to taky líbí, akorát bych ten zesilovač schoval dovnitř. ale chce to viděl i jiný řešení. Zesilovač se právě dovnitř nevejde, momentálně nemám moc času, ale jen když to trochu půjde tak to nafotím a dám i jinou možnost jak to udělat, tak aby se tam vešel větší woofer a případně zesík dovnitř... já už sem uplně nedočkavej, a nic se tu neděje Nejsi sam, take to tu sleduji:)) njn, stíhačka a ostatní na nás asi kašlou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.