Publikováno Prosinec 6, 200915 r Zdarec chlapy, vsude ctu clanky o tom jestli menit kotoucovku na fabce bez abs.......nekdo rika ze bude prebrzdovat zadek jinej zase ze ne tak jak to teda je ? Jako osobne si myslim ze i kdyz kotouce brzdi o neco lepe nez bubny, tak prece teoreticky i bubny ti muzou brzdit tak dobre ze by sel zadek do smyku, takze co s tim, uz ju mam doma a premyslim co s tim.........diky za odpovedi.....
Prosinec 6, 200915 r Autor jinak sem se tedka koukal na prodejce nahradnich dilu , a tam pro kotouce, bubny i RSky prodavaji upe ty stejny regulatory tlaku bez rozdilu......
Prosinec 6, 200915 r Je jedno ci mas ABS alebo nie ! nic ti nebude prebrzdovat ani dobrzdovat ani blokovat proste nic ! regulator tlaku si stym poradi takze v klude mozes dat zadnu Kotucovu napravu na auto bez ABS ! a poviem ti je to brutalny rozdiel .. vela stastia .. Upraveno Prosinec 6, 200915 r od Lukas1450
Prosinec 7, 200915 r Autor jj taky sem si to myslel .......diky ze jsi me v tom utvrdil......jen co si ju trosku zrepasuju(barva, novy kotouce, desky) tak ju tam soupnu uz se na ni mooc tesim
Prosinec 8, 200915 r Zdarec chlapy, vsude ctu clanky o tom jestli menit kotoucovku na fabce bez abs.......nekdo rika ze bude prebrzdovat zadek jinej zase ze ne tak jak to teda je ? Jako osobne si myslim ze i kdyz kotouce brzdi o neco lepe nez bubny, tak prece teoreticky i bubny ti muzou brzdit tak dobre ze by sel zadek do smyku, takze co s tim, uz ju mam doma a premyslim co s tim.........diky za odpovedi..... co řešíš, když už ji doma máš? Rozmluvit si to asi už nenecháš, no a definitivně posvětit rozhodnutí si musíš sám
Prosinec 13, 200915 r nelegální to je, o tom žádná.... sice to dělat nebudu, ale jen tak pro zajímavost by mně zajímalo, jestli to řeší technici na STK? nebo si toho nevšímají?
Prosinec 14, 200915 r Sice je to nelegalni, ale jak je libo... Nikdy se mě na to neptali a myslím, že toto nikdo neřeší jestli tam jsou bubny nebo kotouče. ABS je doplňkový bezpečností prvek ( aspoň býval) a na STK jeho funkčnost nezkouší. Ani ve velkým techničáku to není vyznačeno, jestli to má vzadu buben nebo kotouč. Pokud se to tady řešilo a memám pravdu tak jsem zrovna chyběl Takže bych to vklidu namontoval.
Prosinec 14, 200915 r Nevím jak tobě, ale já sem kvůli nefunkčnímu ABS neprošel přes STK, bo ho zkoušeli.
Prosinec 15, 200915 r Dneska jsem se na to ptal známého technika na STK a říkal, že na to nehledí a neví jak by to zkoušeli Upraveno Prosinec 21, 200915 r od martikk
Prosinec 17, 200915 r Na válcích ABS odzkoušet nejde. Pokud se ale nepletu bude k té nápravě potřeba jestě nové lanovody ruční brzdy,ale to je asi známo. Upraveno Prosinec 17, 200915 r od Lumek
Prosinec 17, 200915 r A jak ho zkoušely? Na válcích to asi nepoznají. Tam ti abs nesepne nebo jo? Neví jak to dělali nebo nedělali. Ale je fakt, že mi ABS nešlo a přišli na to šmejdi, ale jak to netuším, protože sem s něma na linku nemohl.
Prosinec 20, 200915 r Luda ja ti poviem ako na to prisli jazdia jak hovada na nasich autach a urcite pridal autu jak svina a slapol brzdovy pedal a zistil ze to nebrzdi ako auto s ABS a presvedcil sa ci ma auto ABS alebo nie .. a ked pozrel ze ma .. a uz bol problem na svete
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.