tuko Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 ahoj.chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite proc kdyz zamknu auto dalkovym ovladacem uzamknou se mi jenom predni a zadni dvere a kufr zustane neuzamcenej alarm funguje normal.jinak je to combik 1.6 benzin dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 alerm Ti to zamkne celý? a co jen klíčem ve dveřích? asi bude problem v zámku kufru vim že tam občas odešel ten motorek co to zamyká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuko Vloženo 14. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 jo alarm to zamkne cely a klicek tam nedostanu mam tam okrasnou listu ta tam byla uz kdyz sem to koupil ale nikdy sem s tym problem pred tym nemnel jinak alarm funguje normal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuko Vloženo 14. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 jo ja blb a cez dvere sem to neskousel to jeste musim jsem to vzdy zamykal jen dalkove jinak zatim dikes musim to zitra jeste skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Skontrolovat dráty v pruchodce popřípadě servomotorek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 mě se stává opačný problém ... kufr se zamkne a zbytek zůstane odemčený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 A jak to zamykáš, dálka, u řidiče kličkem, na kufru kličkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 když zamknu klíčem, zamkne se celé auto .... když dálkou, občas se zamkne jenom kufr a zbytek ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabik Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Prosím o radu, Mám dodělávané DO s alarmem, ale doteď vše fungovalo. Nyní se stává, že když zamknu auto DO, jsou sice všechny dveře zamčeny, ale alarm signalizuje nějakou poruchu a zjistil jsem, že je při tom nějak zaseknutý zámek u kufru. Když chci odemknout klíčkem z bočních dveří odemkne centrál celé auto, ale když jej zkouším odemykat z kufru jde to ztuha a otvírám jen kufr, ne centrálem celé auto. Přes DO otvírá i zavírá vše. Musím několikrát zabouchnout kufr než se podaří zavřít DO tak že alarm nesignalizuje nic a pak funguje i otvírání klíčkem ze zámku kufru centrálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.