Los Pedros Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Kolegové, mám Octavii II, FSI 2.0 a nefunguje mi ostřikovač levého předního světla (nevyjíždí ani neostřikuje) Ostřikování druhého světla i předního skla je přitom v pořádku. Nemáte s tím někdo zkušenosti,čím to může být? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Me se to stalo taky a byla skripla hadice co vede k tomu ostrikovaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Pedros Vloženo 9. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Me se to stalo taky a byla skripla hadice co vede k tomu ostrikovaci Díky za info. Myslíš,že je to možné opravit svépomoci,nebo je to na servis? Myslím, že nejsem úplně levý, ale jde o to, jestli se k tomu člověk vůbec dostane. Díky Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Dostanes se k tomu nornalne...bud vysroubujes mlhovku a tou durou se na hadice podivas a nebo vedle mlhovky je takovy kousek plastku,ktery vytahnes smerem ven.....byva to vetsinou zlomene v blizkosti ostrikovace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejky Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Ahoj, přestaly mi fungovat ostřikovače světlometu. Pozoruju to asi od doby, kdy začlo mrznout ale nejsem si tim uplně jistej. Potom mi ještě v servisu Škoda vyměňovali vyhřivací dečku v sedadle u řidiče tak nevím zda to s tím nemůže mít spojitost.... Můžete mi poradit kde bych měl začít pátrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plutonium-Michal Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 začal bych u pojistky a pokračoval bych u rozpojene hadice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvik Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Pred tyzdnom mi vratili auto zo servisu s tym, ze ostrekovace svetiel uz funguju a ze bola vadna poistka. Dnes mi znova nefunguju. Ak predpokladam, ze je znova v prdeli poistka, co moze sposobovat jej zhorenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andytwo Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 taktiez mi prestali fungovat. asi od vtedy ako mi zamrzla voda v ostrekovacoch ta sa rozmrazila v podzemnej garazi. ale toto sa neopravilo ? neda sa to nejako doma ? treba s tym ist do servisu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Schoří jen že zmrzne voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos 87 Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 chci se zeptat kdyz uz jste u tech ostrikovacu svetel jestli jsou shodne octavia II r.v.2006 s octavia III face r.v. 2010 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vitass Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Dobrý den, potřeboval bych pomoct, nedávno jsem koupil octavku 2 a nefunguje ostřikování předních světel(xenonů) kdyby někdo věděl čím by to mohlo být byl bych moc vděčny díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korfiik Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Někde se to tu už řeší, použij hledat, Teď k tobě, máš tam dost kapaliny, rozsvícený světla, první nebo pátý pokus. Pak se můžeš kouknout na diagnostiku, někde je tu taky návod jak je vypnou i zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vitass Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 jojo byla jedna z prvních věcí včetně oleje nových filtrů nové kapaliny do ostřikovačů... nemá to snad jinou nádobku nebo jinou páčku ne? a dne jsme zjistil že mam prasklou hadičku k ostřikovači zadního okna a chčije mi to přes narazmník je to maličkost ale nefunguje ani stěrač, doufám že to bdue tím že na zadní sklo prostě nic neteče pač všechno vyteče ještě předtím přes tu díru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korfiik Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Ještě můžeš zkusit pojistku, ale číslo si z hlavy nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vitass Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Jaj to mě nenapadlo to bude sicher ono pak už jedině motorek... ok díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Taky hlasuju za pojistku - stalo se mi, že mi jí v servisu vyndali. Při další garančce jsem to hlásil a jako řešení závady mi řekli, že tam dali pojistku, která tam chyběla (teda ne spálená). Zjevně si technik v servisu půjčil pojistku na jiný obvod a nebo to kvůli něčemu odpojil a zapomněl na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korfiik Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Přidám trošku OT, nedávno jsem koupil taky OII, ze začátku mně štvalo ostřikování světel, tak jsem ho diagnostikou vypnul,pak jsem překódoval na denní svícení mlhovkama, a ostřikování světel zapnul, a hle ostřikování nefungovalo. Ostřikování funguje jen když jsou zapnutý xenony, takže teď jsem naprosto s tim spokojenej, přes den jen okno, a navečer když používám světla tak se ostříknou i světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Korfiik: Mě to takhle funguje aniž bych musel něco překódovávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korfiik Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Výhoda serie, ale když máš auto z druhý nebo třetí ruky vybírat si nemůžeš a udělat musíš sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 (editace) Odstrikovace prednich svetel fungujou na primcipu tlaku, pokud ti nekde unika kapalina tak nemaj silu se vysunout. Jeste zkus otevrit haupnu nastartovat rozsvitit svetla a at ti nekdo odstrikne jestli ti sepnou motorky. Musi se delsi dobu podrzet odstrik celniho skla cca 3sec. Pokud nejdou motorky tak bude zavada nejspis tam. Jsou tam celkem tri predni okno, zadni a svetla... Editováno: 18. Červen 2013, autor: Arlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misut22 Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Super, tak právě jsem si vyřešil problém s odstřikovači :-D Měl jsem to o víkendu rozebrané a na nic jsem nepřišel, motorek ok, voda v nádržce ok, pojistka ok... Teď už vím ze to je potřeba zkoušet se svítícími xenony :-DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Tak toe jasný že to funguje jen při zapnutych světlech ale hodně to bývá vyple pres diag. Tak kapalina vůbec neprospiva plastum svetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Ostřik předních světel přestal fungovat. Při pokusu o ostřik teče všechna voda v PP části vozidla - pod PP mlhovku. Asi spadlá hadička. Prosím o radu, jak se dostanu k motorku ostřikovače světel (co všechno je třeba demontovat ?) Moc děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 malo by stačiť zhodiť tú PP mlhovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Děkuji za odpověď. Bylo třeba vymontovat světlomet. Zlomený vstup do trysky ostřikovačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.