wmat Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Zdar mám dotaz ohledně budíků,jestli nejde vypnou signalizace závady (pípání v budíkách),Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Zvláštní otázka, není lepší závadu odstranit? Co je to za závadu? Někdy postačí jen VAGem vymazat paměť závad, ale záleží o co jde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 pípák nejde vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 vymontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birko2 Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Ahojte!Ked už sa tu jedna o pipaku,tak by som sa chcel spytat,či sa neda vypnut pipak pri rezerve,stači mi ,ked zasvieti a miesto toho aby mi pipalo pri namraze,ako v niektorych fabkach,lebo mne len PC ukaže -5 až +5,ale nepipa...dik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Zdar mám dotaz ohledně budíků,jestli nejde vypnou signalizace závady (pípání v budíkách),Dík za info. Pipak vyletuj z plosneho spoja a este ho aj dobre predas. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.