Publikováno Prosinec 31, 200915 r Som v koncoch ! Mám menší problem s motorom. Ráno naštartujem ide v pohode, motor sa zohreje a ako keby valec vynechával / hovorí sa tomu "prdlá"/ spotreba je v poriadku /7 - 7,5/, v ťahu ide jak čert. Sviečky a káble menené /NGK/, cievka menená / beru /, rozvody menené /Valeo/ váha v poriadku, zberné potrubie výfukové v poriadku, výfuk pretesnený, lambda chybu nevykazuje ! Čím to môže byť ??????? Octa 1 1,6 74 kW, AKL, r.v. 2000
Prosinec 31, 200915 r vyčistiť klapku a nastaviť, skontrolovať všetky čidlá a spínače. Dá sa to cez VAG cez merané hodnoty.
Leden 6, 201015 r Autor už je to spravené ! Nepomohlo ! Všetko ok, všetko vyskúšané. len to prdlá dalej !
Leden 25, 201015 r Autor pal. filter som vymenil aj regulátor tlaku paliva! NEPOMOHLO ! dalšie nápady ? Upraveno Leden 25, 201015 r od paca
Březen 19, 201015 r Tiež mám tento problém a hlavne na volnobehu kedy s motorom trhá ako keby vynechával jeden valec. VAG nič nehlási. Myslíte že pomôže výmena káblov k sviečkam.? Nemá s tým niekto skúsenosť?
Březen 19, 201015 r Autor asi nie ! ja som menil sviečky, sadu káblov, zapalovaciu jenotku, pretesnil som výfukový systém, výfukové zberné potrubie je zvarené, premeraná kompresia vo valcoch/ všetko v poho /, výmena pal. filtra a regulátoru tlaku paliva. Lambda a váha vzduchu je bez chýb. Napriek tomu to prdlá dalej !!!!!
Březen 19, 201015 r Tiež mám tento problém a hlavne na volnobehu kedy s motorom trhá ako keby vynechával jeden valec. VAG nič nehlási. Myslíte že pomôže výmena káblov k sviečkam.? Nemá s tým niekto skúsenosť? Jednou se mi sesmekla hadička od podtlaku v motoru a nestačil jsem se divit co to dělalo.Stačilo zjistit kde to je,nasadit zpět a vše OK.Nic to nestojí jen trochu času.
Březen 19, 201015 r Jednou se mi sesmekla hadička od podtlaku v motoru a nestačil jsem se divit co to dělalo.Stačilo zjistit kde to je,nasadit zpět a vše OK.Nic to nestojí jen trochu času. zdravim.ja mam ten isty problem.pomenil som sciecky,kable knim a robi to stale,ale len ked to je teple to proste sekne a uz to len nieco dusi motor..motor strati dost na vykone akoby isiel na tri valce...neviem si stym rady...kto mi poradi??
Březen 19, 201015 r mám stejný problém, nevím co s tím, pomohlo vyčištění škrtící klapky, kolísají otáčky jen mírně od té doby, ale prdlá pořád. Je to poklesem otáček. Může to být taky alternátor nebo baterka.
Březen 19, 201015 r někdy zlobí AGR ventil odpojit ho zkusit jestli se to nezlepší pokud ano je problem tam je i pár případů jen už nevim jestli i na těhle motorech s odvětráním motoru a škube to kvuli tomu
Březen 20, 201015 r U 1,6/74 EGR(AGR) ventil není. A to poškubávání motoru by mohlo být taky horším benzínem. Zkus natankovat u nějaký lepší pumpy, Benzina, Agip...
Březen 20, 201015 r Autor mám stejný problém, nevím co s tím, pomohlo vyčištění škrtící klapky, kolísají otáčky jen mírně od té doby, ale prdlá pořád. Je to poklesem otáček. Může to být taky alternátor nebo baterka. Táto teoria by ma zaujímala ! ja "agr" nemám, u mna zrada bude inde.
Březen 20, 201015 r Tak vyřešeno, vyměnil jsem dneska svíčky a vše je ok - prdlání se ztratilo, motor je tichoučký a drží krásně otáčky....
Březen 21, 201015 r Tak vyřešeno, vyměnil jsem dneska svíčky a vše je ok - prdlání se ztratilo, motor je tichoučký a drží krásně otáčky.... teda ked tebe chybu opravily sviecky tak problem je v zapalovani a nie v palive.ja som vymenil sviecky,kable a uz len cievku..ale mne to robi len ked motor dovrsi teplotu 90 stupnu..len to sekne a uz sa to dusi,akoby motor stratil 20 kw na vykone..seka a tiez mierne cukaju otycky..chystam sa pomenit cievku..kdo mi poradi??
Březen 21, 201015 r no mě to "prdlalo" pořád, po nastartování, po ujetí 20ti, 50ti, 300 km ... ale ty svíčky to vyřešili.. netuším čím to může být u tebe
Březen 25, 201015 r Som v koncoch ! Mám menší problem s motorom. Ráno naštartujem ide v pohode, motor sa zohreje a ako keby valec vynechával / hovorí sa tomu "prdlá"/ spotreba je v poriadku /7 - 7,5/, v ťahu ide jak čert. Sviečky a káble menené /NGK/, cievka menená / beru /, rozvody menené /Valeo/ váha v poriadku, zberné potrubie výfukové v poriadku, výfuk pretesnený, lambda chybu nevykazuje ! Čím to môže byť ??????? Octa 1 1,6 74 kW, AKL, r.v. 2000 nazdar!mal som ten isty problem a tiez som postupoval vymenou vsetkych veci.ale nakoniec to bol snimac otacok.skus
Březen 27, 201015 r Autor nazdar!mal som ten isty problem a tiez som postupoval vymenou vsetkych veci.ale nakoniec to bol snimac otacok.skus skúsim a potom sa ti ozvem. vdaka !!!!
Duben 6, 201015 r skúsim a potom sa ti ozvem. vdaka !!!! Ja som vymenil aj sviečky a trhanie motorom stále pokračuje a neprestáva a hlavne to cítiť ke´d motor držím tak na 1200-1500 otáčiek vtedy s ním trhá riadne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.