fancarhifi Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 (editace) ...čemu říkáš nevybavený...?tady máš DVD se vším...teda...jde jen o cenu ...jestli ti OEM rádia přijdou nej...tak se nejřív s nějakým jiným musíš seznámit... Editováno: 1. leden 2010, autor: fancarhifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 tady to dvd cos hodil fotku sem myslel jako vybavený.to co tys linkoval je takový málo funkční. Jinak je to asi věc vkusu jestli oem radio nebo nějaký neoem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 (editace) ...tj...ale nedal požadavek na USB a SD...připadl mi spíš důraz na DVB-T... ...u OEM DVD to není otázka vkusu, ale nároků jak na zvuk tak i samotnou výbavu a nemyslíš, že i obyčejné 2DIN DVD je na tom co do výbavy lépe než OEM...? ...pokud vemeš cenu, kterou si za NAVI účtuje Škodovka a nějaké značkové rádio za stejnou cenu tak máš dva neporovnatelné přístroje, ale je to opravdu věc názoru... Editováno: 1. leden 2010, autor: fancarhifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapas Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Kuci já vám moc děkuju za odpovědi. To co sem potřeboval vědět jsem se dozvěděl. Takže moc díky (ikdyž sem zklamanej cenou toho A/V převodníku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny 1.8 turbo Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Jen nevím jestli se Ti nějak rozumně vejde do kastlíku. Taky o tom přemýšlím, ale mám strach z toho že je na to málo místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapas Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Mista v kastlíku je dost, o to strach nemám, akorát sem celou akci přehodnotil. Protože: samotnej převodník mě výde když dobře na 3ooo,- a to ještě nemám přehrávač. Takle si koupím přenosnej přehrávač za cca srovnatelnou cenu a můžu ho používát kdekoli např. na dovolené atp a ne jenom v autě, je to škoda že to takle dopadne, když už tam ta navi je, ale co nadělám takle mi to příde jako lepší řešení. Jasně není to tak pěkný v tom autě, ale funkci to splní stejnou... Ovšem jestli najdu lacinější ten převodník, tak du do toho ;o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karamusa Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Než mě začnete kamenovat,prohližel sjem forum a nikde jsem nenašel podobny problem.Dneska jsem koupil navigaci a zapojil jsem 1čku a ještě antenu co je vlevo dole. zadne jine konektory jsem nenašel.a problem je vtom že po zapojeni je stale černá obrazovka a nic se nedeje,at jsou zaple kličky nebo ne stale je černa obrazovka a to vse. jedna se o oktavu rv2000 bez maxidotu.Chybi jeste neco zapojit?? 2jka je asi GPS antena a ostatni čisla nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karamusa Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 (editace) tak problem ze nenabehla uz se vyresil,ale po zadani kodu se mi zobrazilo pod kodem...Bezpečnostní PIN neni zapojen... nevi nekdo co stim? jo je to Cčkova řada Editováno: 13. leden 2010, autor: Karamusa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 máš špatně zapojený iso konektor, nemáš přivedený druhý plus.. dále je u navigace nutností zapojení signálu ABS aby to vůbec navigovalo.... můžu zapojit i spravně nakodovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 (editace) Zkus kouknout zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=navigace Zapojení napájecího iso konektoru: Pin 1 - gala Pin 2 - vypínání zvuku, provoz telefonu Pin 3 - diganostika, K vedení Pin 4 - S kontakt ( + ovládaný klíčkem) Pin 5 - Safe signál proti krádeži - prřipojit na stálé + Pin 6 - osvětlení Pin 7 - stálé + Pin8 - kostra - V 26-ti pólové svorkovnici je třeba zapojit: Pin 4 - s kontakt Pin 5 - signál ABS od levého kola Pin 18 - signál ABS od pravého kola Pin 17 - spínač couvacích světel Pin 5 a Pin18 lze propojit a napojit na napájecí iso konektor na Pin1 - Gala Editováno: 14. leden 2010, autor: FilipV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny 1.8 turbo Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Zdravím, chtěl bych vědět jestli půjde zapojit originální navigace Dx v češtině do Octavie z roku 1999 s novou palubovkou. Poraďte mi prosím. Díky Zdeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Ano pojde. Do face 2 din palubnej dosky pojde. Treba ju napojit na origo konektorceky od origo radia + napojit spinanych 12V a Gala signal na velky konektor /presne pinovanie gala a +12V si nepamatam/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny 1.8 turbo Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Díky moc, vše už je zapojeno a navigace funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Od toho tu máme sekci o audiu.. přesouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaKv Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 (editace) Zdravím mam takovej problém mam octavii rok 2002 facelift s 3genem a nevím kam propojit CAN-bus Low a CAN-bus Hig z TMC tuneru pozice 2 pinu a 3 pinu do konektoru T32 zelenej (budíků), aby fungoval maxidot prosím poradtě už sem bezradnej vyzkoušel sem pin 8 a 9 a také 19 a 20 napojit a nic, nebo jestli to ještě musím nějak přes vag nebo jak děkuji za radu Editováno: 29. Červen 2010, autor: VladaKv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Z TMC boxu pin 2 (Can-L) připojíš na T32b(zelená) na pin 9 (B-Bus) a z TMC boxu pin 3 (Can-H) propojíš na T32b na pin 8 (A-Bus). To musí chodit. Mrkni, máš-li Canový TMC tuner, to by byl velký problém. Ten by nechodil... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaKv Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Z TMC boxu pin 2 (Can-L) připojíš na T32b(zelená) na pin 9 (B-Bus) a z TMC boxu pin 3 (Can-H) propojíš na T32b na pin 8 (A-Bus). To musí chodit. Mrkni, máš-li Canový TMC tuner, to by byl velký problém. Ten by nechodil... netuším jak zjistit jestli je canovej mam tmcbox-1J0919894 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Musel by to být TMC box s číslem 1J0 919 894 A. A když Ti tam ten index A chybí, tak to znamená, že není CANový. Popřípadě se dá použít z Fabie 3B0 919 895 A. Tam je ovšem potřeba vyřešit úchyty. Ale to není problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaKv Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 (editace) Ahoj prosím Vás o radu mám takovej problém sprovoznit Maxidot s navi DX na navi DX nemám štítek co je za kód. je tam napsáno fixou DX A - Flash čeština 2002 Octavia vagem jsem zjistil : 1U0919887 Navigation BNO 0102 - Kodovaní 00002 WSC 12345 3B0035186 C Radio BNO 0102 - Kodování 00405 WSC 12345 k tomu mám TMC tuner ( audi canovej ) 4B1 919 894 B propojeno : CAN-L : z Navigace - pin 26 -na TMC na pin 8. z TMC z pinu 2 na T32 ( Budíky zelenej) na pin 9 CAN-H : z Nvigace - pin 13 - na TMC na pin 9. z TMC z pinu 3 na T32 (Budíky zelenej) na pin 8 provedl jsem opětovné i kodování navi i rádia a pak jsem udělal reset Gatewai ( 19 pak kodování na 00006) a furt nic v 19 mi hlásí sporadickou chybu : Koncern.dat.sbernice komfortního systému v jednodrátovém provozu. Mám škodu Octavii 2002 3gen prosím o radu mám ted půjčený VAG tak to chci konečně sprovoznit. Jakou mám navi canovou nebo necanovou. Zkoušel sem i kodovat na 00001 ( navi bez TMC tuneru) a dát tam 3drát , a nic jedine nehlásila se chyba na 19náctce :Koncern.dat.sbernice komfortního systému v jednodrátovém provozu. prosím prosím o radu už jsem bezradnej jinak když sem vyhazoval rádio Panasonic, které tam bylo tak tam byl dotažený 2 dráty a končili v konektoru ( jak se dává třídrát) fialovej a fialovej s bílým pruhem, podle barvy PIN 8 a pin 9 T32 z budíku. tak jsem na tyto napojil TMC tuner nemám multifunkční volant Editováno: 31. Srpen 2011, autor: VladaKv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 (editace) IMHO zkusil bych to bez TMC. pročti: Já mám Navi "Ačkovou" a zapojení bez problémů i na MF volant. Editováno: 1. Září 2011, autor: Lonanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaKv Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 (editace) třídrát sem zkoušel a nic podle cosbiho mám bčko nebo cečko navi Editováno: 2. Září 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 tmc z audi nejde ve škodě!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaKv Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 (editace) děkuji za ne zrovna příjemnou odpověd nemá někdo k mání TMC tuner CANOVej Škoda nebo VW Passat děkujui Editováno: 2. Září 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Passat Man Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Také sháním... Nemá někdo CANový TMC box + kabeláž??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Passat Man Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Chlape jestli to tu ještě pozoruješ, můžu sehnat převodník za 1700,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.