zdeno77 Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 a nakolik to vyšlo? kde si nakupoval dily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 (editace) Máš nějaký fígl na demontáž tapeců? koukal jsem na fotkách, že ti nějaké packy ulítly z tapeců..ty zelené jsou v poho, ale co ulomený kus černého nálitku přímo na tapecu? to píše jiřík Editováno: 2. leden 2010, autor: kvaki Bez citace předchozího příspěvku..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 a nakolik to vyšlo? kde si nakupoval dily? 14000+6000tlumení a... člen fora+internet, mototechna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 (editace) Máš nějaký fígl na demontáž tapeců? koukal jsem na fotkách, že ti nějaké packy ulítly z tapeců..ty zelené jsou v poho, ale co ulomený kus černého nálitku přímo na tapecu?to píše jiřík no musíš mít teplo a vědět kde jsou čamprdlíky je lepší tam dát ty nové starý praskaj ten přední horní se zlomí dost často /stačí tavná pistole Editováno: 2. leden 2010, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 moc hezké, já už mám elektriku v autě hotovou, jen osadit zesilovač a dát repráky, tapecy mám koupené jiné. Akorát škoda, že si nedal už FL sound systém, ten je totiž 10kanálovej, kdežto předface je jen 8. ale práce super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 (editace) HELE ,UŽ JSTE SE NĚKDO PTAL NA ZVUK Editováno: 2. leden 2010, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 rolbař: Vo FL Sound je rozdiel len zosilovači, alebo sa zmenili repro, príp. tlmenie dverí? kvaki Tak zvuk predpokladám, že bude o niečom inom, máš dajaké foto hotových dverí? Ja som mal tiež kúpený komplet Sound ale nakoľko som nerátal s toľkým zásahom do auta, tak som to predal a miesto toho som radšej investoval do sady Premium 3 s novým MF trojramenným volantom (+ FL klimatronic a L&K klučky díki Ferdovi25 ) ale Sound bude v mojej budúcej Škodovke určite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 máš dajaké foto hotových dverí? MÁŠ TO NAHOŘE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Myslel som tapacír s namontovanými mriežkami stredového repro, ako sa ti podarilo vyrezať a ako to tam sadlo, ale dúfam, že to ani nevidno, že to nieje origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 To Kvaki: Tak tak..víc fotek hotového díla, pochlub se chlape..škoda, že není více fotek, jak jsi kuchal ty tapece..ty je máš kožené či lálkové? A jaký že je zvuk? Jinak slušná práce. K těm příchytkám..raději bych oželel, kdyby ty zelené byly slabší a ulámaly se třeba všechny a tapec držel, takhle to mají vymyšlené nic moc, je to tak na hraně, co povolí dříve. To Rolbař: jaké tapecy jsi nakonec sehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 no je tam víc víšek, středů a basů/nemyšleno ironicky/ je to posunutý víc do předu zadky sou slabší /dřív ten nepoměr byl menší/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Súhlasím, sound systém hrá podstatne vyváženejšie. Zvukový prejav je priestorovejší, reálnejší. Medzi vysokými a hlbokými tónami je ozajstná muzika. Osobne ešte doporučujem doplniť basový reproduktor(kľudne aktívny napr. Focal) do kufra, aby sa odľahčili basové repo vo dverách. Potom aj znížite riziko, že bude rezonovať niečo vo dverách. Mal som možnosť vyskúšať sound systém v Mazde 6 (Bose), alebo Opel Insignia (Infiniti). Tieto systémy rozhodne nehrali lepšie. Obidva používajú 7 repro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 rolbař: Vo FL Sound je rozdiel len zosilovači, alebo sa zmenili repro, príp. tlmenie dverí?kvaki Tak zvuk predpokladám, že bude o niečom inom, máš dajaké foto hotových dverí? Ja som mal tiež kúpený komplet Sound ale nakoľko som nerátal s toľkým zásahom do auta, tak som to predal a miesto toho som radšej investoval do sady Premium 3 s novým MF trojramenným volantom (+ FL klimatronic a L&K klučky díki Ferdovi25 ) ale Sound bude v mojej budúcej Škodovke určite. rozdíl je v zesilovači a zapojení repráků u FL jsou v předních dveřích vedené repráky extra každy, takže 3x2 dráty, zadní 2x2 u předfaceliftu je to u předních 2x2 a zadek 2x2, FL má díky tomu trošku lepší zvuk oproti předFL a teď mě tak napadá, jak kvaki řeší problém s tím, že nemá SS v menu columbusu, jestli to neni tím, že tam dal předFL zesilovač, Columbus a Bolero jsou stavěný na FL zesík, jen RNS 510 se dávala s předFL zesíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Columbus(RNS510) podporuje i "starý" DSP soundsystém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 a jde i se starým to menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 rozdíl je v zesilovači a zapojení repráků u FL jsou v předních dveřích vedené repráky extra každy, takže 3x2 dráty, zadní 2x2 u předfaceliftu je to u předních 2x2 a zadek 2x2, FL má díky tomu trošku lepší zvuk oproti předFL a teď mě tak napadá, jak kvaki řeší problém s tím, že nemá SS v menu columbusu, jestli to neni tím, že tam dal předFL zesilovač, Columbus a Bolero jsou stavěný na FL zesík, jen RNS 510 se dávala s předFL zesíkem kvaki si asi hodí mašli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 (editace) Jde zobrazí to EQ volby. Editováno: 3. leden 2010, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 (editace) Editováno: 3. leden 2010, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 (editace) Tak nejmenovaný uživatel potvrdil co jsem psal(no musel se ještě jednou podívat): Jeho kódování: 000200020101000100 Editováno: 3. leden 2010, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 kvaki si asi hodí mašli To ešte Sound v bielom Scoute nefunguje tak ako má, alebo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 luxusní chtěl bych si to poslechnout, slyšel jsem SS v OII 2004 a všechno v ní drnčelo a přišlo mi, že mi to hraje bez SS líp, prostě se mi to nelíbilo....možná to bylo i tím, že nebylo vše jak má být (byla to "nultá" serie) a mělo to stream se SS, a pokud já vím tak SS se dodával s audience.... taky jsem nad tím uvažoval,ale půjdu asi do zesíku + woofer v kufru (vestavba do bočnice nebo rezervy???) jak máš napojenej zesík, když nemá columbus RCA výstupy? je tam origo nějaký high/low adapter neba jak to je? jinak si toho asi moc pod stromeček nedostal co, asi manželka neměla radost z toho, že si strávil celý svátky v garáži ale autí si to zaslouží,je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 kvaki si asi hodí mašli Koukal jsem že máš přední kufr podepřený plynovou vzpěrou máš detailnější foto, z čeho máš vzpěru? Jak náročná montáž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Koukal jsem že máš přední kufr podepřený plynovou vzpěrou máš detailnější foto, z čeho máš vzpěru? Jak náročná montáž? milotec,montaž jde foto http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=28533 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 luxusní chtěl bych si to poslechnout, slyšel jsem SS v OII 2004 a všechno v ní drnčelo a přišlo mi, že mi to hraje bez SS líp, prostě se mi to nelíbilo....možná to bylo i tím, že nebylo vše jak má být (byla to "nultá" serie) a mělo to stream se SS, a pokud já vím tak SS se dodával s audience.... taky jsem nad tím uvažoval,ale půjdu asi do zesíku + woofer v kufru (vestavba do bočnice nebo rezervy???) jak máš napojenej zesík, když nemá columbus RCA výstupy? je tam origo nějaký high/low adapter neba jak to je? jinak si toho asi moc pod stromeček nedostal co, asi manželka neměla radost z toho, že si strávil celý svátky v garáži ale autí si to zaslouží,je nevim jak SShraje normálně protože sem to hnedka upravoval KDYŽ UŽ TAK ,UŽ,/bez vytlumení bych ho tam ani nedal sound system je origo takže je to připojený místo repro + can na ovládání měl sem ho doma už asi 3.měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Panove myslite ze ma smysl vymenit zesik SS starej za FL a natahnout ty dalsi draty k prednim reproduktorum? Fungoval by vubec FL zesik s Audiensi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.