Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

S barvou si zas tak jisty nejsem... Podle mne barvy rozlisuji zatizeni pruziny...

marcush: musi se ta pruzina jeste nejak prichytit aby nelitala nohoru a dolu a bude ok... tedy doufam...

EDIT: SZ 8010 (fabie) jsou zelené, SZ 8020 (OII) modré - z ofiko zdroje

Editováno: , autor: Crake
Vloženo
krása ale ako to dopravit do SR :) , ... postovne ma vyde drahsie , a moze sa aj farba vybrat :)

Kontaktoval som slovenskeho distributora, cena za kus je cca 2,50€ myslim aj s DPH, maju skladom ale len 16ks tak sa treba dohodnuť :)

Vloženo

Takze jak to udelame? Mozna by nebylo spatny udelat seznam lidi, kteri by chteli objednat pruziny. Co vy na to? Nebo si chcete udelat objednavku sami? Predam Vam kontakt se kterym jsem o tom mluvil a kazdy si udela solo objednavku?

Vloženo

Já si to objednám tak či tak. Otázkou je, dostaneme-li při hromadné objednávce nějakou slevu. Pochybuju o tom a při cca 90 Kč/kus to asi ani nemá smysl.

Pokud se toho někdo ujme, tak ok. Pokud ne, dej sem prosím kontakt s kým jsi jednal. Děkuji

Vloženo

K zavření bude asi nutné vyvinout větší sílu, ale nejlepší bude vyzkoušet si to každý sám, aby člověk poznal, jak moc mu to bude nebo nebude vadit. Já do toho jdu, líbí se mi to.

Vloženo
No mě se to líbí taky. Myslím si, že je to velmi praktické, člověk si aspoň neušpiní ruce a taky je to efektní ;)

Takže bude-li hromadná objednávka a bude to za rozumný peníze, tak se přidám.

No praveze sa uspinis ovela viac. Pre otvorenie momentalne staci potiahnut nad SPZ zlahka jednym, dvoma prstami... S pruzinami budes musiet na zatvorenie pouzit pravdepodobne tlak celej dlane a na ploche, ktora je ovela spinavsia ako priestor nad SPZ.

Vloženo

To tlačidlo na otváranie kufru je aktívne už z výroby? Doteraz som neprišiel na jeho význam, keďže po jeho zatlačení sa nič nedeje. :rolleyes:

Keď to bude dobre domyslené a nebude to mať vážne zápory, tak sa aj ja pustím do toho.

Vloženo

2Thief1: Tlačítko je potřeba zmáčknout a chvíli držet, než se kufr otevře.

Nejsem si jistej, ale myslím, že krátky FII to umí jen některý, ale ty máš Combi a Ambiente, tak by to měla umět standardně. Nebo se pletu?

Vloženo
S barvou si zas tak jisty nejsem... Podle mne barvy rozlisuji zatizeni pruziny...

EDIT: SZ 8010 (fabie) jsou zelené, SZ 8020 (OII) modré - z ofiko zdroje

Mě by ale zajímalo, jak to bude s Roomstrem. Skus to prosím zjistit. Pokud by to bylo OK, bral bych to taky. :)

Vloženo

Na R jsme uz nekde resily ty silnejsi pisty s pruzinama. (je to v nejakym vlakne).Tohle fungovat nebude, protoze je viko vetsi, tezsi a pri zavreni jsou pisty kolmo dolu, u F jsou sikmo, takze prekonavaji mensi odpor. ;)

Vloženo

tak ať si to někdo udělá a pak nás může pozvat, ať si s tim u něho zkusíme třísknout :doh

Foromen: tobě to na R nepude a to jen kvůli tomu, že to je R, kdyby jsi měl FII v combiku jako já, tak by ti to možná šlo a navíc nemusíš mít všechno co chci já :specool::p:t

Vloženo (editace)

tzhief1---ano jak bylo vzpomenuto musíš to tlačítko přidržet a nevím jestli to není nahoda jen u mně,musím já být s ovladačem blíž auta než druhýma krajníma.

Editováno: , autor: petrumr

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...