Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hlavně tam musí být silnější pružina, než u FII, ale už i tam ty pružiny nedělají dobře pantům a pak to časem dávají lidi pryč, protože jim to zkřiví dveře, které jdou po čase blbě zavírat a nebo dřou o hranu nárazníku... Osobně bych na takové pokusy rychle zapomněl.

Vloženo

Já kdysi vymýšlel na FII to udělat jak to má superb II u elektrického otevírání a zavírání kufru - jsou tam elektrické vzpěry kde se to dá dálkově otevírat a zase tlačítkem na kufru zavřít.. Ale ještě jsem se k tomu nedostal  :D

Vloženo

Tak jsem to dnes zkoušel, a můj nápad není asi jednoduše realizovatelný, tak už jen poslední nápad, ale na to zase nebudou finance... Ale funguje na 100%.... viděno na USA autě.... :kol-32:

• o 4 měsíce později...
Vloženo

2Thief1: Tlačítko je potřeba zmáčknout a chvíli držet, než se kufr otevře.

Nejsem si jistej, ale myslím, že krátky FII to umí jen některý, ale ty máš Combi a Ambiente, tak by to měla umět standardně. Nebo se pletu?

já bych si to taky rád dodělal, ale i když mám Combi tak mi odskok při přidržení prostředního tlačítka nejde, nedá se to doprogramovat, ve Vagu jsem se díval a v Komfortních  funkcích to není ???

Vloženo

Hele já to mám take na své F II a zkušenost taková,že,než se ty pružiny ochodily,tak jsem musel hodně bouchat kufrem aby se zavřel.. Když se pak ty pružiny ochodily,tak zase prozměnu to neotevírá kufr na dálku a musel bych zase měnit plynove vzpěry.. Vypadá to hezky,ale naprosto zbytečně vyhozené peníze..

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj chcel by som si kúpiť tie pružiny na otváranie kufra fabia 2 combi keď môžem poprosiť link že si to sám objednam alebo niekomu zaplatím to je jedno A funguje to na fabiu II ?Ďakujem

Vloženo

No myslím si že toto je ta lepší varianta, je vidět že to zavírá bez většího zabouchnutí...

A jde to i na mnohem větší dveře i když jsou dlouhé a rovné, tak to by šlo i na roomstera :

Tak už to jen sehnat... 2x píst a 2x ten odskok...

• o 7 let později...
Vloženo
V 3. 1. 2016 na 19:16, crazyduke napsal:

No myslím si že toto je ta lepší varianta, je vidět že to zavírá bez většího zabouchnutí...

A jde to i na mnohem větší dveře i když jsou dlouhé a rovné, tak to by šlo i na roomstera :

Tak už to jen sehnat... 2x píst a 2x ten odskok...

Ahoj kde se tahle sada dá sehnat za přijatelnou cenu? Zkoušel jsem červené pružiny, ale funguje to jen při vyšších teplotách a navíc mi to mírně odtahuje dveře kufru což nechci. Nechci taky riskovat zničení nebo natáhnutí pantů, proto hledám bezpečnější variantu. Díky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...