Publikováno Duben 30, 200619 r pls nevíte někdo jak opravit ovládání el.okna u spolujezdce? dolu funkuje ale nahoru už nikoliv.(od řidiče funkuje nahoru i dolu) když budou náké obrázky budu vděčný díky
Květen 11, 200619 r Mám stejný problém, okno sjelo pouze dolů, nahoru už nevyjelo. Není to ale vypínačem, ale praskl jeden ze dvou plastových běžců, co zvedají přes lanka nahoru a dolů kleštinové držáky bočního okna ( zjištěno po rozebrání dveří ). Servis mění pouze celé spouštění okna - bratru 3 tisíce Kč. Hledám proto možnost kde tento kousek plastu sehnat, děkuji za každou dobrou radu.
Květen 15, 200619 r Mne taky.. chtel sem koupit ten plastik a rekli mi ze jenom celé.. iba nejaké novejsi, nevim které.. mám uz po faceliftu a mam tam ten stary. Ono se to sklada z 4 casti: motor, mechanizmus s lankama, plastik a drzak skla. Koupil sem ten novy plastik a ted premyslim jestli by tam nepasoval k tomu ten novy drzak skla.. jestli vite o cem mluvim. Ma s tim nekdo skusenosti?
Květen 15, 200619 r To sem se splet.. sem ve Fabce a myslel sem ze sem v Octavii.. ale asi to bude nevo podobného..
Květen 15, 200718 r pls nevíte někdo jak opravit ovládání el.okna u spolujezdce?dolu funkuje ale nahoru už nikoliv.(od řidiče funkuje nahoru i dolu) když budou náké obrázky budu vděčný díky Ahoj, momentálně trpím něčím podobným, takže hledám na netu, co se dá, abych zjistil jak to dát dohromady a nevypláznout za to 3000 v servisu. V mym případě ještě víc, protože mně odešlo stahování na 2 oknech během měsíce. V prvním případě něco prasklo, motor běží a okno stojí, pokud ho stáhnu rukou, nahoru jde vytáhnout motorem (levé zadní dveře) V druhém případě opět cosi prasklo, okno spadlo postupně dolu, nejde vytáhnout a je slyšet, že se nějak divně cuchájí lanka (pravé přední dveře) Ještě jsem to zatím nerozebíral, sbíram moudra, abych to vůbec rozebral, případně spravil dal zas dohromady :-) Dokáže někdo poradit, kdo měl taky podobný problém a pustil se do toho sám? Zatím jsem sehnal tenhle zajímavej odkaz http://www.automrazik.cz/News_View.aspx?Articleid=20 , kde nabízejí jakési náhradní díly za zajímavý peníze.
Květen 16, 200718 r V prvním případě něco prasklo, motor běží a okno stojí, pokud ho stáhnu rukou, nahoru jde vytáhnout motorem (levé zadní dveře) pravděpodobně vypadl kolík, který drží sklo. Sundej tapecíruk a v dolní polovině stahovačky je velká plastvá zátka - vyndej ji. Zapni stahování až se za tou dírou objeví černý pastový držák skla - v něm je díra a tou by měl být protažený cca 1 cm tlustý kolík, který drží sklo (sklo je provrtané). Pokud tam je, tak se něco ulomilo ze skla a musíš ho vyměnit
Srpen 25, 200817 r treba to rozobrat a miesto vodivej gumy nalepit ALOBA ja som to tak upravil a ide to uz jeden rok
Srpen 25, 200817 r Je ale až nepochopitelné že ten kolík môže prasknúť, ja čo som rozoberal dvere som práve mal problém ho odtial dostať tak bol napružený... V prvním případě něco prasklo, motor běží a okno stojí, pokud ho stáhnu rukou, nahoru jde vytáhnout motorem (levé zadní dveře)pravděpodobně vypadl kolík, který drží sklo. Sundej tapecíruk a v dolní polovině stahovačky je velká plastvá zátka - vyndej ji. Zapni stahování až se za tou dírou objeví černý pastový držák skla - v něm je díra a tou by měl být protažený cca 1 cm tlustý kolík, který drží sklo (sklo je provrtané). Pokud tam je, tak se něco ulomilo ze skla a musíš ho vyměnit
Září 23, 201014 r Ahoj, momentálně trpím něčím podobným, takže hledám na netu, co se dá, abych zjistil jak to dát dohromady a nevypláznout za to 3000 v servisu. V mym případě ještě víc, protože mně odešlo stahování na 2 oknech během měsíce. V prvním případě něco prasklo, motor běží a okno stojí, pokud ho stáhnu rukou, nahoru jde vytáhnout motorem (levé zadní dveře) V druhém případě opět cosi prasklo, okno spadlo postupně dolu, nejde vytáhnout a je slyšet, že se nějak divně cuchájí lanka (pravé přední dveře) Ještě jsem to zatím nerozebíral, sbíram moudra, abych to vůbec rozebral, případně spravil dal zas dohromady :-) Dokáže někdo poradit, kdo měl taky podobný problém a pustil se do toho sám? Zatím jsem sehnal tenhle zajímavej odkaz http://www.automrazi...px?Articleid=20 , kde nabízejí jakési náhradní díly za zajímavý peníze. nezkoušel jste někdo tento odkaz a tuto firmu???
Březen 28, 201213 r Zdravím tak dnes si chci stáhnout okno u řidiče sjíždí najednou slyším prasknutí zvuk jako kamínek nebo sklo a okno sjelo v klidu dolů, ale nahoru se jakoby motá drátek. Motorek běží, ale okno stojí dole, tudíš něco prasklo. Myslíte, že lanovody?
Březen 28, 201213 r Ano koukal jsem a praskl takový bílí kousek potom lanko a v prostřed u toho černého kusu také tak nevím co jde opravit výměnou, nebo zda koupit novou stahovačku
Březen 28, 201213 r A to i s těmi plastíky? a v prostřed v tom velkém černém to taky prasklo a nějak se to tam namotalo... nevím, zda se toto ještě opraví
Březen 29, 201213 r dají se koupit jak "plastíky", tak i lanovody (po prasknutí plastu se lanovody zašmodrchají - takže měnit oboje) - osobně preferuji výměnu celé stahovačky (je to jednodušší) - druhovýroba na aukru kolem 700,- Lanovody s plasty zhruba polovina.
Březen 30, 201213 r no cena dobrá, akorát ti to za týden může rupnout znova.... U novýho máš poměrně velkou šanci, že to vydrží alespoň pět let
Březen 30, 201213 r je to z roku 2005 v servise mi promázli nějakou kolejničku a bovdeny a prý to bude zase šlapat, že je to velice častá vada u škodovek. Teď jezdí jako za mlada a neskřípe ani nepraská :-)
Leden 1, 201312 r AHOJ KLUCI, TAKY TO ŘEŠÍM, NAŠEL JSEM ODKAZ NA TY PLASTY: http://www.cc-autodi...opravarenska-12 STEJNAK MÁM V PRD....LANKA. CELÁ: http://www.allshop.c...ky-bez-mot.html. NEBO http://www.venduto.cz/product.asp?productid=195370 ZA 750,- PRAHA 4 ZDAR Upraveno Leden 1, 201312 r od evry
Květen 14, 20178 r Zdar, trochu té radosti po ránu : V pátek jsem šel na úřad přihlásit dovozovou fabku 1,9 TDI z Německa, auto jede jak šlak všechno klape a funguje jak má i když r.v. 2005. Chlap na úřadě mi povídá: ,,Jo pane, to bude až v pondělí, musí to projít kontrolním systémem.'' Jako amatér vím o tom houby, takže jsem vyplnil papíry a šel pryč. Za deset minut jsem volal chlapíkovi, co mi to auto prodal a on mi sdělil že je to blbost, že ta kontrola trvá jen pár minut. Nakonec mi pán na úřadě techničáky a značky ,,ochotně'' vydal :-) co bylo mezi tím se zde nehodí rozebírat. V neděli ráno sedám do auta, a cestou do práce si otevírám okýnka ve předu abych se nadýchal taky toho jarního vzduchu. Po hodině cesty do práce, jsem na kost zmrzlý vystoupil z mého ,,nového'' vozu a šel si uvařit hrnek horkého kafe. Nyní se tedy táži, nemá někdo nápad jak a hlavně kde v neděli opravit nefunkční okénka?!! OBĚ!!! Děkuji.
Květen 14, 20178 r záleží, co to mu je. Při nejhorším sundej tapec, vyndej motor a okna vytáhni ručně. Může to být i blbost jako pojistky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.