Přejít na obsah

Napínák drážkového řemenu


johnxx

Doporučené příspěvky

Dnes jsem konecne vymontoval napinak drazkoveho remene, ze ho vymenim za novy, co my dosel, ale mam problem, na moji motorizaci s klimou mam mit napinak s kodem 032145299A, ten mam, ale co jsem vymontoval ten stary, tak ten je 032145299C, je trosku jiny, tak budu nucen jen vymenit lozisko na starem napinaku, ale nevim jake cislo loziska to je, stare je na srot z toho nic nevyctu, nejaky typy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem objednal spravny na moje auto s kodem 032145299A, ale problem je ten ze je tam 032145299C coz pochazi z VW Golf 3 nebo Seat Toledo coz jsem se docetl, kdybych tam chtel dat ten co tam patri a mam doma, tak bych musel vymenit i drzak alternatoru, coz jsou 4 000 Kc na vic a to uz je moc velika investice. Je tam totiz dodelavana klima a asi pochazi z jinyho auta.

Nevim jak to bude s reklamaci toho dilu co my poslaly, ten co by me tam pasoval tak nemaji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to uz poradne nechapu, mam O1 1.6 55 kw, r. v. 98, motor s klimou a posilovacem rizeni, podle meho oznaceni motoru tam ma mit napinaci element s cislem 032145299A, vykuchal jsem 032145299C a ted jsem na netu zjistil ze nahrada za "C" je "F" http://www.profiautodily.cz/index.php?ProductID=1947860 , coz je ale pro vozy bez klimy, tak me to nekdo uz vysvetlete.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...