marsiano Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Ahoj lidi, pořád tady čtu v různých tématech že máte na Superbech v zrcátkách nějaký ledky, mužete někdo hodit foto jak to vypadá, já tam žádný ledky nemám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) taka zbytocnost tie svetielka zartujem. a to mam r.v. 2002 a mam ich. Editováno: 1. Únor 2010, autor: random 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Pokud to nemáš, tak bys měl mít výbavu Classic, do tý jediný se to standardně nedávalo. Boarding-spots Boarding-Spots jsou osvětlovací diody na spodní straně vnějších zpětných zrcátek a také světla na spodní straně předních dveří, která osvětlující okolí vozu do vzdálenosti jednoho metru. Už žádné nástrahy při nastupování a vystupování za tmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 (editace) No mám rok výroby 2003 výbava comfort, ty světla na spodní straně předních dveří a dokonce i zadních dveří tam mám, ale ty diody v zrcátkách vážně nemám? Nevíte někdo jak je to možný, jde to nějak dodělat? Editováno: 6. Březen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 me na straně spolujzdce nesvítí,v dilech mi rekli ze musim koupit celej ten spodni plast zrcatka za 15kil je tam pak jen nejaky kontektor do ktereho zapojim nebo se to musi naletovat nemenil nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Nemáš náhodou zrcátka z Passatu ten je totiž nemá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal25 Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 me na straně spolujzdce nesvítí,v dilech mi rekli ze musim koupit celej ten spodni plast zrcatka za 15kil je tam pak jen nejaky kontektor do ktereho zapojim nebo se to musi naletovat nemenil nekdo? Ja som to opravoval. Aký máš rok výroby? Ak po facelifte pošlem aj foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 (editace) rok vyroby 2003 , a je to tedy na nejaky konektor ? jestli mas foto urcite se podivam, je to prijemny neslapnou vecer do blata Editováno: 11. Únor 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal25 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Sorry nepomôžem ti lebo mám 2007 a tie sú iné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 me na straně spolujzdce nesvítí,v dilech mi rekli ze musim koupit celej ten spodni plast zrcatka za 15kil je tam pak jen nejaky kontektor do ktereho zapojim nebo se to musi naletovat nemenil nekdo? Je tam konektor. A není to zdaleka celý spodní plast zrcátka, jenom takový elko. Cena je absurdní, jak jinak. Je to díl 3U0 945 291 C 01C nebo 3U0 945 292 C 01C. Viz třeba http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3u0945292c01c-osvetleni-nastupniho-prostoru-superb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Já mám zase problém že mně nesvítí ani u řidiče a ani u spolujezdce,tak jsem je demontoval a skusil napojit na baterku a svítí.Kabeláž jsem prohlédl a nikde není uhnilej ani kousíček káblu a ani náznak vlhkosti.Vše vypadá v pořádku.Co to může bejt,nevíte prosím někdo??Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 tak jit po svorka a merit.... od komfortky, k sloupku vedle noh, ve dverich.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondruss Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 (editace) Ahoj chlapi, sehnali jste to nekdo nekde levneji?? V servisu to stoji pres 1400kc coz je docela dost. Editováno: 7. Červen 2010, autor: Ondruss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre1 Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Mě taky u spolujezdce nesvítila a po sundání krytu zrcátka jsem zjistil, že je přerušený předřadník (rozuměj odpor) s pojistkou, který je na jednom vodiči vedoucím k tomu LED světlu ve smršťovací bužírce. Tak jsem to vycvak a sletoval odpor s pojistkou do plošných spojů (GM Electronic) a přetáhnul zase smršťovací bužírkou. Dělal jsem to před 3 lety a hodnoty součástek si už nepamatuji, ale stále je to OK. Petr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvankat Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Ahoj, nikde jsem se tu nedočetl, jestli se dá koupit tato led samostatně? Je ze spodu venkovního zpětného zrcátka! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 tvankat: dá se to koupit jako náhradní díl, ale je to drahota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvankat Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 No právě že ve Škodovce za to chtějí 1 940,- a já potřebuju na obě strany. je! Máte někdo zkušenosti s rozděláním toho plastíku a výměnou toho LED pásku? Podle mě je možné tam něco nabastlit! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 Ahoj, nikde jsem se tu nedočetl, jestli se dá koupit tato led samostatně? Je ze spodu venkovního zpětného zrcátka! Díky Prosimtě znáš nějaký shop kde se toto prodáva (nemyslim provozovny škoda) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 myslim ze skodateile to nabizelo za asi 700 jedno, ale jinak nahradni ten diodovy pasek se koupit neda... jedine si koupit diody nekde treba v GME a prepajet si to sam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 já mam 2004 a mám je tam. Svítí obě, ale nijak zvlášť mi nepomáhaj, většinou v noci není taková tma, že by nebylo videt ani na krok takže ej to spíš taková machrovinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 taka zbytocnost tie svetielka zartujem. a to mam r.v. 2002 a mam ich. Kdy by to mělo svítit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 Svítit mají,když na dálku odemčeš auto. Mám taky 2002,taky je tam mám,ale nesvítí. Když jsem je oddělal a napojil na baterku,tak svítily. Uhnilý kontakty v zrcátkách nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Nemate fotku ako vyzera ta poistka pri diode v zrcatku? Som to mal len tak narychlo rozobrate a nenasiel som. Chcem ju vymenit lebo mi nesvietia na obidvoch stranach LEDky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
and1.cz Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Zdar lidi mam vybavu classic a nemam je ale chci se zeptat pokud je sezenu mam tam aspon pripraveny ten konektor nebo to nepujde vubec?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Konektor tam urco nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.