Květen 1, 201312 r pánové já to mám přesně obráceně když je hyc fakčí, zaprší nebo se ochladí a konec
Květen 23, 201312 r ja tak isto, staci ze naprsi a uz nejde zmrd..mal som dole aj naraznik a nic nebolo podozrive
Květen 24, 201312 r ja to mam ted tak ze jedou i kdyz prsi ale jak se otepli a voda se zacne odparovat " asi " tak mi nefungujou. Sem zvedav kolik kol to vydrzi nez zase nebudou fungovat vubec. Strasne napicu udelane to je..
Červen 19, 201312 r Panove kde se prosim presne nachazi parkovaci jednotka? Je to v kufru po prave strane jakoby před zásuvkou nebo ještě za ni smerem k sedackam? Jinak tapec sundam pouhym odsroubovanim tech plastovych sroubku? Diky za info, nerad bych to nejak zmrsil
Červen 19, 201312 r na prave strane sundas dva plast srouby a za tapecem primo nad kolem jakoby, cerna plast krabicka
Srpen 28, 201312 r Dobrej den jsem novej stastnej majitel Supa 2.5 v automatu a taky mne to zlobi diky za rady ktere jsem zde precetl.Dnes jsem byl na vagu a ten hlasi ,ze cidlo 2,3,4 je spatne.Je to mozne,ze jsou hned 3 v pr...? Jeste mam jednu otazku uz jsem ji sice psal SUP 1,ale mam moznost sehnat cou.senzory z nove octavky budou tam pasovat? Upraveno Září 8, 201311 r od lalemu
Září 9, 201311 r z oktavky nepasujou, jedine to tam nacpat i s jednotkou z oktavky (nejlepsi řešení) Jinak to že odešli 3 je klidně možné, měl jsem to taky tak, poslal jsem to nekam daleko a namontoval cinsky senzory za 200 kč Origos jsou ale lepsi, tyhle cinsky reagujou jenom na vetsi predmety a maji zpozdeni, nicmene pro moje potreby to celkem staci.
Září 10, 201311 r Taktez jsem zkousel zamenovat cidla (VW, Octavia) a nefunguje jine nez 3u0919275 pro Superb. Kdyby nekdo shanel, v sekci BAZAR nabizim 4ks cidel pro Superb 3u0919275A. Vice info pres SZ.
Říjen 10, 201311 r Ahoj, tak jsem další s nefunkčními parkovacími senzory. Auto jsem připojil na VAG a zjistil jsem, že levý vnitřní senzor to hlásí jako vadný. Tento senzor však nejeví žádné známky mechanického ani jakého koliv jiného poškození. Každopádně z toho důvodu mi všechny senzory vypověděli funkčnost (při zařazení zpátečky se ozve krátký a poté dlouhý tón a senzory jako by nebyly). Dá se toto nějak obejít (myslím, než stihnu pořídit nový senzor aby fungovali alespoň ty zbývající)? A nemůže toto být způsobeno něčím jiným? (Například že jednotka nedostává signál od senzoru (porušené vedení, zoxidované kontaky, etc...)) ? Děkuji za info Prochy20
Listopad 18, 201311 r Zdravím chlapi, neměl by někdo z vás na prodej použité funkční čidlo 3U0919275A?? Krátce po koupi Supa mi jedno vypovědělo a cena nového je k zblití. Inzeráty na netu prolezené, nic jsem nenašel. Kdyžtak SZ, díky
Listopad 18, 201311 r Ty vole, podívej se o tři řádky výš (jiřinka) Main got! Upraveno Listopad 18, 201311 r od SUP1
Listopad 18, 201311 r Ty vole, podívej se o tři řádky výš (jiřinka) Main got! Dík za tip, ale ta mi odpoledne napsala, že už nemá ani jendo Upraveno Listopad 18, 201311 r od kudlacek.tomas
Listopad 23, 201311 r ja tak isto, staci ze naprsi a uz nejde zmrd..mal som dole aj naraznik a nic nebolo podozrive Takze zavada vyriesena. Naraznik dole, vsetky senzory vycvakat, vizualna kontrola konektorov a kablov, dokladne precistenie alkoholom a nasledne nastriekanie ochranneho vosku od Wurthu. Slape aj ked leje
Prosinec 3, 201311 r Tu demontaz narazniku zvládne aj "kutil" ako ja? Je tam nieco na co by som si mal davat pozor? Senzor mam doma uz dva tyzdne a stále som sa neodhodlal...
Prosinec 4, 201311 r Jde o to jaký senzor, dá se to i bez demontáže nárazníku. Ale i tak je dobrý to udělat jako wladi a zkontrolovat všechny
Leden 4, 201411 r chalani dnes som sa v tom hrabal a je to v... odpojovali ste baterku pred vymenou? po vymene treba vymazat zavadu cez Vag? a hlavny moj problem je ze neviem uz vobec ktory senzor je ten moj chybny... ukazuje mi vzadu vpravo 00-03. je to ten uplne napravo alebo ten stredny v pravo... chapete ma niekto? som z toho zblbnuty... vaginu este doma nemam. je tu moznost ze mi predal chalanisko vadny senzor... za kazdu radu vopred diky. edit// tak podla dielenskej prirucky by to mal byt ten krajny v pravo (G206) ostavaju mi 2 moznosti - kupil som nefunkcny senzor (co by ma netrapilo az tak lebo by som ho vratil) alebo - su poskodene kabliky k tomu senzoru, co uz neviem ci by som zvladol opravit ja antitalent na vsetko Upraveno Leden 4, 201411 r od Ghostbuster
Leden 5, 201411 r tak dnes znovu naraznik dole, prehadzovali sa senzory atd ale stale ukazovalo rovnaku chybu, cize tomu uz vobec nechapem 01548 cidlo pomoci pri zaparkovani vzadu vpravo (g206) 03-00 ziadny signal ... dokonca to ukazalo aj ked som dva naraz odpojil som v koncoch z toho. namatkovo som prezrel aj kabelaz po prvy senzor ale vyzerala byt v pohode. tak neviem ci mam zhanat novu kabelaz ale aj jednotku parkovacieho asistenta... alebo sa na to vykaslat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.