Říjen 11, 201410 r Chlapi, zas to mám rozobraté, idem tam dávať neorigo ale narazil som na problém... nemozem dat dole tie drziaky co drzia cidla (nezmestim tam nove) musi ist dole asi lista narazniku a to asi nedám, čo? nejake rady? uz som si dal 2 pivaq a nic ma nenapadlo
Říjen 11, 201410 r Listu muzes vyloupnout na kraji opatrne podebrat plochym sroubovakem u laku pres hadru a vytahovat postupne az mas oddelany cidla. Pozor na chrom at ho neprasknes
Říjen 11, 201410 r Diky michal uz mam hotovo, ani to nebolelo chrom mam na zadu ala china takze v poho, pokracujem v instalacii, dik za rychly tip a radu
Říjen 11, 201410 r Hotovo! Celkom slusna kvalita za par korun. Pekne sa stym zaparkuje na cca 20-30 cm od objektu. zatial spokojnost. Ak by to niekomu pomohlo tak njake foto z montaze mam vo svojom vlákne. Dík y rýchle rady http://forum.skodahome.cz/topic/125973-ghost-superb-comfort-19-96kw-131ps/page-9 Upraveno Září 15, 20159 r od Ghostbuster
Říjen 18, 201410 r no aj ja mam montovane neorigo cuvacie vrtal som ich do listy ktora bola cela celkom sa mi to podarilo http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/18/ced7725ab4fbf6f937cd2fec3b296de3.jpg Upraveno Říjen 18, 201410 r od motoCvok
Říjen 18, 201410 r Ano a na parkovacie som si zvykol mal som ich aj v starom aute je to dobry pomocnik.... Prikladam foto kde mam display
Leden 20, 201510 r Tak jsem ukončil trápení, měl jsem to udělat už dřív! Koupil jsem parkovací senzory Sencor na 399,-Kč. Sice plný tón je již od 25cm ale lepší jak plný tón ihned po zařazení a při plném tóu vím, že ještě kousek můžu couvnout. Instalace zabrala cca 4h. Dobrá zpráva je, že není nutno demontovat listu z nárazníku - původní držáky senzoru lze vyloupnout Nějaké foto jsem Vám dal na rajče. http://fordcortina.rajce.idnes.cz/Superb_parkovaci_senzory
Leden 20, 201510 r Perfektně, ukázkově provedená instalace. Profík Palec nahoru pane Upraveno Leden 20, 201510 r od SUP1
Březen 13, 201510 r Toš jsem byl u Váši se senzorama, a nemohl ani senzory na diag. načíst, tak usoudil že je vadná jednotka. Ale nevím teda kdy a jak se mi podaří sehnat druhou, jelikož já mám i přední senzory a Supů s předníma je jako šfránu. Toť otázka, je jednotka jen jedna jak pro Supy jen se zadníma tak i pro supy i s předníma, nebo je pro každý zvlášť? Já mám tuto na konci písmeno B, z toho usuzuji že s písmenem A je pro Supy jen se zadníma.
Květen 12, 201510 r Ahojte, mne VAG hádzal trvalú chybu 3 senzory, vymenil som všetky 4 a stále to píše, takže problém nebol v senzoroch, ale je niekde inde neviem kde...takže no comment, 3 mechanici to už pozerali, nikto nevie čo s tým môže byť, teším sa :-) (raz vyhadzuje diagnostika žiadny signál, raz skrat na kostru, ako sa jej zachce)...ako som to tu prečítal, tak jedine kabeláž alebo riadiaca jednotka to môže byť...
Květen 12, 201510 r A dál? (nějak jsem nepochopil Tvůj příspěvek) Upraveno Květen 12, 201510 r od SUP1
Květen 14, 201510 r Nic dál ...to som tým chcel povedať, že som zbytočne vyhodil asi peniaze za 4 nové čidlá, pretože to robí to isté, čo pred tým a nikto nevie zistiť čo s tým je.
Květen 14, 201510 r Na to sis vlastně odpověděl v původním příspěvku: kabeláž nebo jednotka. Zkusil bych si jednotku někde půjčit. Nebo to dát celé do háje a dát si tam čínu za 500 Kč
Srpen 3, 201510 r Nabízím demontovanou sadu zadního parkovacího asistentu- řídící jednotka, kabeláž, senzory. Senzory jsou přetěsněné ale 2ks neustále hlásí překážku. Cenu nabídněte.
Září 28, 20159 r Čau, koupil jsem si ojetého SuperBa a nejedou mi parkovací senzory... Správně by to mělo pipnout dlouhým tónem když by se jednalo o poruchu ale on mlčí jak ryba při zařazení zpátečky... Neví někdo co s tím může být popř jaká je to pojistka?
Září 29, 20159 r Předpokládám, že to někdo odpojil, protože byly senzory KO. Můžeš zkusit pokouknout. Jednotka je v kufru vpravo pod tapecem
Září 29, 20159 r A můžu se zeptat trochu přesněji kde to je? Já se v tom autě ještě pořádně nevyznám Jedná se o boční tapec nebo spodní?
Září 29, 20159 r V kufru boční tapec vpravo, vyšroubuješ plastovej šroub nahoře a odhrneš tapec, a už tam uvidíš takovou černou krabičku se žlutým štítkem, pokud tam teda bude, pokud ne tak tam budou jen káble s konektorama.
Září 29, 20159 r Tak jsem zjistil, že tam vůbec není... Budu muset koupit novou no... Každopádně díky chlapi
Září 29, 20159 r To bych nedělal. Koupíš jednotku a zjistíš, že máš čidla KO. Investice je pak zbytečně vysoká Předpokládej, že ji někdo vyndal kvůli tomu. Za origo senzory dáš ranec. Za neorigo celou parkovací sadu dáš pár stovek a mají absolutně tu samou funkci Projeď to tady stránku po stránce
Září 29, 20159 r Tak nakonec podle diagnostiky je vadné zadní levé čidlo, ostatní v cajku. Řídící jednotku jsem pak nehledal bylo řečeno že tam asi bude když diagnostika nenašla nic
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.