roubic Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 zdravim lidi mám dotaz mám Fabii 1 RS a mám automatické rozvicovaní světel jak začala zima tak najednou po otočení klíčku mi xenony blikali jak stroboskopi na diskotéce , a po nastartování mi svítí jen jedno světlo , rozebral jsem pod palubkou plast a zjistil že tam jiskří relé tak jsem še lkoupit nový a to dělá to samí jako stim starym neví někdo ? nemá stim někdo zkušenost díky vše PS: vyndal jsem pojistu a zapínam světla normálně a vše jede jak má kdyžtak e-mail martinrubic@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 tak mas si logicka pokazeny modul na rozsvecovanie svetiel, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 4. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 tak mas si logicka pokazeny modul na rozsvecovanie svetiel, nie? ale už jsem koupil jeden novej přímo ve škoda,, ten dělal to samí tak jsem ho šel reklamovat,a tenhle novej dělá opět to samí tak že by 2 moduli od škoda byli v čudu není možný ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 nemáš tam někde kraťas? zkus zkontrolovat kabely v konektoru na ovládání světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 4. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 nemáš tam někde kraťas? zkus zkontrolovat kabely v konektoru na ovládání světel zkoušel jsem snima hejbat , a konektor na rele mi proměřoval známej a říkal že tam je vše oki tak já nevim co stim , a jak je mám skusit jinak zkontrolovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.