PEDRO_007 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Zdravím...nemáte někdo problém s nepřesností řazení? Zjistil jsem, že mám vůli v kulise řazení. V určitých otáčkách se třepe řadička a když ji přitáhnu k sobě, tak přestane. Po oddělání koženky u řadičky je drnčení hlasitější. Mám Oct. I, 1.9 TDi, 66kW, r.v. 99... Nejspíš pomůže výměna kulisy, ale musím ji měnit celou? Nestačilo by vyměnit pouze tu bílou plastovou kuličku na spodním konci řadičky? Díky za návrhy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biimbo Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 pokud je vůle vyloženeně v kulise, tak sežeň i s lanovodama celou kulisu za pár kaček z vrakáče a dej jí tam celou. r.v. 99 by měl mít už lanovody. vybírej podle roku výroby na kulise.. Řazení se neliší,lanovody jsou stejný pro všechny motorizace i pro šestikvalt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEDRO_007 Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 To bude asi šichta co? Je třeba auto hodit na zvedák? Myslím zvednout celé? Nebo se to kutí z interiéru a pak něco v motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misrad Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 (editace) Ja mám Octaviu 98 , rozobral som to v pohode z vrchu z kabíny , vymenil som púzdra a prihol trošku plech a vymenil jedno pero, ktoré vracia páku do prostriedku. Editováno: 26. Únor 2010, autor: misrad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 no mám podobnej problém občas mi tam nejde 1čka a nebo misto 3ky skočí 5ka, ale vypadá to, že je spíš vychozenej ten bazmek přímo na převodovce, nevim jestli to jde koupit nový, seřídit to už asi nepůjde, na tu kulisu jsem ještě nekoukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 řazení se seřídit dá z hlavy to vim ale jen na bowdenovým řazení ale popisuje se o blbě spíš to chce vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 řazení se seřídit dá z hlavy to vim ale jen na bowdenovým řazení ale popisuje se o blbě spíš to chce vidět zkoušel jsem to na převodovce seřídit, trošku se to zlepšilo ale nejni to ono, asi budu muset sehnat ten komínek v lepším stavu ale ještě se podívám na kulisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Zdravim pánové, prosím o radu. Mám Chrochtu 81kw 2003 183tis na kontě. Nikdy sem neměl problém s řazenim. Teď sem měl auto v author servisu, kde mi přetěsňovali hlavu a měnili klíňák. Od tý doby se mi dost blbě řadí. Tak ze třetiny případů, kdy chci zařadit 3ku, nebo 5ku, tak jako by ta páka do něčeho narazila a nejde dál, ani silou. Musim s ní mírně pohnout do nějaký strany a pak se pohne do konečné pozice. Zuby, ani nic jiného slyšet neni. Taky se mi stalo, že sem jako vždy večer zařadil zpátečku místo brzdy a nechal jí tam. Ráno pak když sem jí chtěl před nastarováním vyřadit, tak to nešlo. Držela tam jak přibitá ! Silou sem to rval pěkně dlouho. Nakonec pustila, ale jak sem za to rval, tak sem si ztrhnul i planžetu, kůži, mno prostě sem jí pěkně celou svlíknul. Jinak teď mi tam de ta zpátečka v poho - tam i zpět bez odporu... Nevíte někdo čím by to mohlo být ? To zasekávání při přeřazování je někdy dost nepříjemný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 DCSpeedy: koukám, že máš s tím servisem samý dobrý zkušenosti :-( Kterej to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Horejsek. Neřikám, že sou jooo špatný, to ne, ale cena rozhodně neodpovídá odvedené práci. To co sem tu napsal v min příspěvku, tak vinu nechci hodit na ten servis - prostě se mi to začlo po tom projevovat. Nebo myslíte, že přetěsnění hlavy motoru a výměna klíňáku může ovlivnit řazení ? To snad ne.... Nebo ten člověk, co to auto po opravě šel zajet mi s tim musel udělat nějakou hovaďárnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.