Přejít na obsah

Kulisa řazení ??? Vůle...

PEDRO_007

Doporučené příspěvky

Zdravím...nemáte někdo problém s nepřesností řazení? Zjistil jsem, že mám vůli v kulise řazení. V určitých otáčkách se třepe řadička a když ji přitáhnu k sobě, tak přestane. Po oddělání koženky u řadičky je drnčení hlasitější. Mám Oct. I, 1.9 TDi, 66kW, r.v. 99... Nejspíš pomůže výměna kulisy, ale musím ji měnit celou? Nestačilo by vyměnit pouze tu bílou plastovou kuličku na spodním konci řadičky? Díky za návrhy... :palec2:;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud je vůle vyloženeně v kulise, tak sežeň i s lanovodama celou kulisu za pár kaček z vrakáče a dej jí tam celou. r.v. 99 by měl mít už lanovody. vybírej podle roku výroby na kulise.. Řazení se neliší,lanovody jsou stejný pro všechny motorizace i pro šestikvalt

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 2 roky později...

Zdravim pánové, prosím o radu. Mám Chrochtu 81kw 2003 183tis na kontě. Nikdy sem neměl problém s řazenim. Teď sem měl auto v author servisu, kde mi přetěsňovali hlavu a měnili klíňák. Od tý doby se mi dost blbě řadí. Tak ze třetiny případů, kdy chci zařadit 3ku, nebo 5ku, tak jako by ta páka do něčeho narazila a nejde dál, ani silou. Musim s ní mírně pohnout do nějaký strany a pak se pohne do konečné pozice. Zuby, ani nic jiného slyšet neni. Taky se mi stalo, že sem jako vždy večer zařadil zpátečku místo brzdy a nechal jí tam. Ráno pak když sem jí chtěl před nastarováním vyřadit, tak to nešlo. Držela tam jak přibitá ! Silou sem to rval pěkně dlouho. Nakonec pustila, ale jak sem za to rval, tak sem si ztrhnul i planžetu, kůži, mno prostě sem jí pěkně celou svlíknul. Jinak teď mi tam de ta zpátečka v poho - tam i zpět bez odporu... Nevíte někdo čím by to mohlo být ? To zasekávání při přeřazování je někdy dost nepříjemný :feve:

Odkaz ke komentáři

Horejsek. Neřikám, že sou jooo špatný, to ne, ale cena rozhodně neodpovídá odvedené práci. To co sem tu napsal v min příspěvku, tak vinu nechci hodit na ten servis - prostě se mi to začlo po tom projevovat. Nebo myslíte, že přetěsnění hlavy motoru a výměna klíňáku může ovlivnit řazení ? To snad ne.... Nebo ten člověk, co to auto po opravě šel zajet mi s tim musel udělat nějakou hovaďárnu :(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...