Přejít na obsah

Chlieb/Chleb v motore auta


JozefDrahovsky

Doporučené příspěvky

Já tam našel ohlodanou kost a přítelkyni tam ty potvory potkani prokousaly nádobku na ostřikovače(renault twingo) a na peugeotu mi trhaly ten tapecírung na přední kapotě.Ani kabely nenechaj na pokoji, v pátek jsem se zastavil u autoelektrikáře a ten tam zrovna na seatu a lhambra opravoval el. svazek pod stěračema nešlo topení a jen odpojil konektory a vruce držel svazek asi 5káblu. je tam teplo tak se tam stahují a chutná jim tam cokoliv.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už i moje OII zachutnala potkanům.Včera jsem odjel na noční do turnova a zaparkoval na parkovišti.Ráno nastartuju a pomalu vyrážím domů jedu pomalu a zahřívám šetrně motor a když dojedu před kopec chci trošku přidat a ejhle ono nic! Turbo netlačí.No vozím si notebuka sebou tak jsem si to napíchnul abych zjistil co se děje.Chyba 16683 nedostatečný plnící tlak. Tak jsem to smáznul a vyrazil dál ale pořád to nebylo ono motor jel trochu líp ale ne tak jak by měl okolo 3tis.otáček byl takovej mrtvej a pak zas trošku zatáhnul a posléze spadl do nouzáku.to vše několikrát.Doma jsem zkoušel odpojit hadici od turba a zvýšil otáčky motoru a hadici ucpal téměř nic to netlačilo a nikde nic nesyčelo. Turbo KO? Ucpané? Ne ne už jsem se chystal že to začnu rozebírat a zjišťovat závadu,když jem se snažil okouknout co bude potřeba rozebrat, abych se dostal k turbu,tak mě praštil pohled na podtlakovou hadičku od turba byla vejpůl a vytržená z držáků. tak jsem si myslel že spuchřela a praskla nebo se se přepálila o chladič výfukových plynů. Při ohmatání hadička nejevila známky zpuchření a ani přepálení.Tak jem ji chtěl přiložit oběma konci k sobě a každý konec měl jiný tvar odtržení a chybělo asi 5cm hadičky.Pro opravu jsem použil starou plastovou hadičku od ostřikovačů a hurá na zkušební jízdu.Opraveno :palec2:

Tak nejen že si tam podkani nosí potravu a ohřívají se ,ale taky si občas něco odnesou a je jim jedno co! :prc:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 12 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...