hudra Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 občas se mi nechce otevřít kufr - jen pokud auto stojí venku v mrazu, musím zmáčknout tlačítko otevírání třeba 2x i 3x aby se to otevřelo, když je auto v teple (garáž), nestalo se to nikdy má někdo podobné zkušenosti, je to normální v těchto mrazech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 V navodu pro limuzinu se pise, ze to pri teplotach pod +4 st nemusi fungovat. Asi to bude pro kombi stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 (editace) hm, já návody nečtu...naštěstí se to vždy po malém domlouvání otevře. Až se mi to neotevře na horách, tak budu věci vytahovat přes zadní sedačky Editováno: 17. Únor 2010, autor: hudra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 U té limuzíny to je řešené jinak. Tam jsou navíc 2 plynové tlumiče, které otevírají ten kovový dekl. A těm se moc nechce, když klesne teplota. U kombika to otevírá elektromotor, tam by teplota vadit zas tak moc neměla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Mám na Audi taky el.víko a otevírá normálně i při -15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 hm, já návody nečtu...naštěstí se to vždy po malém domlouvání otevře. Až se mi to neotevře na horách, tak budu věci vytahovat přes zadní sedačky No tak vzdycky se to da otevrit rucne ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 (editace) když je to nahoře tak to dolů silou dostanu, ale když je kufr zavřený, tak se třeba vůbec nezvedne - kdybych mu nedomluvil, tak mám smůlu Editováno: 17. Únor 2010, autor: hudra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 25. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 (editace) vzhledem k tomu, že to střídavě zlobí i při nynějších vyšších teplotách, zajel jsem s tím do servisu, tam mi to napíchli a zjistili nějaké 4 chyby - nevěděli co znamenají, budou to konzultovat se Škodovkou Editováno: 25. Březen 2010, autor: hudra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 8. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 tak už to chybové hlášení ve Škodovce zkoumají skoro 14 dní a žádná odezva, tomu říkám rychlé vyřízení :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 17. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 včera mi to konečně opravili - dali mi nové vzpěry kufru a vše šlape jak má, diagnostika už bez chyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinH. Vloženo 28. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 mám také u limuzíny problémy s automatickým otevíráním kufru. občas se otevře sám, občas je mu třeba pomoci. zkoušel jsem promazat mechanismus, ale zatím nepozoruji zlepšení. poradí mi prosím někdo, co se s tím dá dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Dělá mi to taky u sedanu a viděl bych to na ty podchlazené plynové vzpěry, protože to začalo cca. před 2 týdny, kdy se ochladilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 V zimním období to je (bohužel) běžná záležitost. Jakmile se oteplí, tak to zase běhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Molnár Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Mám stejný problém. Vždy to zlobí ráno, když jsou teploty kolem 0-5 stupňů. Odpoledne je to v poho. Nedají se tam dát silnější plynové vzpěry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.