Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

občas se mi nechce otevřít kufr - jen pokud auto stojí venku v mrazu, musím zmáčknout tlačítko otevírání třeba 2x i 3x aby se to otevřelo, když je auto v teple (garáž), nestalo se to nikdy

má někdo podobné zkušenosti, je to normální v těchto mrazech?

V navodu pro limuzinu se pise, ze to pri teplotach pod +4 st nemusi fungovat. Asi to bude pro kombi stejne.

• Autor

hm, já návody nečtu...naštěstí se to vždy po malém domlouvání otevře. Až se mi to neotevře na horách, tak budu věci vytahovat přes zadní sedačky

Upraveno od hudra

U té limuzíny to je řešené jinak. Tam jsou navíc 2 plynové tlumiče, které otevírají ten kovový dekl. A těm se moc nechce, když klesne teplota.

U kombika to otevírá elektromotor, tam by teplota vadit zas tak moc neměla.

Mám na Audi taky el.víko a otevírá normálně i při -15

hm, já návody nečtu...naštěstí se to vždy po malém domlouvání otevře. Až se mi to neotevře na horách, tak budu věci vytahovat přes zadní sedačky

No tak vzdycky se to da otevrit rucne ne?

• Autor

když je to nahoře tak to dolů silou dostanu, ale když je kufr zavřený, tak se třeba vůbec nezvedne - kdybych mu nedomluvil, tak mám smůlu

Upraveno od hudra

• 1 měsíc později...
  • Autor

vzhledem k tomu, že to střídavě zlobí i při nynějších vyšších teplotách, zajel jsem s tím do servisu, tam mi to napíchli a zjistili nějaké 4 chyby - nevěděli co znamenají, budou to konzultovat se Škodovkou

Upraveno od hudra

• 2 týdny později...
  • Autor

tak už to chybové hlášení ve Škodovce zkoumají skoro 14 dní a žádná odezva, tomu říkám rychlé vyřízení

:-(

• 2 týdny později...
  • Autor

včera mi to konečně opravili - dali mi nové vzpěry kufru a vše šlape jak má, diagnostika už bez chyb

• 1 rok později...

mám také u limuzíny problémy s automatickým otevíráním kufru. občas se otevře sám, občas je mu třeba pomoci. zkoušel jsem promazat mechanismus, ale zatím nepozoruji zlepšení. poradí mi prosím někdo, co se s tím dá dělat?

Dělá mi to taky u sedanu a viděl bych to na ty podchlazené plynové vzpěry, protože to začalo cca. před 2 týdny, kdy se ochladilo...

V zimním období to je (bohužel) běžná záležitost. Jakmile se oteplí, tak to zase běhá.

• 5 měsíců později...

Mám stejný problém. Vždy to zlobí ráno, když jsou teploty kolem 0-5 stupňů. Odpoledne je to v poho. Nedají se tam dát silnější plynové vzpěry?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.