Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

občas se mi nechce otevřít kufr - jen pokud auto stojí venku v mrazu, musím zmáčknout tlačítko otevírání třeba 2x i 3x aby se to otevřelo, když je auto v teple (garáž), nestalo se to nikdy

má někdo podobné zkušenosti, je to normální v těchto mrazech?

Vloženo (editace)

hm, já návody nečtu...naštěstí se to vždy po malém domlouvání otevře. Až se mi to neotevře na horách, tak budu věci vytahovat přes zadní sedačky

Editováno: , autor: hudra
Vloženo
hm, já návody nečtu...naštěstí se to vždy po malém domlouvání otevře. Až se mi to neotevře na horách, tak budu věci vytahovat přes zadní sedačky

No tak vzdycky se to da otevrit rucne ne?

Vloženo (editace)

když je to nahoře tak to dolů silou dostanu, ale když je kufr zavřený, tak se třeba vůbec nezvedne - kdybych mu nedomluvil, tak mám smůlu

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

vzhledem k tomu, že to střídavě zlobí i při nynějších vyšších teplotách, zajel jsem s tím do servisu, tam mi to napíchli a zjistili nějaké 4 chyby - nevěděli co znamenají, budou to konzultovat se Škodovkou

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

mám také u limuzíny problémy s automatickým otevíráním kufru. občas se otevře sám, občas je mu třeba pomoci. zkoušel jsem promazat mechanismus, ale zatím nepozoruji zlepšení. poradí mi prosím někdo, co se s tím dá dělat?

• o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...