Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To ano, ale tehle přípravek má schovaný konec pod výpní, kterou má odstranit - nějak to vyzkouším - jen se trochu bojím aby něco neprasklo když použiju tenký šroubovák...

dík

Please help - neporadí mi někdo jak bez poškození dvěří demontovat výplň dvěří..

použij širokej šroubovák, nejlepší je plech

chtělo by to ukázat na fotce, ale teď ti to nemám jak popsat, hlavně tenkým šroubovákem si tam uděláš hnusný rýhy a nic z toho

tady je ten obrázek :-)

schéma

Prosím poraďte jak odstranit výpně dveří - dílenskou příručku mám, ale nějak mi to nejde...dík

Tak už se mi to podařilo, ale naskytl se další problém. Montuju do Fábie centrální zamykání. U všech dveří už je to ok, ale u levých předních se mi podařilo vyháknout špunt zámku - ten čím se zamykají dveře zevnitř (tudíž nefunguje). Znáte nějaký postup jak to vrátit zpět a nebo je třeba celý zámek vyjmout a nějak zvenku ji tam nasadit...

díky moc David

zdravím, už se mi to konečně podařilo - je to nakonec celkem snadný (jen postup v příručce byl zbytečně složitý)...

D.

Ja som si spravil vlastný prípravok - ohol som do mierneho oblúka starý širší šrobovák a s ním to ide jedna radosť B)

• Autor
zdravím, už se mi to konečně podařilo - je to nakonec celkem snadný (jen postup v příručce byl zbytečně složitý)...

D.

gratuluju.

• 7 měsíců později...

někde na foru jsou fotky od cosbyho mě to pomohlo

taky mě to zajímá jo a prý popraskají staré cvoky.

• 9 let později...

Povedlo se mi při odpojování konektoru ze zámku zlomit tu pojistku na konektoru :( myslíte, že to bude držet i tak ? nebo jak to přichytit ? konektor se mi novej dávat nechce :( Díky

Semtam se to stane, bez zajištění to určitě po chvíli provozu vypadne. Dá se to řešit buď výměnou nebo lepidlem (stačí nějaká kvalitnější vteřinka)

Upraveno od Terenius

Už jsem to zkoumal, ale sám bych ho nevyměnil, takže ho zkusím zalepit co třeba tavnou pistolí myslíte, že by to drželo ? 

Určitě stačí,já to pojistil jen silikonem a nemám s tím  už 4 roky problém.

• 1 rok později...

Ludia z dôvodu výmeny reproduktorov som chcel dat dole tapacír z predných dveri (Fabia I rv 2000) a nejak sa mi nepodarilo odmontovat klučku stahovania okna, ako to mam povoliť, uvolnit, už len to mi drží tapacír. 

Pokud to má stejnou mechaniku jako octavia, tak kroužek pod kličkou vychýlíš do strany.

Ano ma to tam taky kružok, skusim to tak, dakujem. 

Edit: takže áno je to tak stačilo ten krúžok posunúť na bok a ide to krásne von. 

Ešte dotaz tieto reproduktory Sony tam vlezu..? 

20170902_193221.jpg

20170902_193233.jpg

Upraveno od pepo316

• 2 týdny později...

Ludia prosim ešte jednu vec, ten otvárač dverí aj nastaviovaním spatneho zrkadla ten je tam len nejak nasunuty/zacaknutý..? alebo je na to tiež nejaky grif...?

Ve středu nastavovače zrcátek ze strany otvírače dveří zasun velmi tenký např. mikrošroubováček. tím se nastavovač z té strany odjistí. Na druhé straně je jen zasunutý.

Super, velmi pekne dakujem pozriem to.

• 6 měsíců později...

zdravim, vsimol som si pri rozorati prednych lavych dveri ze na uholniku pridrznom je zlomena ta cast v cervenom ramceku, neviete ci to bude fungovat aj bez toho? neviete na co to drží? nič som na googli nenasiel

559e4c28b7790.jpg

Celou tuto blbost můžeš vyhodit, je to jen pomůcka pro montáž, žádný význam tam jinak nemá.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.