Červenec 3, 200619 r To ano, ale tehle přípravek má schovaný konec pod výpní, kterou má odstranit - nějak to vyzkouším - jen se trochu bojím aby něco neprasklo když použiju tenký šroubovák... dík
Červenec 3, 200619 r Please help - neporadí mi někdo jak bez poškození dvěří demontovat výplň dvěří..
Červenec 3, 200619 r chtělo by to ukázat na fotce, ale teď ti to nemám jak popsat, hlavně tenkým šroubovákem si tam uděláš hnusný rýhy a nic z toho
Červenec 3, 200619 r Prosím poraďte jak odstranit výpně dveří - dílenskou příručku mám, ale nějak mi to nejde...dík
Červenec 7, 200619 r Tak už se mi to podařilo, ale naskytl se další problém. Montuju do Fábie centrální zamykání. U všech dveří už je to ok, ale u levých předních se mi podařilo vyháknout špunt zámku - ten čím se zamykají dveře zevnitř (tudíž nefunguje). Znáte nějaký postup jak to vrátit zpět a nebo je třeba celý zámek vyjmout a nějak zvenku ji tam nasadit... díky moc David
Červenec 13, 200619 r zdravím, už se mi to konečně podařilo - je to nakonec celkem snadný (jen postup v příručce byl zbytečně složitý)... D.
Červenec 16, 200619 r Ja som si spravil vlastný prípravok - ohol som do mierneho oblúka starý širší šrobovák a s ním to ide jedna radosť
Červenec 20, 200619 r Autor zdravím, už se mi to konečně podařilo - je to nakonec celkem snadný (jen postup v příručce byl zbytečně složitý)...D. gratuluju.
Březen 31, 20169 r Povedlo se mi při odpojování konektoru ze zámku zlomit tu pojistku na konektoru myslíte, že to bude držet i tak ? nebo jak to přichytit ? konektor se mi novej dávat nechce Díky
Duben 1, 20169 r Semtam se to stane, bez zajištění to určitě po chvíli provozu vypadne. Dá se to řešit buď výměnou nebo lepidlem (stačí nějaká kvalitnější vteřinka) Upraveno Duben 1, 20169 r od Terenius
Duben 1, 20169 r Už jsem to zkoumal, ale sám bych ho nevyměnil, takže ho zkusím zalepit co třeba tavnou pistolí myslíte, že by to drželo ?
Září 2, 20178 r Ludia z dôvodu výmeny reproduktorov som chcel dat dole tapacír z predných dveri (Fabia I rv 2000) a nejak sa mi nepodarilo odmontovat klučku stahovania okna, ako to mam povoliť, uvolnit, už len to mi drží tapacír.
Září 2, 20178 r Pokud to má stejnou mechaniku jako octavia, tak kroužek pod kličkou vychýlíš do strany.
Září 2, 20178 r Ano ma to tam taky kružok, skusim to tak, dakujem. Edit: takže áno je to tak stačilo ten krúžok posunúť na bok a ide to krásne von. Ešte dotaz tieto reproduktory Sony tam vlezu..? Upraveno Září 2, 20178 r od pepo316
Září 13, 20177 r Ludia prosim ešte jednu vec, ten otvárač dverí aj nastaviovaním spatneho zrkadla ten je tam len nejak nasunuty/zacaknutý..? alebo je na to tiež nejaky grif...?
Září 13, 20177 r Ve středu nastavovače zrcátek ze strany otvírače dveří zasun velmi tenký např. mikrošroubováček. tím se nastavovač z té strany odjistí. Na druhé straně je jen zasunutý.
Březen 17, 20187 r zdravim, vsimol som si pri rozorati prednych lavych dveri ze na uholniku pridrznom je zlomena ta cast v cervenom ramceku, neviete ci to bude fungovat aj bez toho? neviete na co to drží? nič som na googli nenasiel
Březen 17, 20187 r Celou tuto blbost můžeš vyhodit, je to jen pomůcka pro montáž, žádný význam tam jinak nemá.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.