Listopad 14, 201014 r Každý chce aby jsme mohli zapisovat úpravy do TP jako v německu. Tam je možné skoro vše tak proč je tam zatmavení zadních světel zakázané! Asi to má svůj důvod. Přemýšlejte trochu. Zatmavené zadní světla jsou možná pšknější ale musí se brát ohled i na druhé a nemyslet si, že dnes jedu jen JÁ ! Takové světla jsou špatně vidět. Přál bych ti jet za takovým hovadem v noci a za snížené viditelnosti (sníh, mlha déšť a jiné). Nevím jak by se ti to líbilo.
Září 19, 201113 r ted nevim jestli to byl Sup II nebo Octa II ale pro Čínský trh se dělají zadní světla LED - myslím že to byl SUP II Sup II se dělá do číny s LEDkama, nechápu proč né i pro Evropu :-( Tady jsou k sehnání nějaké OEM a
Říjen 15, 201113 r Inspiracia ? - Blbost ? Kazdy si vytvori nazor Upraveno Únor 12, 201213 r od pietro
Říjen 21, 201113 r Aspiracia ? - Blbost. Kazdy si vytvori nazor Tak, jako idea to není špatný, ale imho by bylo třeba to trošku dodělat...
Říjen 25, 201113 r No já osobně jsem taky proti zatmavování světel, a ta fotka... no nevím no... mě se to nelíbí ani trochu.. ale 100 lidí 100 chutí.. radši kdyby nějaká firma udělala pěkné zadní lamy s led... to bych uvítal radši...
Říjen 26, 201113 r radši kdyby nějaká firma udělala pěkné zadní lamy s led... to bych uvítal radši... Když je udělá, koupí si je každej jouza ztratí to částečně význam....
Prosinec 18, 201113 r Zdravím vás.Zajímalo by mě zda na supa I pasují zadní lampy ze supa I po FL.Abych je nekoupil a pak je tam nemel jak dát.Ještě bych vás chtěl poprosit jak demontovat přední světlo a odmlžit ho.Je uplně mokrý.
Květen 22, 201213 r A proč to máš tmavé i na tom víku kufru? A ty přední světla máš taky zatmavené nebo se to jen zdá??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.