Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám na palubce lišty dekorace hliník (nebo co to má imitovat). Chtěl bych tam dát lišty imitaci dřeva. Ty lišty jsou na palubce pouze nacvaklé, jestli se nepletu? Ví někdo, kolik ty lišty stojí?

• 4 měsíce později...

Mám na palubce lišty dekorace hliník (nebo co to má imitovat). Chtěl bych tam dát lišty imitaci dřeva. Ty lišty jsou na palubce pouze nacvaklé, jestli se nepletu? Ví někdo, kolik ty lišty stojí?

Já mám naopak dřevo a radši bych hliník. Cena hliníku je cca 30.000, dveře jen s tapcema kus za 6000.

Upraveno od jiri01

• 3 týdny později...

Lišty na palubovku: lišta u spolujezdce cca 900Kč, 2x lišta u řidiče cca 550kč/ks.

Dále existuje jakási sada pouze lišt do obložení dveří,ale to je tajné a jsou jen v imitaci hliníku.

Dále existuje jakási sada pouze lišt do obložení dveří,ale to je tajné a jsou jen v imitaci hliníku.

A kde to seženu?

V BMW

Samozřejmě, že je seženeš ve Škoda servisu. Lišta před spolujezdcem 3T1 858 418B ND1, lišty u řidiče (P) 3T1 858 415A ND1 + (L) 3T1 858 417A ND1. Číslo sady pošlu pouze přes SZ, protože ta v Etce není.

• 9 měsíců později...

A nevíte někdo jak jsou ty lišty přidělány ve dveřích? Jestli se dají jen vycvaknout nebo jsou zevnitř přišroubované. Palubka byla nacvakla ale dveře mám strach zničit.

Na dverich jsou ty listy nalepene. Podle me to neni vubec rozebiratelne.

I kdyz v Etce jsem ted nasel nejake opravne sady na dvere, takze to mozna jde strhnout

Upraveno od Marty8

• 4 měsíce později...

Jde to demontovat - odletovat a dokonce se ty lišty dají ještě potom i použít. Měnil jsem teď hliník za původní dřevo a rovnou říkám, že je lepší si to nechat udělat od někoho, kdo s tím má nějáký zkušenosti. Blbý je, že existuje ve škodovce opravná sada do dveří pouze v provedení hliníku, takže se bude dřevo špatně shánět. Jinak v Etce ta opravná sada v hliníku je : 3T5 898 101.

Upraveno od dh1

• 3 měsíce později...
  • 7 měsíců později...

Hecnul jsi mě. Jdu do černýho lesku :)

Upraveno od žralok
Citace předchozího příspěvku !

• 2 týdny později...

Ahoj, potřebuju demontovat dekor lištu nad kaslíkem spolujezdce, opravdu stačí jen vycvaknout ???

Díky za radu, Aleš.

Ahoj lišty na palubní desce jsou jen nacvaknuté. Ve dveřích přilepené , ale dají se odvrtat a zase přimontovat zpět. Včera jsem to dělal přelepoval jsem dřevo za vroubkovaný hliník a supr.

• 2 týdny později...

samotnou lištu ze dveří ale nejde sehnat když jsou současti vyplně dveří...........?

nebo snad ano

Upraveno od žralok
Citace předchozího příspěvku !

Nechá se koupit sada, která řeší změnu stříbrného designu...tj. lze koupit jen lišty do dveří.

• 2 roky později...

Kde se dá sehnat ta lišta před spolujezdce za zmíněné peníze? Mě ji nabídli ve Škodovce za 1900Kč.

Díky.

• 3 měsíce později...

Ahoj ve spolek.... neni tu nekdo sikovny a zaroven ochotny vemenit moje "drevo" za svuj "imitaci hlinik ???????? ja drevo nechci  :kol-44:  Sup r.v.2010 Combi......

• 1 měsíc později...

Já mám vroubkovaný hliník a chtěl bych pouze lištu do palubovky před spolujezdcem...Důvodem je, že tam mám nainstalovaný držák na mobil, ale adaptéru na iPhone 6 se asi nedočkám, tak to dám pryč...Je pravda, že lišty s vroubkovaným hliníkem už nejdou koupit? Někde jsem tuto informaci slyšel...

Hrnca: Jsme na tom dost podobně! Taky lištu sháním (já ne kvůli držáku na telefon, ale mám ji mírně poškozenou - tu samou lištu, ta samá barva). Kdyby někdo věděl, kde ji sehnat (jinak než za 1 900 Kč od Škoda Auto), budu rád. Něco měli na Mihocar, ale už nemají skladem ani jednu.

• 2 týdny později...

Mám k dispozici lišty imitaci hliníku z celýho auta. Vyměnil bych za dřevo jestli má někdo zájem.  Díky

• 4 měsíce později...

Měl bych komplet lišty (dřevo) superb II 2013 kombi a vyměnil bych za ten světlý hliník...díky za odpověd

• 1 měsíc později...

Dobrý deň,

vymením za moje hliníkové strieborné lišty superb 2 sedan 2008 za imitáciu dreva alebo kúpim kontaktujte ma tu alebo správa. 

• 1 měsíc později...

Kluci, máte někde někdo návod nebo video, jak se dají ty lišty z palubky sundat? Nebo tam mám prostě narvat šroubovák a zabrat?

šroubovák klidně, ale obalený třeba hadrem, aby sis to neodřel... Je to tam jen nacvaklý

Upraveno od Pawouk
Necituj bezprostředně předcházející příspěvek!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.