fuzzyi Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Nefunguje mi ani jedna žárovka na osvětlení SPZ. Když jsem odšrouboval kryt tak žárovky jsou jakoby zapadlé dovnitř. Potřeboval bych proto sundat ten kryt z vnitřní strany kufru. Nejsou tam žádné šroubky. Navíc jsem zjistil že poměrně dost v horní čísti těsně u okna dost vrže. Jak na něj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Nacvakavacka. Zacni dole tahat a sa ti to ukaze. Hore je to popri skle takze tahom hore ,to uvidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuzzyi Vloženo 2. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 tak plast je venku, patice žárovek jsou rozteklé a musím koupit nové.. tím jsem ale skončil, nedaří se mi ten plast nacvakat zpět, už jsem na toz nechal nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 srandujes,nie? Ve dsi to dal dole,tak musi ist aj naspät. Najprv nasun zhora od skla,potom pretiahni popruh na pritiahnutie dveri pri zatvarani. A pomaly zacvakavat,pozeraj zboku do strbiny aby ti tie zuby isli do dier aby si nieco nezlomil koli netrafeniu sa do diery. Ja som 1 tak odrovnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuzzyi Vloženo 2. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 postup je mi jasný ale ať se do toho zapřu sebevíc tak to nejde nasunout. Ty sponky neroztáhnu pořádně ani v prstech. Podařilo se mi nasadit krajné dvě sponky, další 4 uprostřed vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 nepochopil som ake sponky. Ja mam staru O1 mam na plaste vystupky a na kastli diery kam to pasuje. Zeby novsie verzie maju iny system? Neviem ,netusim. Nic sa mi nemusi roztahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 měnil jsem zadní sklo, motorek otevírání kufru, žárovky... plast chce trošku přitlačit a začít u skla a zacvaknout.. žádné spony tam nejsou pokud se jedná o OC1... jen plastové výstupky které patří do kovových výstupků na OC1... postupuj dle popisu výše a nevidím problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.