DaVe69 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Zdravím, kluci vlastním motor 1.8 20V AGN a jede mi občas jak kdyby na 3 válce.. Vag napíše jen Sonda 1 - řada válců 1 - žádná aktivita - sporadická.. co to může znamenat ? Může to byt lambda ? nebo cO? Díky za odpověĎ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerow Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Zdravím, kluci vlastním motor 1.8 20V AGN a jede mi občas jak kdyby na 3 válce.. Vag napíše jen Sonda 1 - řada válců 1 - žádná aktivita - sporadická.. co to může znamenat ? Může to byt lambda ? nebo cO? Díky za odpověĎ Podívej se va VAGu na průběh lambda sondy před katalýzátorem jestli kmitá od 0,1 - 0,9V. Při středních otáčkách kmitá napětí 10x za min. Volnoběh kmitá pomaleji. Pokud nekmitá je vadná. Pokud je 0V přerušené vedení nebo vadné vyhřívání LS. Pokud je mimo rozsah - vadná. Pokud kmitá pomalu je stará - vyměnit. Motor a lambda sonda musí být zahřáté na provozní teplotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 nevím jestli to souvisí s tvým problémem,ale mě blbnul zapalovací modul(prasknul)zkus ho raději zkontrolovat očima......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaVe69 Vloženo 2. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 zkusil jsem vymenit sondu a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.