Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nijak - buď funguje, nebo nefunguje a to poznáš snadno. Měnilo se to vcelku i s turbem, ale existuje možnost výměny pouze regulace (respektive serva). Hledej, na foru se o tom píše nejspíš v příslušné motorové sekci FII.

Děkuji.. Určitě to bude ok zatím. Octu sem si přivezl minulý týden.. Musím nahodit nové rozvody a bude snad klid. Už má ty novějši ale poslední verzi asi nemá. To asi já sám nepoznám. Každopádně 2500kč na materiálu nás nezabije... Nevíte jen co je to za servisní akci na fotce? 

Připraveno na rozvody ??

IMG_20190312_221825.jpg

IMG_20190312_221816.jpg

IMG_20190312_221812.jpg

IMG_20190312_221807.jpg

IMG_20190312_221912.jpg

IMG_20190312_221837.jpg

IMG_20190312_222447.jpg

• 2 týdny později...

Hlavně napínák, ten je velmi důležitý.. Mě měnili na O2 s tímto motorem rozvody v roce 2015 když jsem měl kolem 50tkm. Nyní mám sto a rachotily. Nakonec se ukázalo, že napínák byl kaput. Od té doby klid...

V roce 2016 byl taky nový tip napínáku ?

• 1 rok později...

Dělala se verze 1.2 tsi(rv. 2010) s převodovkou s 5ti kvaltem nebo je všude 6ti kvalt? 

Fabia mala vždy 5 stupňovú prevodovku, Polo malo pri silnejšom motore 6 stupňovú. 

Myslel jsem pouze v Octavii II.. mám možnost koupit O II 1.2 tsi 77kw ale je to pouze 5kvalt..

Prepáč, prišla mi notifikácia a nevšimol som si, že vlákno je pod O2. 

Skutečně je tam pětikvalt? Podle katalogu by tam měla být šestistupňová manuální převodovka.

Tak nakonec je to 6kvalt ale má to šajtru z 5 kvaltu.. někdo to asi z důvodu poškození šajtry předělal a jinou než 5kvalt neměl..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.