Publikováno Květen 25, 200619 r Nemůžete někdo popsat, jak se dají demontovat kliky dveří? Nějakej blb mi zase vypáčil zámek a už je to potřetí. Tak už to mám dost poškrábaný a chtěl bych to vyměnit. Nebo mi poraďte kolik můžu dostat za zastřelení toho ... když jsem ještě nebyl trestanej.
Květen 25, 200619 r Autor Tak to asi není (skupina F) ochrana života, zdraví a majetku že? A já myslel že auto je můj majetek.
Květen 29, 200619 r S tim nic nenaděláš, dneska si půjdeš sednout i za to, když zmrzačíš parchanta, kterej Ti lez do domu....
Květen 29, 200619 r Autor To je fakt. V sobotu jsem opravil zámek po vylomení a nechal jsem rovnou nalakovat kliky do barvy auta. Včera to asi někoho s...o že jsem si to už opravil tak mi to zase vylomil. Parkuju ve středu Brna a už mě to fakt unavuje. A to mě ještě v sobotu buzeroval nějakej cucák od policajtů, že jestli je to auto moje když se hrabu v zámku. Ale jak padne tma tak už tam žádnej není. ( jedině na koních a vždy ve dvou)
Květen 29, 200619 r Autor Vylomí zámek, podívá se po autě a jde. Nic tam nenechávám. Ale stejně je to láká. Už jsem nechával i otevřenou skříňku aby viděl, že tam opravdu nic není, ale nic. Taky moc nechápu, že to auto ani nepípne. Možná je to i tím, že bydlím na ulici, kde je velice početná menšina. Ale aspoň jsou tak šikovní, že neponičí nic jiného. Minulej týden v Bystrci v Brně někdo za noc vybral dvanáct auto. Různé značky a šlo jen o radia. A někdy když se vracím pozdě večer domů a předtím pršelo, tak je vidět jak všechna auta na ulici mají utřený kousek okna jak se někdo díval co je uvnitř.
Květen 29, 200619 r No, to je v tahu, by mě zajímalo, jestli tam vlezou, ikdyž je třeba vycvaklý panel od rádia a jdou tedy jen po rádíích.....
Květen 30, 200619 r Autor Vlezou do všech. Už ví, že někteří nechávají panel v autě. Tak to prubnou všude.
Květen 31, 200619 r Jo, Brno je Brno... Ja bydlim v baraku na Lesne, ale prestoze je tu vetsinou celkem klid, tak brachovi uz ukradli radio vymlacenim okna a mne se nejaka mrdka snazila dostat do auta durch zamek, coz se ovsem nezadarilo. Beztak jsem tam nic nenechaval. U souseda byli ovsem ti stejni zmetci uspesnejsi... Ted mam Octavku a zadni zamek jsem tam sice nechal, ale eliminoval a ted se chystam vyrusit ten posledni-ridicuv. Prave mi lakuji zaslepky a zitra si to jedu nechat namontovat.
Červen 2, 200619 r Možná je to i tím, že bydlím na ulici, kde je velice početná menšina. Na Bratislavské...???
Červen 5, 200619 r Autor Ne, ale je to jen kousek. Na Vlhké . Jo a Spidi, máš u mě ještě ten plast pod přední nárazním jestli chceš.
Červenec 7, 200619 r Pokouším se rozebrat zámek u řidiče, ale v jeho vyjmutí mi brání lanko na otvírání klikou! Jak se dá to lanko uvolnit, abych mohl vytáhnout ten zámek? Díky za rady....
Červenec 7, 200619 r Díky pánové! Už jsem to demontoval! Ten kolíček, která je tam zaháklý se nějak vzepřel a nešlo otvírat! Už je to v pohodě! Díky!
Duben 6, 200718 r Ahoj, mám takový problém, mám Octavii rv.99 už s malou kaplí, dovoz ze zahraničí (Rakousko). Chtěl bych vyměnit kliky za stříbrné ale mám problém s demontáží. Slyšel jsem že se to sundává tak že se první povolí dva Torx šrouby které jsou v čele dveří. Dostat se k nim prý dá vyvrtanými dírami. Jenže... Mám v tom čele dveří pouze jeden otvor nikoli dva, jak mi bylo původně řečeno a torx mi tam žádný nesedí. Ten šroub není moc dobře vidět, ale otvor pro "šroubovák" má kulatý tvar a na šroubu je napsáno BUFO 10.9. Nevíte někdo prosím jak na to? Hledal jsem to tu, ale nic co by mi to ujasnilo jsem nenašel.
Duben 8, 200718 r Ahoj, mám takový problém, mám Octavii rv.99 už s malou kaplí, dovoz ze zahraničí (Rakousko). Chtěl bych vyměnit kliky za stříbrné ale mám problém s demontáží. Slyšel jsem že se to sundává tak že se první povolí dva Torx šrouby které jsou v čele dveří. Dostat se k nim prý dá vyvrtanými dírami. Jenže... Mám v tom čele dveří pouze jeden otvor nikoli dva, jak mi bylo původně řečeno a torx mi tam žádný nesedí. Ten šroub není moc dobře vidět, ale otvor pro "šroubovák" má kulatý tvar a na šroubu je napsáno BUFO 10.9. Nevíte někdo prosím jak na to? Hledal jsem to tu, ale nic co by mi to ujasnilo jsem nenašel. Zdrarec, dvě zaslepené dírky jsou až u novějších O I. 99 má jednu ! Já na ten šroub koupil šroubovák torx T20, musíš ho trochu povolit a při povolování je lepší jako trochu podržet kliku - podržet v otevřeném stavu ! A pak už jen vysuneš zámek/záslepku , potom vyhákneš lanko a klika je venku! Při zpětné montáži nech lanko volněji moc ho nenápínej, řešilo se to tu, pak nejdou otevřít dveře z venku!! Upraveno Duben 8, 200718 r od Octavinek
Duben 8, 200718 r Dělal jsem to večer a je to pohoda, když už se ví co a jak. Nedávno mi nešly otevřít dveře a tak už jsem poučený a výměna kliky je otázka chviličky. Opravdu stačí držet kliku nadoraz otevřenou a točit a točit. Ten odpor je opravdu cítít. Povolí se záslepka a zároveň se zaaretuje vnitřní mechanismus. Po nasazení všeho zpět povolit kliku a utahovat šroubek. Je slyšet cvaknutí, tím se povolí mechanismus a potom už se to jen dotáhne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.