martikk Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Čau chlapy. Potřebuji poradit kam mám zapojit tento konec kabeláž. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 vo volante je len truba a bag, takze to je truba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 30. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 (editace) Ale, ukaž mi kam to zapojit na které místo. Editováno: 31. Březen 2010, autor: Standis pozor na citování příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 nepamatuju se na 100% ale myslím že jsem to zapojoval nahoře - každopádně je to klakson a nic neskazíš...při nejhorším budeš muset sundat BAG a přepojit to dolů, protože by to netroubilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Tak jelikož jeden faston máš nahoře už připojený, tak tento půjde podle mě připojit na airbag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cordobam Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 do toho obdelníčku(čtverečku) co je u středu volantu na 100%,nevím na co to je ,ale patří to tam,když sem sundal volant tak to tam bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 do toho obdelníčku(čtverečku) co je u středu volantu na 100%,nevím na co to je ,ale patří to tam,když sem sundal volant tak to tam bylo díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.