Přejít na obsah

Klepání motoru Felicia 1.6


pparek

Doporučené příspěvky

Ahoj když mám neutrál, tak se mi zdá, že se mi klepe motor víc, než dřív. Po nastartování za studena jsou otáčky nějkde na 1100 a po zahřátí se pohybují cca kolem 500 a kousek. Takhle to mám už od začátku. VAG nikdy nehlásil chybu. Ale dnes mi přišlo, že když zastavim na červený a mam tam neutrál, tak že se auto víc klepe ( řadící páka, sedačka spolujezdce ). Po přijetí domu jsem otevřel haubnu a koukal na nastartovanej motor. Přišlo mi, že se klepe hodně, ale zas né, jak diesel. Koukl jsem na silenblok a nevim, jestli to bylo v pohodě, ale ten kov uprostřed toho černýho se trochu klepal. Nevim, jeslti je to normální nebo se to tam nemá hýbat. To černé, co je kolem toho se nehýbalo. Zvuk auta je normální jak vždy, spotřeba je stejná a strátu výkonu jsem nezaznamenal. Auto chytá v pohodě. Je čerstvě po rozvodech včetně vodní pumpy. Auto má najeto cca 100tisíc. Rok 1995 Díky moc za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Felicia 1,6 mi drzi volnobez 670 ot./min. Klapku ma krasnu vycistenu a aj nadstavena VAG-om. Vo VAG-u to pisalo ze by mala mat nieco cez 700 ot./min. Volnobeh sa Vagom upravit neda. Servisak mi povedal, ze je to dobre a normalne. Ale motor pri tomto slabom volnobehu tiez pobuchava. Mam pocit akoby to islo od spojky, ale stale mam podozrenie, ze by to mohla byt aj kost /silentblok/ pod prevodovkou upevneny na kasnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...