Host kisik20 Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Zdravím Vás, mám problem: Včera jsem přišel k autu a nestačil sjem se divit - svítila mi palubní deska (podsvícení) a osvícení spz (zde osadil původní majitel LED žárovky). Ještě bych měl dodat že ca před tydnem jsem měnil spínač osvětleni (nefungovala tlumená světla)- (spínač uplně nový original škoda) s jedinou nepřesnosti a to že je na starši fabie ja měl ten stím na stmívaní přístrojovky a naklapení světel s jinym konektorem ale po předratovaní vše vpořádku. Myslíte že je někde voda?Nebo jak je to možné že to sviti po vypnuti do polohy 0. Pokud se osvětlení vypne a zkratuju na tvrdo zadní světylko na spz malinko to prskne (něco jako kdyby tam byl kondenzátor) ani pojista neprdne a po vracení žárovičky už nesviti. Po opětovném zapnutí a vypnutí osvětlení zase svítí a tak dokola Nevíte co stím? To snad nemůže být novým přepínačem? Má někdo zkušenost? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 vyvesene kable v motore mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kisik20 Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 jak myslíš vyvěšené?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 jestli máš rozmotaný kabelový svazek v motoru, koukni se do vyšeného tématu, tam nejdeš i fotku kde ho najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Svazek v mot. prostoru v tom bude nevině. Teoreticky to vypadá na vypínač světel, zkuz ho přehodit za ten starej a uvidíš... nebude ti asi svítit podsvícení palubky, ale ta SPZ by se měla chovat normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 tak skús vymeniť tie LED sulfitky nad značkou za normálne žiarovky. riešilo sa to tu sto krát, nevysvatlitelné javy spojené so svietením brzdových alebo obrysových svetiel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.