Publikováno Duben 5, 201015 r Zdravim . chtěl jsem se zeptat jestli se Vám to už někomu stalo .. ( mě poprvé po 3 letech co mam fabulku ) Dnes za jizdy .. sice je trochu vlhko a mrholelo . .ale kdyz jedu .. a snazim se to vytocit ..tak to u 5 tis otacek vypne a nejde tocit vic tak jsem se chtel zeptat jestli to je nejakej ochranej systém prokluzu bo tak neco . ale zajimavy je ze ne mi to jeste nestalo .. díky za názory
Duben 6, 201015 r Ano pravdepodobne to bude omezovac. Je nekde mezi 5-6 tis. otackami. Proste ti zavre privod paliva(aspon myslim) a motor zacne " koktat" a dal uz nejde.
Duben 6, 201015 r No obmedzovac ma vlastnu kontrolku ak si dobre pamatam, takze by to malo byt vidiet ak zaucinkoval.
Duben 6, 201015 r U 1.2 je taky omezovač až u 6000 ot. nebo ne? Nemůže to být třeba tím chipem, ale to hádám z vody. Nevim, jestli může mít na tohle vliv.
Duben 6, 201015 r Jak sme psal omezovac je nekde mezi 5-6, nevim presne, ale zadna kontrolka na o neni.
Duben 6, 201015 r Jak sme psal omezovac je nekde mezi 5-6, nevim presne, ale zadna kontrolka na o neni. Ja mam dojem, ze mam okruhle LED/svetielko v otackomere tesne pri cervenom poli, ale skusat to nebudem . Len mam pocit, ze svietilo, dufam, ze si to nemylim s inym autom :
Duben 6, 201015 r Majko: Fakt o tom pochybuju, Ale klidne to zkus. Na neutral proste na chvilku proslapni plyn. Autu se nic nestane neboj.
Duben 6, 201015 r Toto mam na mysli, ospravedlnujem sa vopred ako to sluzi na nieco ine Upraveno Duben 6, 201015 r od majko
Duben 6, 201015 r To co máš označeno na fotce není dioda pro omezovač :-D, ale je to místo kde je umístěno světelné čidlo pro automatickou regulaci osvětlení přístrojů (nevím jestli se tahle sranda instaluje do Fabie, alespoň jsem to v nabídce nikde neviděl, ale v Audi A3 je podsvit regulován právě intenzitou okolního světla, ale asi to taky není standartné výbava) Upraveno Duben 6, 201015 r od Dr. Zoidberg
Duben 9, 201015 r .... náhodou, není to kontrolka, která se aktivuje při přehřívání motoru? Mrknu se na to do návodu, samotného mě to zajímá. Pravdou je, že toho jsem si vůbec nevšiml.
Březen 26, 20232 r Zdravím. Roomster 1.2 htp 51kw 2010 motor neide cez 3900ot. Ani na volnobehu, ani za jazdy. Chýba mu výkon (aj na tých 51kw). -motor naštartuje bez problémov. -pri štarte jemne zachrasti reťaz -žiadne chybové hlásenia žiadna kontrolka motora, diag čistá -voľnobeh nekolíše -lambdy podľa testu ok.
Březen 26, 20232 r Filtre aj olej vymenené. Tlak som meral má 3 bary. Ono ked stlačím plyn tak pekne vybehnú otáčky ale okolo 3900 proste utne a viac neidu. Tak isto za jazdy, auto plynule zrychľuje ale proste pri 3900 sekne a viac ani milimeter
Březen 27, 20232 r Vyskúšaj úplnú banalitu - odpoj na pár minút kábel od baterky. Totálny reset zvykne pomôcť.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.