Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, pokud máte zájem o chipnutí 81kW verze, je možné po domluvě provést. Pokud budete chtít, je možné se svézt v naší Yetině která má úpravu z 81kW na cca 103-105kW (Ostrava). Vyšší výkon z důvodů životnosti motoru a hlavně spojky neděláme. Původní mapu ŘJ ukládáme pro opětovné uvedení do původního stavu. Doba úpravy trvá cca 60-90min, ŘJ je nutné demontovat z vozu. Pokud je auto v záruce a při servisu Vám ŘJ přehrají, provedeme opětovné nahrání zdarma. Chip Vám může provést v Ostravě nebo v Kladně, popřípadě po domluvě na jiném místě.

Pokud máte zájem o nachipování jiného vozu nebo motoru napište.

Ahoj, máš nějaké stránky, kde bych se mohl dozvědět více info? Hlavně mě zajímá kolik by čipnutí 81kW motoru stálo.

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

První dojmy: Nebe a dudy. Od 1,8 tis až 2 tis. otáček, jako by vás někdo nakopl. Nekouří, neškube, hezky táhne vpřed ....

Motorizace 81kW 4x4 pouze v Praze.

Doba úpravy: Počítejte minimálně s 1,5 hodinou.

Prostředí: Moc příjemná slečna, TV, bar, WiFi.

Cena: 6400,- Nejsou plátci DPH. (cena po slevě - 25%)

Editováno: , autor: Celerjehnusnej
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

BSR CZECH stage 1 mam od nich tento chip a sem spokojeny nechal sem ho tam dat i presto ze mam jeste zaruku od skodovky spokojeos ze 103 KW na 140 KW zaruka i na pohone ustroji od BSR.

Opravdu dobra prace za kterou si zaplatite 1000EUR.

Vloženo

No zrovna BSR je jedna z mala firem co nabizeji upravy s rozumnym narustem, a dle toho jak jsem si prohlizel jejich nabidku znaji hardwer motoru a ne jak 99% firem, ze ani nevi co chipuji. Jejich upravu jsem zadnou nevidel ale aspon tohle na me pusobilo dobre.

Vloženo

Nevím co je rozumně , ale dva roky zpět a měřeno na Jarově 105PS na 128. Originál 112. To mi nepřijde za 25tis./ aspoň myslím, že tolik stojí/ zrovna OK. SW jsem taky neviděl dotyčný to snad vracel.

Vloženo (editace)

To ja nemohu posoudit.. Taky mam na BSR usmevny nazor s upravou 1.6CR kde pisou ze po OBD programovani a pak dole mikro pismem napsano, ze nektere jednotky se musi rozsifrovat (nektere vsechny) :-). Taky takove divne. A takovych polopravd lidem rika spousta firem a tuneru :-))) Ale jsou jedni z mala co jsem si rekl hmm to jde...

Editováno: , autor: TDIfun
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Dnes provedena úprava u Mvoleska (profituning praha), v sérii odbržděno 118k a dost slabých 245Nm, po úpravě 186k a 351Nm. Krouťák záměrně nehnán do extrému a s postupným náběhem, kvůli spojce, zase se krásně točí a ve 4000ot. stále plných 320Nm. Jízda absolutně odlišná, tím že můžu porovnávat, dokonce auto jede lépe než 125kw verze Yeti/Superb a to o dost. Na 5ku to i ve vysokých rychlostech (od 160) tahá velmi důrazně. Dám sem i graf, až ho proženu scanerem. Spokojenost veliká, jako bych si koupil úplně nový vůz. Uvidíme jak to bude se spotřebou až najedu trochu víc km.

Vloženo

Dodám sem stejný motor graf a cena 25tis. je pro vozy s garancí a jednotkou motoru navíc.. Více po telefonu. Běžná úprava stojí 11tis. Přes klub sleva.

Možno i test Haldex. Viz zkušebna 4x4. Jinak mám pocit, že Jack mi předevčírem volal a asi to s jednotkou nepochopil. Nikomu to nenutím, je to pouze lepší varianta krze záruku.

GOLF 6 81kw.pdf

Vloženo

motorpower: nene já jsem ti nevolal. Jink tvůj graf Golfu (série i po úpravě) je v podstatě totožný s mým, jen mi nabíhá o 100 ot. později a začíná klesat o 200 ot. později. Je vidět že ty motory jsou jeden jak druhý a z fabriky "podčipované" opravdu důkladně..

Vloženo

Jo u těchto to takhle pěkně funguje. Co se týká 1,2 TSI jsem v pondělí od 11 na telefonu a rád vše zodpovím. Loni jsem je rozebíral a možná již jdou po kabelu. Půl roku jsem tohle auto nedělal..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...