amogh Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 snad už to tu není ... http://www.tuningautodoplnky.cz/zbozi/skoda-octavia-ii-04-08---svetla-devil-eyes-cerne-postovne-po-cr-zdarma-10533 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Je ten pruh diod opravdu denní svícení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foebane Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Homologaci na denni sviceni to bohuzel nema,jen jako parkovacky. Jinak bych si je koupil,ale takhle je to o nicem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Ako to svieti v noci? Da sa to vobec prirovnat k seriovym halogenom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 No kdyz to vidim na fotce ve dne tak za ty prachy to nestoji dle meho nazoru. lepsi nechat seriovku, ja xenony nemam a chtel bych ale kdyz sem se dival kolik by to stalo aby to chodilo jak ma, a proslo to na technicke tj naklapeni odstriky tak to za ty love nestoji. A tyto taky nic moc. A kdyz sem videl jak sviti bixenony domontovany, tak bych rekl ze oslnujou i ve dne natoz v noci, takze necham origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Byl jsem přesměrován sem. Mám tato světla na autě, jsou sice moc pěkná, ale vzhledem k určení led diod coby parkovacích světel jsou na denní svícení slabá a za slunečného dne nejsou prakticky vidět. Řešením by bylo vyměnit led za silnější, jenže pak by zase chyběla parkovací světla a auto by neprošlo technickou. Takže teď vymýšlím různá řešení, protože se s tímto stavem nehodlám smířit. Přikládám foto, jak svítí za jasného dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 (editace) mozno tam dat silnejsie LED a pomocou relatka a odporov to nejako potom tlmit aj na parkovacky... Ake su tam vlastne tie LED? SMD alebo Superflux? Editováno: 19. Duben 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Silný ledky a technickou neřešit, od kámoše půjčit standartní světla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 (editace) Obě tato řešení jsou mezi těmi, co mě napadla (ale i tak díky za Vaše nápady). Každopádně vyměňovat každý dva roky světla a nechávat je dvakrát po sobě seřizovat se mi moc nechce (nemusel bych si je půjčovat, zůstaly mi ty původní světlomety). Spíš jsem řešil něco na způsob silných led diod, ke kterým bych před TP jen předřadil nějaký odpor, který by snížil jejich svítivost a po prohlídce ho zase vyndal, protože za X let co jezdím jsem parkovačky nikdy nepoužil. Editováno: 19. Duben 2010, autor: Merlin 67 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 mozno tam dat silnejsie LED a pomocou relatka a odporov to nejako potom tlmit aj na parkovacky... Ake su tam vlastne tie LED? SMD alebo Superflux? Jaký tam jsou diody fakt nevím, technickou stránku věci přenechám kolegovi, který to dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Xenonova verzia pre auta s povodnymi xenonmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 a este aj mracitka k tomu... no moj nazor je ze je to "humus" to auto je uz preplacane... aj to chromovanie na maske a okolo hmloviek...ja mam rad decentnu eleganciu a nie "cinske" sperkovanie: cim viac - tym lepsie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 tam islo o tie svetla a nie o rumunsky "vkus" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Dobrá odpověď chichi. Pro nás "nexenonysty" je blbý, že ty světla vypadají úplně stejně v obou verzích, tak na ně budu při parkování asi vždy lepit lístek, že to nejsou xenony, abych zbytečně nezklamal případného samozvaného zájemce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 (editace) Mě to přijde jako dobrá pouťovina. To tam nechám radši origo Editováno: 25. Duben 2010, autor: Cjoctavian citacia s obrazkom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 noo, asi je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 (editace) Určitě je to (jako všechno) otázka vkusu. Každému se líbí něco jiného. Já ta světla mám (v černé verzi na červeném autě)a vypadají opravdu super. Když jsem je montoval, nevyndal jsem původní světla obě najednou, ale nechal jsem jedno pro srovnání a rozdíl byl neskutečný. Je pravda, že mě tam teď ruší ty příliš chromový mlhovky a rámeček masky chladiče, ale to doladím a nebude to mít chybu (pak sem hodím fotku). Je pravda, že fotka té přechromované O II působí pouťově, ale to by působila i s normálními světly. Editováno: 25. Duben 2010, autor: Merlin 67 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 konecne diodove svetla. mna to velmi potesilo, ale nepotesilo ma to, ze diodody maju slabu svietivost a su nepouzitelne ako denne svietenie . To neriesi problem s dennym svietenim vs. xenonove vybojky, naivne som si myslel, ze to bude fungovat ala Audi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
up_david Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Ahoj, prosím vás má někdo tyto světla s xenonem namontované? Potřeboval bych se poradit. Objednal jsem si je a když jsem je chtěl namontovat, tak jsem zjistil, že na měniči napětí který je ve světle, je jiný konektor, než v tomto novém světle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Informace pro všechny, kteří řeší koupi těchto světel s tím, že si diody předělají na denní svícení. Chtěl jsem udělat to samé, nicméně zjistil jsem, že diody nelze vyměnit bez vážného narušení tělesa světel. Nechápu přístup výrobce (když už vyvíjí nová světla, proč to nedotáhne)- bohužel je to tak. Resumé: Světla sice krásná, bohužel však nic neřešící. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukaskratky Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Tiež by som sa chcel spýtať ako tie svetlá sveitia v noci.. bez xenonov... cez tu dioptrickú čočku.. nie led Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 necakaj, ze to bude lepsie ako seriove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukaskratky Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 diki cize to bude len horsie to som poteboval vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Nejaka cinska firma predsa nema na testovanie a vyvoj svetelny tunel (a samozrejme know how) ako Hella alebo Visteon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 diki cize to bude len horsie to som poteboval vedet. Nevím, s čím ta světla srovnáváš. Já měl předtím klasické halogeny a řekl bych, že ty čočky (tj. po našem projektory) svítí líp. Rozhodně tedy nesvítí hůř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.