Fire Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Ahoj, pořád mi svítí výstražné světýlko a lampička v interiáru octavie kombi 2001 TDi. Lampičku jsem zhasnul tlačítkem, ale pořád svítí výstraźné světýlko. Pravděpodobně je to vadným spínačem v zámku, jenže: chci to dát na VAG a nekomunikuje se mnou ŘJ "HLÍDÁNÍ INTERIÉRU", takže chybu mám hledat kde tedy ? docela mě to štve, jelikož musím zamykat auto přes zadní dveře pomocí zamykání v interiéru a pak jen zabouchnout zadní dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 OI nemá jednotku hlídání vnitřního prostoru je tam jen čidlo (dle výbavy) a to kontroluje ř.j. komfortního systemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 19. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 a kde mi bude tedy vypsána chyba spínače ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 dveřní spínač se nepodepíše jako chyba protože jednotka si myslí že jsi nezavřel dveře a nebere to jako závadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.