Publikováno Duben 19, 201015 r Chci se zeptat mate nekdo zkusenosti s navysovanim vykonu u tohodle motoru......popripade jak?a cim?diky
Duben 19, 201015 r Autor jo chiptuning vim a jsou jeste nejaky moznosti?ten chiptuning to zvedne tak o 8kw ne?je to velkej rozdil?
Duben 19, 201015 r pokud nemáš naftu, tak moc výkonu z toho nedostaneš. 8 kw?? to se mi zdá celkem moc jsou tady témata, kde se se řeší chip, tam se pár užitečných rad dozvíš
Duben 23, 201015 r tak já mám na tom motoru konus filtr a jo tam znát, chci ještě čip nebo vačku, nebo to překopat na 50kw v serii a tam chip a to už pojede
Květen 17, 201015 r Pánové mám takovej malej dotázek. Neskoušel někdo v rámci zvýšení výkonu místo přehrátí softu (cimba a jiné) vyměnit řídící jednotku. Dát tam namísto jednotky 44kw mpi jednotku pro motor 50kw mpi? je to, to samé jako přehrád soft za neoriginál (cimba a jiné ) jen je to mnohem levnější. Jednotka 50kw se dá koupit od 1000kč.
Květen 19, 201015 r Už se to tu řešilo 50 kW má trochu jiný sání a pár dalších drobností. Jen ŘJ nestačí.
Květen 25, 201015 r Tak najvecsi problem by tam bola asi vacka si myslim, ked soft na vacku 50kw ma tusim ostrejsiu... a zase vyberat koli par kw motor a davat tam vacku ... ja mam 44 kw chip (cimbu) a K/N vlozku a je tam citit rozdiel a dost zasadne hlavne vo vyssich otackach..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.