Dolky Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Chci se zeptat mate nekdo zkusenosti s navysovanim vykonu u tohodle motoru......popripade jak?a cim?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 hledal jsi?? už to tady bylo viz třeba chiptuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolky Vloženo 19. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 jo chiptuning vim a jsou jeste nejaky moznosti?ten chiptuning to zvedne tak o 8kw ne?je to velkej rozdil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 pokud nemáš naftu, tak moc výkonu z toho nedostaneš. 8 kw?? to se mi zdá celkem moc jsou tady témata, kde se se řeší chip, tam se pár užitečných rad dozvíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WLK111 Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 8kw určitě poznáš vždyt je to skoro 20procent nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 tak já mám na tom motoru konus filtr a jo tam znát, chci ještě čip nebo vačku, nebo to překopat na 50kw v serii a tam chip a to už pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekHahn Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Pánové mám takovej malej dotázek. Neskoušel někdo v rámci zvýšení výkonu místo přehrátí softu (cimba a jiné) vyměnit řídící jednotku. Dát tam namísto jednotky 44kw mpi jednotku pro motor 50kw mpi? je to, to samé jako přehrád soft za neoriginál (cimba a jiné ) jen je to mnohem levnější. Jednotka 50kw se dá koupit od 1000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Už se to tu řešilo 50 kW má trochu jiný sání a pár dalších drobností. Jen ŘJ nestačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Tak najvecsi problem by tam bola asi vacka si myslim, ked soft na vacku 50kw ma tusim ostrejsiu... a zase vyberat koli par kw motor a davat tam vacku ... ja mam 44 kw chip (cimbu) a K/N vlozku a je tam citit rozdiel a dost zasadne hlavne vo vyssich otackach.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obe Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 Je zde někdo kdo má chipovanej tenhle motor a je z Ústeckého kraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.