Publikováno Květen 17, 200619 r Ahojky lidi, mám takový problém s Fábií 1.4 MPi. Při dešti mi problikává palubovka, máte s tím někdo nějaké zkušenosti??? Slyšel jsem o svazku, ale servis o tom nechce ani slyšet, páč je to drahý a museli by mi to měnit...... Díky za odpovědi
Květen 17, 200619 r A servo ti jde normálně? Podle mě to bude zase špatný snímač řízení, který spíná servočerpadlo a to má ohromnej odběr elektriky. Když při tom problikávání budeš stát na místě, měl bys slyšet to čerpadlo pracovat. Je známý, že to blbne hlavně za vlhka.
Květen 17, 200619 r Ahojky lidi, mám takový problém s Fábií 1.4 MPi. Při dešti mi problikává palubovka, máte s tím někdo nějaké zkušenosti??? Slyšel jsem o svazku, ale servis o tom nechce ani slyšet, páč je to drahý a museli by mi to měnit...... Díky za odpovědi Jj, je to snímač natočení kol, servis ti ho vymění za 3.600 Kč včetně práce a s dvouletou záruku. V diskuzích je toho o něm mooooooooooře.......
Květen 17, 200619 r Mě to občas dělá taky, a nemyslím že by byl špatný snímač, právě že to dělá za deště a připadá mi v závislosti na stěračích, řízení mi jde normálně a konrolka taky nesvítí, když bude špatný snímač, bude mi svítit kontrolka?...
Květen 17, 200619 r Mě to občas dělá taky, a nemyslím že by byl špatný snímač, právě že to dělá za deště a připadá mi v závislosti na stěračích, řízení mi jde normálně a konrolka taky nesvítí, když bude špatný snímač, bude mi svítit kontrolka?... Souhlasím, za deště při zapnutých stěračích opravdu občas palubka problikává. To je normální. Pokud ale to dělá pořád i za sucha bez stěračů, bude to snímač. A kontrolka ani svítit nemusí.
Květen 17, 200619 r Ak to robí len pri stieračoch, tak to nie je snímač. Už som sa s tým stretol, ale s autom dlho nič nevedeli spraviť ani v servise. Keby som to nebol videl naživo, neuverím. Až nakoniec niečo poriešili s kabelážou a prestalo to. Ale kamarát bol prvé mesiace úplne zúfalý, to auto chcel hodiť zo skaly Bol to Comfort 50kw MR02...
Květen 17, 200619 r Autor Ak to robí len pri stieračoch, tak to nie je snímač. Už som sa s tým stretol, ale s autom dlho nič nevedeli spraviť ani v servise. Keby som to nebol videl naživo, neuverím. Až nakoniec niečo poriešili s kabelážou a prestalo to. Ale kamarát bol prvé mesiace úplne zúfalý, to auto chcel hodiť zo skaly Bol to Comfort 50kw MR02... jojo, mám taky komfort a dělá to při spuštěných stěračích.... samy řekli, že je to asi kabeláží a pokud to budu chtít opravit, tak si mám připravit 40 000 kč
Květen 17, 200619 r Autor Jen tak pro informaci: V krajních polohách bere servo u Fábie až 60 ampér jojo, díky , ale jde o to, že sem s tim byl nespočetněkrát v servisu a tam si s tim neví rady..... Mám fakt chuť jí hodit ze skály a koupit novou..... ne, je to moje zlato, to bych jí neudělal, jinak přemýšlím o nové§! poradí někdoi jakou- nechci ojetou!!!!!!
Květen 17, 200619 r Taky jsem si vsiml ze mi to obcas blikne kdyz pustim sterace, ale fakt jen vyjimecne. Holt soudruzi z Mlade Boleslavi asi nekde udelali chybu.
Květen 18, 200619 r Autor Taky jsem si vsiml ze mi to obcas blikne kdyz pustim sterace, ale fakt jen vyjimecne. Holt soudruzi z Mlade Boleslavi asi nekde udelali chybu. no, udělali, jen si to nechtějí připustit, je to ve svazku, kde se drží voda a hnijou kabely.... S kámošem sme rozdělali jeho a byla to hrůza, akorát, že jemu nezlobily stěrače, ale nešlo mu servo.....
Květen 20, 200619 r Fabia 1,4 MPI 44 kW MR 02,dělá mi to taky,bohužel mi poblikávaj i přední světla Skutečně to má souvislost se servem, přesněji jeho kabelovým svazkem.. V neznačkovém servisu bude odstranění stát +- 2500 CZK
Květen 22, 200619 r A kde že je ten zminovaný svazek co hnije ? Má někdo fotky ? Nějak o tom na foru nemůžu nic najít
Květen 22, 200619 r Fabia 1,4 MPI 44 kW MR 02,dělá mi to taky,bohužel mi poblikávaj i přední světla Skutečně to má souvislost se servem, přesněji jeho kabelovým svazkem.. V neznačkovém servisu bude odstranění stát +- 2500 CZK Mirne problikavani svetel pri toceni volantem na miste je normalni. To ti nikde neodstrani. S palubkou uz je to horsi.
Květen 23, 200619 r Fabia 1,4 MPI 44 kW MR 02,dělá mi to taky,bohužel mi poblikávaj i přední světla Skutečně to má souvislost se servem, přesněji jeho kabelovým svazkem.. V neznačkovém servisu bude odstranění stát +- 2500 CZK Mirne problikavani svetel pri toceni volantem na miste je normalni. To ti nikde neodstrani. S palubkou uz je to horsi. No jo, ale ty světla poblikávaj aniž bych točil volantem, nebo na něj byť jen sahal..
Květen 23, 200619 r jinak-svazek se dá opravit a vcelku v pohodě za pár Kč,jen ti vydřiduši za něch chtěj balík. Zkontroluj altík,resp.si ho nechej zkontrolovat.Pokud ti světla blikají,aniž bys na něco šáhl,může být příčina i tam.sleduj,jestli to nepřestane,když třebas zapneš-vypneš ventilátor,výhřev zad.okna a podobně.
Květen 24, 200619 r U motoru MPi je problem s elektrikou. Respektive jen u starsich rocniku. A mozna bych to ani nenazyval probleme, jako spis otravnou zalezitosti. Te moji se to nastesti uz netyka, ale souvisi to s vypadavanim tempomatu behem zapnutych steracu za deste. Proste si sterace vezmou narazove dost proudu, coz rozhodi RJ a ta pak odpojuje nepotrebna zarizeni, aby mela dostatek proudu pro dulezita zarizeni - jednoduse receno. Pozdeji to odstranili jinym zapojenim elektriky.
Srpen 15, 200619 r to problikavani mi začlo taky a ja se stavim za ten snimač k servu protože je citit jak občas jde řízeni hodně lehko a je to dost neprijemné i když jedu rovně a mam oprenou ruku o volant protože mě to občas pekně rozhodí chtěl bych se zeptat jestli se oběví tyto občasné potíže se servem na vagu
Srpen 15, 200619 r to problikavani mi začlo taky a ja se stavim za ten snimač k servu protože je citit jak občas jde řízeni hodně lehko a je to dost neprijemné i když jedu rovně a mam oprenou ruku o volant protože mě to občas pekně rozhodíchtěl bych se zeptat jestli se oběví tyto občasné potíže se servem na vagu Jo mně se objevila - a když ji vymazali hned zase naskočila. A svítila mi kontrolka na palubce a posilovač si dělal co chtěl.
Srpen 20, 200619 r dnes som zlozil servo{super kvalitny plastovy obal} a odpojil snimac a zatial je to ok. preblikavala mi cela palubovka a svetla a nechcelo to niekedy startovat
Srpen 21, 200619 r sousedovi se stávalo, že mu problikálo podsvícení palubky, pak vypadávalo servo. Fabia r.v. 2001. Po 1/2 roce těžkého boje a výměny plno věcí to byla povolená zem na kabelovém svazku.
Srpen 26, 200619 r tak jsem včera dovezl fabulu ze servisu a vymena senzoru řizeni stala 2600+360prace a problikavani svetel a pristrojovky prestalo a řízeni už si take nedela co chce byl jsem ve značkovem servisu a k te vymeně jsem je musel donutit protože se jim ten senzor na vagu neprojevil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.