Únor 3, 200916 r Tak naposledy co som bol na prednaske v Lendici na Morave som si tuto Okinku dobre vsimol , ale mala zimaky... Tak to je docela huste, jak je svět malý. Co jsi dělal v lednici?
Únor 3, 200916 r bol som na prednaske Vladimira Sittu Vsimol som si ju hlavne kvoli bielym svetlam - pre tie mam veeelku slabost. Aky je na nej lak? Tu je dokaz (mobilom) Upraveno Únor 3, 200916 r od Cjoctavian
Únor 3, 200916 r Tak co, ma uz niekto tieto Borbety na Octavke? Upraveno Únor 3, 200916 r od Cjoctavian
Únor 4, 200916 r jestli tim myslis kastanovou tak jo, sorry nechtel jsem urazet, jen uz si ze slovenstiny moc nepamatuju...
Únor 4, 200916 r Mna to neuraza Ja len ze z niektorych uhlov posobila fialovo...(obe farby su velmi vzacne na O1)
Únor 4, 200916 r Tak co, ma uz niekto tieto Borbety na Octavke? Tyhle kola se mi moc libi,premejslel jsem o nich na novy auto,alre jsou docela drahy
Březen 5, 200916 r tak som konecne dal prec origo skoda alu a nahodil nove aj s pneu:disky STR a pneu BRIDGESTONE Turanza 205-55-R16
Březen 5, 200916 r co hovorite na znacka MOMO....... a na moje afto co by ste mi odporucili styl RS alebo cierny? Upraveno Březen 5, 200916 r od mysterx888
Březen 20, 200916 r no v 17" cca 4300kc/kus, ale v 18" musi byt jeste peknejsi:) no mezi temahle a jednyma RSW sem se rozhodoval minuly rok,a sem rad ze jsem nakonec vybral borbetty,potkaly uz hoodne dir a kanalu u nas v havirove to je tankodrom...a jsou uple jak nove (asi kvalita),kamarad mel jednu sezonu RSW ale docela si stezoval ze je to maslo jakakoli dira a musel vyvazovat apod... TIM NECHCI ZHAZOVAT TUHLE ZNACKU-rikam jen ze zkusenosti blizke... jinak ale jsou kla RSW co designove jsou fakt pecky...
Březen 22, 200916 r Libovka Sethe, zajimalo me, jak vypadaji na Octavii Combi (znamy je ma na A3) a opravdu sednou i tady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.