Walda RS Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 já sem přezul na letní už začátkem března chtěl sem to taky mít hned na autě akorátz máš trošku blbej rozměr pneu na Oktu, tenhle je spíš na Fábku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Tak jezdit se na tom dá ne?Jaký by teda byl lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 jezdit se na tom dá, je to o něco níž, správnej rozměr na 16ky by měl bejt 205/55 R16, s 205/45 ti nebude ukazovat dobře tacháč a tim, že je menší obvod kola, tak se ti pravděpodobně o něco málo zvíší spotřeba. měl sem chvilku pučený kola z Fábky a místo 11 to žralo 13, ale zase to líp akcelerovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Níž to je, ale to mě neva a líbí se mi to.Tacháč bude ukazovat míň nebo víc? A spotřeba, mám naftu tak jsem zvědav ale myslím že zase tak hrozný rozdíl to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 měl by ukazovat víc, zkus to podle GPS uvidíš přesně. u nafty to tak hrozný nebude no, já mam RS a tam je znát každý prudší sešlápnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Tak uvidím jak to bude fungovat, ale těšímě vzhledová stránka, že se mi to bude až tak líbit jsem nečekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 tak to je hlavní, že se ti to líbí, ostatní už sou jen maličkosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 No a podla mna tam bude aj znacny pokles komfortu: 1. tie 16-ky maju pneu nizke ako keby tam boli 18" disky... 2. kolesa s mensim obvodom si skor "vsimnu" nerovnosti na ceste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 pravda, ale většinou krásna s komfortem nejde dohromady, taky si moc komfortu neužiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 (editace) ono tu je ta krasa podla mna aj dost nebezpecna, mam pocit, ze tak male pneu ani nesplnaju potrebny index nosti pre naftovu Octaviu...Ale je pravda, ze to vyzera cool, auto je o 2 cm nizsie a tie 16" vyzeraju s nizkymi pneu ovela vacsie, ja sam som ich tiez tipoval na 17"... toto je zo stranky Sportmotoru: "Octavia: 195/65R15, 205/55R16, 225/45R17, 225/40R18 používejte pouze zde uvedené rozměry pneu, při použití jiných rozměrů dochází k chybám ukazatele rychlosti, počtu ujetých kilometrů, při použití menších rozměrů vzniká nebezpečí havárie překročením hmotnostních a rychlostních indexů pneumatik !!! (použití pneu 205/50R16, 205/40R17 atd. dodávaných na Octavie některými úpravci je zcela nevhodné a nebezpečné !!!) " Editováno: 12. Duben 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 taky sem tipoval 17ky podle pneu, až pak když sem se zakoukal, sem si všim že má hodně místa kolem lemů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Tak nejsem první kdo jezdí na takovém rozměru.Jak jsem to projel, tak určitě je znát že je to tvrdší a nižší.Je to něco za něco.Komfort přetrpím, kde jsem dřív letěl přes hrboly a díry zpomalím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Použitím menších pneu sa ti aj zväčšil otvor v blatníku a potom sa tie kola strácajú v tej diere A ked nemáš ten rozmer uvedený v TP, tak je to aj na pokutu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 V techničáku mám 205/55 16.Ale mě se to takto i líbí, z té fotky to tak nevynikne, ale na živo je to pěkné.Byl jsem si vyzvednout v Škoda servisu mřížky do nárazníku a mechanici hned okukovali.Prý to vypadá jak angličák a líbilo se.Mě se taky líbí a měnit nic zatím nebudu.Komfort je o něco menší, ale nic hroznýho, auto je níže k zemi, spotřeba stejná , jen rychlost ukazuje + 4 km/h, ale s tím počítám a neřeším to.Takže jsem spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 este nejake detailnejsie foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechdriver Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Taky přidávám moje... 7,5 x 17 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Audi TT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Jako detail jenom disku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 jj, tak nejak blizsie, nech je vidno cele koleso aj batnik, proste ako to sadlo nizsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Tak o víkendu nafotím foťákem a dám sem fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechdriver Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Audi TT? Jj audi TT ... :-) kvalita a pevnost zaručena .. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 16. Duben 2011 Sdílet Vloženo 16. Duben 2011 (editace) Tak tady je foto. Editováno: 16. Duben 2011, autor: Johnyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 16. Duben 2011 Sdílet Vloženo 16. Duben 2011 Tady moje 7,5 x 17 YAKUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Duben 2011 Sdílet Vloženo 16. Duben 2011 Tak tady je foto. vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.